Oticon ON App

• > Kan ik de Oticon ON App gebruiken met de ConnectClip?

Ja, u kunt de Oticon ON App gebruiken om het volume van het streamsignaal en het hoortoestel aan te passen wanneer de ConnectClip als externe microfoon wordt gebruikt.

Meer over de Oticon ON App

• > Als ik muziek stream vanaf een smartphone met de ConnectClip, kunnen mijn hoortoestellen dan worden bediend met de Oticon On App met een ander apparaat (bijv. een andere mobiele telefoon of iPad)?

Ja, als het andere apparaat gekoppeld en rechtstreeks verbonden is met het hoortoestel (alleen iOS en Android).

• > Als ik de ConnectClip gebruik als externe microfoon, kan ik dan het volume van de externe microfoon en de microfoons van de hoortoestellen afzonderlijk aanpassen via de Oticon On App?

Ja, beide niveaus kunnen worden geregeld met de Oticon ON App.

• > Kan mijn audicien aanpassingen maken aan het geluid van mijn ConnectClip?

Uw audicien kan de instellingen aanpassen in uw hoortoestellen voor het streamen van ConnectClip (bijv. het streamen van een gesprek met de ConnectClip en wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als externe microfoon).