Prioriteit en het beantwoorden van gesprekken

• > Wat heeft prioriteit als de ConnectClip wordt aangesloten op/gekoppeld met meerdere Bluetooth-apparaten?

De ConnectClip kan worden gekoppeld met maximaal 8 apparaten, maar kan met slechts één apparaat tegelijkertijd verbonden zijn. Het eerste verbonden apparaat heeft prioriteit.

• > Als ConnectClip verbonden is met meerdere Bluetooth-apparaten, hoe kun je er dan tussen kiezen?

Schakel het apparaat uit waarmee u niet verbonden wilt zijn, of schakel Bluetooth uit op de apparaten waarmee u niet verbonden wilt zijn.

• > Kunnen gesprekken worden ontvangen wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als externe microfoon?

Nee, gesprekken kunnen niet worden ontvangen wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als externe microfoon, omdat de verbinding tussen de ConnectClip en de telefoon dan gesloten is. De telefoon kan wel de gesprekken (handmatig) ontvangen, maar deze kunnen niet gestreamd worden via de ConnectClip.

Zie hoe u een iPhone met de ConnectClip koppelt

Zie hoe u een Android met de ConnectClip koppelt

• > Kunnen gesprekken worden ontvangen op dezelfde smartphone bij het streamen van muziek via de ConnectClip?

Ja, gesprekken kunnen worden ontvangen op een met de ConnectClip gekoppelde smartphone die muziek streamt. In dat geval heeft het gesprek voorrang op de muziek en heeft de eindgebruiker de mogelijkheid om het gesprek aan te nemen of te weigeren en door te gaan met het streamen van audio.

Zie hoe u een telefoongesprek kunt beantwoorden

Zie hoe u een telefoongesprek kunt weigeren

• > Kan ik mijn gesprek rechtstreeks op mijn smartphone aannemen en het gesprek niet streamen via de ConnectClip?

Ja. Selecteer hiervoor de audioroute op uw smartphone. Hoe dit werkt verschilt per telefoonleverancier.

Zie hoe u een telefoongesprek kunt ontvangen

• > Wat gebeurt er als mijn iPhone overgaat terwijl muziek wordt gestreamd naar de ConnectClip vanaf een ander apparaat? Wat krijgt voorrang?

Als uw iPhone rechtstreeks met uw hoortoestellen is gekoppeld, onderbreekt het gesprek van de iPhone de muziekstroom van de ConnectClip.

• > Kan ik het volume van een gestreamd signaal aanpassen in de externe-microfoonmodus?

Ja. De volumeregelingstoetsen op de ConnectClip passen het volumeniveau aan op de microfoon van het hoortoestel en van het gestreamde signaal.

Zie hoe u het volume kunt aanpassen

• > Kan ik audio streamen of een telefoongesprek voeren wanneer de ConnectClip als externe microfoon wordt gebruikt?

Nee. Wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als externe microfoon, is er geen verbinding met de mobiele telefoon.