Hoe

Aan de slag met de ConnectLine App

Met de ConnectLine-toepassing starten.
De ConnectLine App werkt met alle draadloze hoortoestellen van Oticon via de Streamer Pro.

Een gids voor de ConnectLine App

De gids voor de ConnectLine App bespreekt:

• Koppelen
• Streamer als standaardheadset
• ConnectLine App installeren
• App overzicht
• Functies en kenmerken van de App
• Instellingen
• Problemen oplossen

Lees de gids voor Apple-apparaten en voor Android-apparaten

Bekijk of uw Streamer Pro met de iPhone, iPad of iPod werkt.

De ConnectLine App voor iPhone, iPad en iPod touch werkt met:
• Streamer Pro 1.3 A
• Streamer Pro 1.2 App

U kunt aan de hand van het serienummer aan de onderkant van de Streamer Pro controleren of u een van deze Streamers heeft. Als de tweede letter in het serienummer een "A" is, zal hij met de ConnectLine App voor iPhone, iPad en iPod touch werken. Als er geen serienummer op de onderkant van de streamer staat, betekent dit waarschijnlijk dat de Streamer een eerdere versie is en niet met de iPhone, iPad of iPod zal werken.

Als uw Streamer Pro een oudere versie is, neem dan contact op met uw audicien die u kan helpen met de aanschaf van het meeste recente model Streamer Pro dat de iPhone, iPad en iPod touch ondersteunt.

De ConnectLine App is compatibel met iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7-inch iPad Pro, 12,9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini en iPod touch (5e en 6e generatie) en vereist Streamer Pro 1.2 App of later. Zoek bij het downloaden van de ConnectLine App op iPad naar iPhone Apps in de App Store. De ConnectLine App voor Android-smartphones en tablets vereist een Streamer Pro met firmware 1.3 of later. Ga naar de Support pagina voor meer informatie over compatibiliteit.

Bekijk of uw Streamer Pro met een Android smartphone of tablet werkt.

De ConnectLine App voor Android smartphones en tablets werkt met alle versies van Pro Streamer:
• Streamer Pro 1.3A
• Streamer Pro 1.2 App (met firmware-update 1.3)
• Streamer Pro 1.1 (met firmware-update 1.3)
• Streamer Pro 1 (met firmware-update 1.3)

De ConnectLine App voor Android-smartphones en tablets werkt met Android 4.x. en latere versies. De Streamer Pro vereist de 1.3 firmware update om met de ConnectLine App voor Android-apparaten te werken.

Volg onderstaande stappen om de firmware van uw Streamer Pro te controleren:

1. Zet uw streamer uit
2. Houd de aan/uit-toets en tv-toets* tegelijkertijd één seconde ingedrukt en laat los
3. Controleer de indicatielampjes op de Streamer Pro

*Zorg ervoor dat u de tv-toets op zo'n manier indrukt dat u het lampje van de tv-toets kunt zien.

Firmwareversie

Zichtbare indicators

1.0 firmware-version-10-visual-indicator
 1.1  firmware-version-11-visual-indicator
 1.2  firmware-version-12-visual-indicator
 1.3  firmware-version-13-visual-indicator

Voorbeeld: Als het lampje van de tv- en mic-toets gaat branden, heeft uw Streamer Pro firmwareversie 1.2 en heeft hij een update nodig om met de ConnectLine App voor Android-apparaten te werken. Als uw Streamer Pro een firmwareversie ouder dan 1.3 heeft of u weet niet zeker welke Streamer Pro u heeft, neem dan contact op met uw lokale audicien. Uw audicien kan uw Streamer Pro bijwerken met de laatste firmware-update.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.