Bereik

• > Wat is de geadviseerde afstand tussen de ConnectClip en hoortoestellen?

Wij raden aan de ConnectClip te dragen zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Het bereik tussen de hoortoestellen en de ConnectClip bij gebruik als draadloze headset is tot maximaal 2 meter*. Zie onderstaande vragen voor bereiken in andere scenario's.

Download de gebruiksaanwijzing

*Let op: andere 2,4 GHz apparatuur zoals wifirouters en andere Bluetooth-apparaten kunnen het bereik beïnvloeden en de geluidskwaliteit verminderen.

• > Wat is het bereik tussen hoortoestellen en de ConnectClip wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als externe microfoon?

Het bereik tussen een set hoortoestellen en de ConnectClip bij gebruik als externe microfoon is tot 20 meter.*

*Let op: andere 2,4 GHz apparatuur zoals wifirouters en andere Bluetooth-apparaten kunnen het bereik beïnvloeden en de geluidskwaliteit verminderen.

• > Wat is het bereik tussen een Bluetooth-apparaat en de ConnectClip wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als draadloze headset?

Het bereik tussen een Bluetooth-apparaat en de ConnectClip wanneer de ConnectClip wordt gebruikt als draadloze headset is maximaal 10 meter.*

*Let op: andere 2,4 GHz apparatuur zoals wifirouters en andere Bluetooth-apparaten kunnen het bereik beïnvloeden en de geluidskwaliteit verminderen.

• > Wat is het bereik tussen de ConnectClip en apparaten met een BTD 800 USB-dongle?

Het bereik tussen de ConnectClip en apparaten met een BTD 800 USB-dongle is tot 10 meter.*

*Let op: andere 2,4 GHz apparatuur zoals wifirouters en andere Bluetooth-apparaten kunnen het bereik beïnvloeden en de geluidskwaliteit verminderen.

• > Verschilt het bereik van de ConnectClip bij gebruik binnen en buiten?

Het bereik verschilt afhankelijk van de omgevingsmaterialen. Het maximumbereik is binnen beschikbaar zonder obstakels, in een ruimte die de radiogolven reflecteert. In de microfoonmodus is het bereik tot 20 meters in een ideale omgeving.*

*Let op: andere 2,4 GHz apparatuur zoals wifirouters en andere Bluetooth-apparaten kunnen het bereik beïnvloeden en de geluidskwaliteit verminderen.

• > Wat gebeurt er als de ConnectClip buiten bereik is van de hoortoestellen?

De ConnectClip wordt uitgeschakeld als de hoortoestellen langer dan 30 minuten buiten bereik zijn. Als de verbinding wordt verbroken in de externe-microfoonmodus, schakelen de hoortoestellen na 90 seconden over naar P1. Als u een ander programma gebruikt (bijv. P2) en buiten bereik bent, blijven de toestellen dat programma (bijv. P2) gebruiken na 90 seconden.

• > Hoe dicht moet de microfoon zich bij de mond van een spreker bevinden (wanneer ik het gebruik of wanneer het wordt gebruikt als een externe microfoon)?

Wij raden aan de ConnectClip te dragen zoals is aangegeven in de gebruiksaanwijzing (d.w.z. dichtbij en gericht op de mond van de spreker).

Download de gebruiksaanwijzing

Zie hoe u de ConnectClip draagt

• > Kan ik mijn ConnectClip op een tafel plaatsen om te gebruiken met een groep vrienden?

Ja, dat is mogelijk (maar niet het beoogde gebruik). De ConnectClip is geoptimaliseerd voor 1-op-1 gebruik, dus de effectiviteit van een dergelijke configuratie is afhankelijk van de omgeving, concurrerend geluid en waar de andere sprekers zich bevinden.

Zie hoe u wisselt naar externe-microfoonmodus