Genieten van muziek met
Streamer Pro

De Streamer Pro biedt een probleemloze aansluiting met een groot aantal populaire apparaten van mp3-spelers tot andere audiobronnen zoals luisterboeken. U kunt de Streamer op twee eenvoudige manieren met audiobronnen verbinden zodat geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen wordt verzonden:

• Via een eenvoudig "plug and play" snoer met mini-jack dat in de Streamer wordt geplaatst (A) of

• Draadloos met de AUX-keuzeschakelaar van de Streamer (B).

Bekijk hoe u een mp3-speler met een snoer met mini-jack met de Streamer Pro verbindt:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Meer ondersteuning
Hier vindt u meer informatie over het gebruik van mp3-spelers en luisterboeken met de Streamer Pro en oudere versies van de Streamer:

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.