Oticon draadloze opties

Verbind met uw wereld

Oticon Opn en Siya hoortoestellen zijn Made for iPhone®, iPad® en iPod touch®. U kunt telefoongesprekken, stereomuziek, videogeluid en luisterboeken rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen en ze als een hoofdtelefoon gebruiken.

Met de Oticon ON App kunt u het volume aanpassen, van programma wisselen en het batterijniveau controleren op uw hoortoestellen met slechts een tik van uw vinger.


Meer informatie over de Oticon ON App

Zie het overzicht van hoortoestelcompatibiliteit

Televisie en muziek

Verander uw toestel in een draadloze stereo hoofdtelefoon en geniet van uw favoriete programma's op het volume dat u kiest. De TV adapter kan met de meegeleverde kabels op vrijwel ieder audioapparaat worden aangesloten. Stereo geluid van de TV streamt rechtstreeks naar uw hoortoestel vanaf een afstand tot 15 meter.

Handsfree telefoongesprekken en draadloze audio

Oticon hoortoestellen kunnen een draadloze headset worden voor elke moderne smartphone, tablet en computer, door gebruik te maken van ConnectClip.

ConnectClip streamt uw telefoongesprekken direct naar uw hoortoestellen, zodat u handsfree kunt spreken, waar u ook bent. Het werkt met praktisch elke mobiele telefoon. U kunt ook draadloos verbinding maken met uw laptop of tablet voor videogesprekken via Skype - of simpel muziek en audio in uw hoortoestellen afspelen.

Meer informatie over ConnectClip

Afstandsbediening

Dit apparaatje, ongeveer zo groot als een moderne autosleutel, geeft u discrete en eenvoudige controle over uw Oticon hoortoestellen. Het volume regelen, tussen programma's schakelen of gewoon uw hoortoestellen uitzetten.

Een wereld vol mogelijkheden

Oticon hoortoestellen zijn 's werelds eerste hoortoestellen die via het If This Then That netwerk (IFTTT.COM) verbinding maken met het internet.

Wilt u dat het licht automatisch aangaat als u uw hoortoestellen aanzet? Wilt u dat uw hoortoestellen u waarschuwen als er iemand voor de deur staat?

Gebruik de Oticon ON App om te communiceren met een groot aantal met het internet verbonden 'smart'-apparaten en diensten als onderdeel van het ITFF.com netwerk.

Zie hoe het werkt

Ontwerp uw eigen connecties

 

Instellingen in hoortoestel wijzigen bij aankomst op het werk

Melding ontvangen wanneer de batterijspanning laag is

Kalendermeldingen ontvangen

Gesproken melding ontvangen als er iemand voor de deur staat

Lichten uitdoen wanneer u het huis uitgaat

Ontvang een melding als het tijd is om medicijnen in te nemen

Melding ontvangen bij inkomend sms-bericht

Start tv streaming automatisch

Oticon ON App

Met de Oticon ON App kunt u het volume aanpassen, wisselen van programma en het batterijniveau controleren. De App heeft ook een praktische “zoek mijn hoortoestel” zoekfunctie, counseling advies en links naar gebruiksaanwijzingen.

Download de Oticon ON App.

Download Tinnitus Sound App for iPhone   Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

Compatibiliteit

Oticon Opn en Oticon ON App is compatibel met iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, en iPod touch (5e en 6e generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of later. De App ondersteunt ook Apple Watch. Zoek bij het downloaden van de Oticon ON App op iPad naar iPhone apps in de App Store. Oticon ON App is compatible met toestellen die draaien op Android™ 6,0, Marshmallow of hoger.

 • BrainHearing

  Uw hersenen spelen een cruciale rol in uw hooroplossing. Zie waarom

 • Downloads en ondersteuning

  Leer hoe u uw hoortoestellen onderhoudt en reinigt, draadloze accessoires inricht en meer.

 • Ga op zoek naar een hoorzorg professional

  Een hoorzorg professional kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het beste bij u past

 • Technische specificaties

  Ontdek de technische kenmerken die binnen Oticon Opn passen en hoe ze werken.