Koppelen en comptabiliteit

• > Met hoeveel apparaten kan de ConnectClip worden gekoppeld?

• > Wat gebeurt er als een 9e Bluetooth-apparaat wordt gekoppeld met de ConnectClip?

Het minst gebruikte apparaat wordt overschreven/vervangen.

• > Met hoeveel hoortoestellen kan de ConnectClip worden gekoppeld?

Er kan slechts één hoortoestel of één set hoortoestellen tegelijkertijd gekoppeld zijn met een ConnectClip.

Zie hoe u uw hoortoestellen en de ConnectClip koppelt

• > Met welk type Bluetooth is de ConnectClip compatibel?

De ConnectClip is compatibel met de meeste telefoons met Bluetooth 2.1 of later.

• > Kan ik ConnectClip gebruiken met mijn computer?

Ja. Wij raden een BTD 800 USB-dongle aan voor een stabielere verbinding met uw computer. Het kan ook rechtstreeks met uw computer werken, maar wij garanderen het niet en ondersteunen geen problemen met een dergelijke configuratie.

Zie hoe u ConnectClip gebruikt met een computer

Zie hoe u uw hoortoestellen met een BTD 800 USB-dongle koppelt

• > Werkt de ConnectClip met Oticon TV-adapters of Telefoonadapter 2.0?

Nee. De ConnectClip werkt niet met Oticon ConnectLine TV-adapters en ConnectLine TV of ConnectLine TV 2.0.

• > Welke stappen moet ik volgen om mijn hoortoestellen te koppelen met de ConnectClip?

Wij raden aan eerst uw hoortoestellen te koppelen met de ConnectClip. Koppel vervolgens de ConnectClip met andere Bluetooth-apparaten, zoals een mobiele telefoon. Zie uw gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

Zie hoe u uw hoortoestellen koppelt met de ConnectClip

Download de gebruiksaanwijzing

• > Ik heb twee hoortoestellen, maar er komt slechts geluid uit één hoortoestel bij gebruik van de ConnectClip. Wat moet ik doen?

Controleer de batterijen van de hoortoestellen. Koppel de ConnectClip opnieuw met de hoortoestellen (volgens de gebruiksaanwijzing). Zorg dat de hoortoestellen zich direct naast de ConnectClip bevinden (minder dan 20 cm). Het is een goed idee om Bluetooth uit te schakelen op de mobiele telefoon tijdens dit proces.

Zie de gebruiksaanwijzing

• Als er al een set hoortoestellen is gekoppeld met de ConnectClip, hoe kan ik dan een tweede set koppelen?

Er kan slechts één set tegelijkertijd gekoppeld zijn (een monauraal hoortoestel of een binaurale set hoortoestellen). Om nog een set hoortoestellen te koppelen met de ConnectClip, moet het ConnectClip-koppelingsproces worden herhaald zoals is beschreven in de gebruiksaanwijzing.

Lees de gebruiksaanwijzing

Zie hoe u ConnectClip kunt koppelen en ontkoppelen met een iPhone

Zie hoe u ConnectClip kunt koppelen en ontkoppelen met een Android telefoon

• Kan ik de koppelingen met Bluetooth-apparaten wissen (bijv. mobiele telefoon)?

Ja. Houd alle drie de ConnectClip-toetsen lang ingedrukt voor ongeveer tien seconden (tot de statusled rood gaat knipperen). Alle Bluetooth-koppelingen worden gewist.

• Kan de ConnectClip worden gebruikt met anders smartphones, zoals Windows-telefoons?

U kunt de ConnectClip met de meeste mobiele telefoons met Bluetooth 2.1 of hoger gebruiken.

• Welke smartphone besturingssystemen zijn compatibel met ConnectClip?

ConnectClip is compatibel met de meeste telefoons die Bluetooth 2.1 of hoger gebruiken (ongeacht het besturingssysteem).