(1 FTE), standplaats: Amstelveen

Accountmanager

 

Demant A/S is een vooraanstaande, beursgenoteerde Deense multinational gespecialiseerd in hoortoestellen, hoorimplantaten, diagnostische apparatuur en persoonlijke communicatie. Al meer dan een eeuw speelt Demant een essentiële rol in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en kennis om het gehoor en de gezondheid van mensen te verbeteren. Onze producten worden verkocht in meer dan 130 landen waar we levensveranderende verschillen creëren door middel van gehoorgezondheid. Voor meer informatie: www.demant.com

Demant A/S wordt in Nederland vertegenwoordigd door Demant Nederland B.V. in Amstelveen. Demant is in deze markt een gevestigde naam met een groot portfolio aan klanten, voornamelijk bestaande uit audiciensbedrijven die hoortoestellen aanmeten en verkopen. Demant vertegenwoordigd de merken: Oticon, Bernafon, Oticon Medical, Diatec, Philips Hearing Solutions en Sonic.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

Accountmanager

(1 FTE), standplaats: Amstelveen

Als Account Manager breng je kansen in je rayon in kaart en na een gedegen behoeften inventarisatie informeer je audiciens over de hooroplossingen en diensten van een van onze merken. Dit doe je op basis van een eigen accountplanning en je zorgt voor opvolging. Ook geef je lezingen en trainingen en je ondersteunt de audiciens bij uitdagende aanpassingen. Je houdt nadrukkelijk rekening met ontwikkelingen in de markt. Daar waar nodig werk je nauw samen met verschillende andere afdelingen binnen de organisatie. Kortom een rol waarin je een belangrijke positie hebt en je je geen moment zult vervelen.

 

Functie eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Twee tot drie jaar relevante ervaring in een commerciële buitendienst functie.
  • Kennis van Microsoft Office, CRM systeem.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal.
  • Beschikking over goede communicatieve en contactuele vaardigheden.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren.

 

Ben jij de enthousiaste accountmanager die resultaatgericht, een commerciële drive heeft en ben je oprecht geïnteresseerd in mensen? En wil jij vanuit deze positie bijdragen aan het creëren van levensveranderende verschillen voor slechthorenden? Kun je jezelf hierin vinden en heb je de ambitie om jouw werk tot een succes te maken, dan is werken bij Demant iets voor jou!

Demant is een organisatie met een informele werksfeer en fantastische (internationale) collega’s. Gedeeltelijk vanuit huis werken behoort daarbij tot de mogelijkheden. En uiteraard is er een marktconform salaris.

 

Contact:

Heb je interesse en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar hr-nl@demant.com