Gebruik het FM-systeem in een klaslokaal of studiezaal

Leer hoe een FM-ontvanger te koppelen en los te koppelen van de ConnectLine Streamer Pro en
het luisteren te starten en beëindigen.

Studenten die afhankelijk zijn van FM kunnen profiteren van de ingebouwde FM-mogelijkheid van de Streamer Pro in het klaslokaal en de collegezaal. Een FM-systeem is een voordeel voor zowel de student met gehoorverlies als de leerkracht. Met een FM-ontvanger hoort de student de leerkracht beter. Met behulp van de FM-zender en de microfoon kan de leerkracht duidelijke informatie geven zonder zijn stem te verheffen.

De FM-ontvanger koppelen en loskoppelen
De Streamer Pro heeft een ingebouwde Euro-pin fitting. Een FM-ontvanger wordt rechtstreeks verbonden met de streamer waardoor het draadloze FM-signaal naar beide hoortoestellen wordt gestreamd.
De ingebouwde fitting van de streamer is compatibel met een brede reeks universele FM-ontvangers. We bevelen de Amigo R2 FM-ontvanger aan.

Bekijk hier hoe u een Amigo R2 FM-ontvanger koppelt en loskoppelt:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b0a6d3d4af7a1412c863807b7d96b497&source=embed&photo%5fid=13003647" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Luisteren starten en beëindigen

Een eenvoudige druk op een toets volstaat om de FM-ontvanger aan of uit te zetten.

Bekijk hier hoe:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=40476effa35162400386b2c6f6cbc3df&source=embed&photo%5fid=13003675" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Meer ondersteuning

Hier vindt u meer aanwijzingen over het gebruik van FM met Streamer Pro

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.