Levensduur batterij en opladen

• > Wat is de batterijlevensduur van de ConnectClip?

720 oplaadcycli

• > Kan de batterij worden vervangen?

Ja, de batterij kan worden vervangen door uw Oticon-dienstverlener.

• > Wat is de volledige oplaadtijd voor de ConnectClip-batterij van 0 tot 100% lading?

2 uur

• > Kan de ConnectClip ‘s nachts worden opgeladen?

Ja.

• > Hoeveel uur per dag kan de ConnectClip worden gebruikt voor streamen en/of als externe microfoon?

Typisch dagelijks gebruik 16 uur: 4 uur streamen (bijv. 2 uur audio streamen + 2 uur telefoon) + 12 uur stand-by. Of 36 uur stand-by (ingeschakeld, niet streamend).

• > Heeft het gebruik van de ConnectClip invloed op de dagelijkse batterijduur van hoortoestellen?

Ja, met name tijdens het streamen van audio kan het de dagelijkse batterijduur van hoortoestellen verkorten.

• > Heeft de ConnectClip invloed op het batterijverbruik van mijn mobiele telefoon?

Ja. Dit is hetzelfde als het verbruik door andere Bluetooth-apparaten.

• > Is er een verschil in oplaadtijd bij gebruik van de USB-kabel ten opzichte van de netadapter?

Dat is afhankelijk van het apparaat waarmee u oplaadt. Wij raden aan altijd de meegeleverde oplader te gebruiken.

Zie hoe u kunt opladen met de netadapter

• Kan ik de meegeleverde USB-kabel aansluiten op de USB-poort van een telefoonoplader?

Ja, u kunt de meegeleverde USB-kabel aansluiten op de USB-poort van een telefoonoplader. Wij raden aan de meegeleverde oplader te gebruiken.

Zie hoe u kunt opladen met de netadapter

• Kan ik de ConnectClip aansluiten op de USB-poort van een pc?

Ja, elke standaard USB-aansluiting kan worden gebruikt voor het opladen van de ConnectClip. Merk echter op dat sommige pc’s/laptops de USB-stroom uitschakelen in de slaapstand.

Zie hoe u kunt opladen

• Welk soort batterij zit er in de ConnectClip?

De ConnectClip bevat een lithium-ionbatterij.

• Kan ik de ConnectClip enkele dagen aan de lader laten wanneer ik deze niet gebruik?

Ja, De ConnectClip kan aan de lader worden gelaten wanneer deze niet wordt gebruikt. Wij raden aan de ConnectClip af te koppelen als deze volledig is opgeladen en niet wordt gebruikt.

• Hoe lang blijft de lading aanwezig als de ConnectClip is afgekoppeld en meerdere dagen of langer niet wordt gebruikt?

De batterijcapaciteit is meerdere maanden als de ConnectClip niet ingeschakeld is.