(0.6 FTE), standplaats: Lijnden

Medewerker Finance & Reporting

 

Demant A/S is een vooraanstaande, beursgenoteerde Deense multinational gespecialiseerd in hoortoestellen, hoorimplantaten, diagnostische apparatuur en persoonlijke communicatie. Al meer dan een eeuw speelt Demant een essentiële rol in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en kennis om het gehoor en de gezondheid van mensen te verbeteren. Onze producten worden verkocht in meer dan 130 landen waar we levensveranderende verschillen creëren door middel van gehoorgezondheid. Voor meer informatie: www.demant.com

Demant A/S wordt in Nederland vertegenwoordigd door Demant Nederland B.V. in Lijnden. Demant is in deze markt een gevestigde naam met een groot portfolio aan klanten, voornamelijk bestaande uit audiciensbedrijven die hoortoestellen aanmeten en verkopen. Demant vertegenwoordigd de merken: Oticon, Bernafon, Oticon Medical, Diatec, Philips Hearing Solutions en Sonic.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

Medewerker Finance & Reporting

(0.6 FTE), standplaats: Lijnden

Als medewerker finance en reporting zorg je voor het optimale ondersteuning op het gebied van analyses en rapportages. Daarnaast zorg je voor een goed verloop van de overige financieel gerelateerde werkzaamheden en houd je toezicht op een correcte en tijdige verwerking van door ons ontvangen algemene kosten facturen.

 

Functie eisen:

  • Je hebt een relevante financiële MBO opleiding afgerond.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met soortgelijke werkzaamheden en affiniteit met het opstellen van rapportages.
  • Je hebt goede boekhoudkundige kennis en ervaring en kan in journaalposten denken.
  • Je bent hands on en een teamspeler.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je voelt je thuis in een open en informele cultuur.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden (Nederlands en Engels).
  • Een uitstekende kennis van Excel en affiniteit met Business Intelligence (Power BI is nice to have).

 

Aanbod:

Ben jij de enthousiaste Finance professional die energie krijgt van analyses en rapportages en werk je graag mee in een klein team? En wil jij vanuit deze positie bijdragen aan het creëren van levensveranderende verschillen voor slechthorenden? Kun je jezelf hierin vinden en heb je de ambitie om jouw werk tot een succes te maken, dan is werken bij Demant iets voor jou!

Demant is een organisatie met een informele werksfeer en fantastische (internationale) collega’s. Gedeeltelijk vanuit huis werken behoort daarbij tot de mogelijkheden. En uiteraard is er een marktconforme salaris.

 

Contact

Heb je interesse en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar hr-nl@demant.com