Connect to your world
Oticon draadloze opties

Verbind met uw wereld

Een reeks hoortoestellen van Oticon* zijn Made for iPhone®, iPad® en iPod touch®. U kunt telefoongesprekken, stereomuziek, videogeluid en luisterboeken rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen en ze als een hoofdtelefoon gebruiken.

Met de Oticon ON App kunt u het volume aanpassen, van programma wisselen en het batterijniveau controleren op uw hoortoestellen met slechts een tik van uw vinger.


Meer informatie over de Oticon ON App

*Zie het overzicht van hoortoestelcompatibiliteit

TV en muziek

Verander uw hoortoestellen in een draadloze stereo headset met Oticons TV Adapter. Met de TV Adapter kunt u:

 • De televisie duidelijk horen of naar muziek luisteren door het geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen te streamen

 • Het niveau kiezen waarop u wilt horen terwijl de televisie op een volume staat dat aangenaam is voor anderen

 • De Oticon ON App gebruiken om het volume van het verstuurde geluid op afstand te regelen

De TV adapter heeft een bereik van maximaal 15 meter en kan met de meegeleverde kabels op vrijwel ieder audio-apparaat worden aangesloten.

Handsfree telefoongesprekken en draadloze audio

Oticon hoortoestellen kunnen een draadloze headset worden voor elke moderne smartphone, tablet en computer, door gebruik te maken van ConnectClip.

ConnectClip streamt uw telefoongesprekken direct naar uw hoortoestellen, zodat u handsfree kunt spreken, waar u ook bent. Het werkt met praktisch elke mobiele telefoon. U kunt ook draadloos verbinding maken met uw laptop of tablet voor videogesprekken via Skype - of simpel muziek en audio in uw hoortoestellen afspelen.

Meer informatie over ConnectClip

Afstandsbediening

Dit apparaatje, ongeveer zo groot als een moderne autosleutel, geeft u discrete en eenvoudige controle over uw Oticon hoortoestellen. Het volume regelen, tussen programma's schakelen of gewoon uw hoortoestellen uitzetten.

Een wereld vol mogelijkheden

Oticon hoortoestellen zijn 's werelds eerste hoortoestellen die via het If This Then That netwerk (IFTTT.COM) verbinding maken met het internet.

Wilt u dat het licht automatisch aangaat als u uw hoortoestellen aanzet? Wilt u dat uw hoortoestellen u waarschuwen als er iemand voor de deur staat?

Gebruik de Oticon ON App om te communiceren met een groot aantal met het internet verbonden 'smart'-apparaten en diensten als onderdeel van het IFTTT.com netwerk.

Zie hoe het werkt

Ontwerp uw eigen connecties

 

Instellingen in hoortoestel wijzigen bij aankomst op het werk

Melding ontvangen wanneer de batterijspanning laag is

Kalendermeldingen ontvangen

Gesproken melding ontvangen als er iemand voor de deur staat

Lichten uitdoen wanneer u het huis uitgaat

Ontvang een melding als het tijd is om medicijnen in te nemen

Melding ontvangen bij inkomend sms-bericht

Start tv streaming automatisch

ON App

Oticon ON App

Met de Oticon ON App kunt u uw hoortoestellen bedienen door het volume en het programma te wijzigen met een tik van een vinger. De app maakt gebruik van een bijna oneindige reeks connectiviteitsopties en biedt toegang tot een aantal fantastische functies: De functie HearingFitness™ helpt u om meer controle over uw gehoor te hebben en via de IFTTT-functionaliteit kunt u eenvoudig uw eigen intelligente connecties maken. Uw hoortoestel kan u bijvoorbeeld laten weten wanneer u een tekstbericht ontvangt of wanneer de deurbel gaat.

Meer informatie over de Oticon ON App

Download de Oticon ON App.

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een dienstenmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Compatibiliteit

Oticon Opn en Oticon ON App is compatibel met iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, en iPod touch (5e en 6e generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of later. De App ondersteunt ook Apple Watch. Zoek bij het downloaden van de Oticon ON App op iPad naar iPhone apps in de App Store. Oticon ON App is compatible met toestellen die draaien op Android™ 6,0, Marshmallow of hoger.

 • BrainHearing

  Uw hersenen spelen een cruciale rol in uw hooroplossing. Zie waarom

 • Downloads en ondersteuning

  Leer hoe u uw hoortoestellen onderhoudt en reinigt, draadloze accessoires inricht en meer.

 • Ga op zoek naar een hoorzorg professional

  Een hoorzorg professional kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het beste bij u past

 • Technische specificaties

  Ontdek de technische kenmerken die binnen Oticon Opn passen en hoe ze werken.