Koppelen en compatibiliteit

 • > Werkt ConnectClip met alle Oticon hoortoestellen?

  Als uw hoortoestellen Bluetooth® Low Energy-technologie ondersteunen, dan zijn ze compatibel met ConnectClip. Vraag het uw hoorzorgprofessional als u hulp nodig heeft om het te weten te komen.

 • > Welke firmwareversie hebben mijn hoortoestellen nodig om met ConnectClip te werken?

  Oticon Opn hoortoestellen vereisen firmwareversie 5.0 of later. Alle andere hoortoestellen die Bluetooth Low Energy-technologie ondersteunen, werken met ConnectClip, ongeacht de firmwareversie.

 • > Met hoeveel hoortoestellen kan ConnectClip worden gekoppeld? 

  Er kan één hoortoestel (in een monaurale aanpassing) of een set hoortoestellen (in een binaurale aanpassing) worden gekoppeld met ConnectClip.

 • > Met hoeveel Bluetooth-apparaten kan ConnectClip worden gekoppeld?

  ConnectClip kan met maximaal acht Bluetooth-apparaten worden gekoppeld.

 • > Is ConnectClip compatibel met iPhone®/iPad® en Android™-apparaten?

  Ja, ConnectClip is compatibel met de meeste mobiele apparaten en tablets die Bluetooth 2.1 of hoger gebruiken, ongeacht het merk of het besturingssysteem.

 • > Kan ik ConnectClip met mijn computer gebruiken?

  Ja, ConnectClip kan met elke computer worden gebruikt.

  Als uw computer Bluetooth ondersteunt, kunt u de ConnectClip rechtstreeks met uw computer koppelen, waarna u geluid van de computer naar uw oren kunt streamen via de ConnectClip. Met ConnectClip kunt u ook uw stem naar de computer streamen wanneer u video- of spraakoproepen voert.

  Als uw computer geen Bluetooth ondersteunt, of als u verbindingsproblemen ondervindt, moet u een Bluetooth-dongle (zoals BTD 800 USB) gebruiken om de ConnectClip te koppelen met uw computer.

 • > Werkt ConnectClip met de Oticon TV Adapter?

  Nee, ConnectClip werkt niet met Oticon TV Adapter, maar Oticon TV Adapter kan rechtstreeks met uw hoortoestellen worden gekoppeld en op uw tv worden aangesloten. U kunt dan uw tv-geluid naar uw hoortoestellen streamen zonder ConnectClip te gebruiken.

 • > Werkt ConnectClip met de Oticon Telefoonadapter 2.0?

  Ja, met Oticon Telefoonadapter 2.0 biedt ConnectClip u de mogelijkheid om draadloos telefoongesprekken van uw vaste lijn naar uw hoortoestellen te streamen.

 • Werkt ConnectClip met ConnectLine producten?

  ConnectClip is niet compatibel met ConnectLine producten, behalve met Oticon Telefoonadapter 2.0.

 • In welke volgorde moet ik mijn apparaten koppelen met ConnectClip?

  Wij raden u aan eerst uw hoortoestellen te koppelen met ConnectClip. Koppel ConnectClip vervolgens met andere Bluetooth-apparaten zoals uw mobiele telefoon of computer.

 • Hoe weet ik dat mijn hoortoestellen succesvol met ConnectClip zijn gekoppeld?

  Als er een succesvolle verbinding tot stand is gebracht tussen ConnectClip en een set hoortoestellen, licht een gele statusled op de ConnectClip op.

 • Als er al een set hoortoestellen met ConnectClip is gekoppeld, hoe kan ik dan een nieuwe set koppelen?

  U kunt slechts één set hoortoestellen tegelijk koppelen (een monauraal of binauraal paar). Om een nieuwe set hoortoestellen aan ConnectClip te koppelen, moet u de nieuwe set op dezelfde manier koppelen als de bestaande set hoortoestellen. Bij dit proces wordt de eerdere koppeling verwijderd.