Batterijduur en opladen

• > Wat voor soort batterij zit er in de ConnectClip?

ConnectClip bevat een lithium-ionbatterij.

• > Hoelang duurt het voor de batterij van de ConnectClip van 0% naar 100% lading gaat?

Het duurt twee uur om de batterij van de ConnectClip volledig op te laden.

• > Kan ik de ConnectClip 's nachts opladen?

Ja, u kunt de ConnectClip 's nachts opladen.

• > Hoeveel uur kan ConnectClip worden gebruikt per volle lading voor streamen en/of in de externe microfoonmodus?

De typische capaciteit bij een volledige lading is 16 uur, met vier uur streamen (bijv. twee uur audio streamen en twee uur telefoongebruik) en 12 uur stand-by, of 36 uur stand-by (ingeschakeld, zonder streamen).

• > Heeft het gebruik van ConnectClip invloed op de batterijduur van mijn hoortoestellen?

Ja, het gebruik van ConnectClip kan de batterijduur van uw hoortoestellen verminderen, met name tijdens het streamen van audio.

• > Heeft het gebruik van ConnectClip invloed op de batterijduur van mijn mobiele telefoon?

Ja, als u ConnectClip (of een ander Bluetooth-apparaat) gebruikt met uw mobiele telefoon, kan de batterijduur korter worden.

• > Is er een verschil in oplaadtijd bij gebruik van de usb-kabel versus de voeding?

Dat hangt af van het apparaat dat u gebruikt om ConnectClip op te laden. Wij raden aan altijd de bijgeleverde voeding te gebruiken voor optimaal opladen.

• Kan ik de bijgeleverde usb-kabel aansluiten op de usb-aansluiting van een telefoonlader?

Ja, u kunt de usb-kabel aansluiten op de usb-aansluiting van een telefoonlader. We raden u echter aan de bijgeleverde voeding te gebruiken voor optimaal opladen.

• Kan ik de usb-kabel aansluiten op de usb-aansluiting van een pc?

Ja, u kunt elke standaard usb-aansluiting gebruiken om ConnectClip op te laden. Sommige computers schakelen de usb-stroom echter uit als ze in de ruststand staan. Wij raden aan altijd de bijgeleverde voeding te gebruiken voor optimaal opladen.

• Kan ik de ConnectClip een paar dagen in het stopcontact laten zitten als ik hem niet gebruik?

Ja, u kunt de ConnectClip in het stopcontact laten zitten als deze niet wordt gebruikt. Wij raden echter aan het apparaat niet in het stopcontact te laten zitten wanneer het volledig is opgeladen en niet wordt gebruikt.

• Hoe vaak moet ik de ConnectClip opladen als deze niet in gebruik is?

Wij raden aan het apparaat minimaal om de drie maanden op te laden als het niet wordt gebruikt, om te voorkomen dat de batterij slechter wordt.

• >  Worden de leds van de ConnectClip vager wanneer de batterij van de ConnectClip bijna leeg is?

Nee, de leds vervagen niet. Als de batterij van de ConnectClip bijna leeg is (ongeveer 30 minuten streamingtijd resterend), wordt de voedingsindicator constant rood, wat aangeeft dat u uw ConnectClip moet opladen.