Voor een rijker, betekenisvoller geluidsbeeld.

Oticon Opn™ wordt ondersteund door het nieuwe Velox™ platform. De kleine en krachtige chip biedt een ultrasnelle en precieze geluidsanalyse en -verwerking die nodig zijn om het de hersenen mogelijk te maken geluid te begrijpen.

Toonaangevende frequentieresolutie met 64 kanalen zorgt ervoor dat geluiden duidelijk en nauwkeurig worden verwerkt om u te helpen spraak van geluid te onderscheiden.

Velox scant de omgeving meer dan 100 keer per seconde en verwerkt meer dan 1.200 miljoen verrichtingen per seconde. Dat is snel genoeg om snel veranderende gesprekken met meerdere sprekers in lawaaierige omgevingen te volgen, zodat u de geluiden die u wilt horen kunt lokaliseren, volgen en de focus kunt verleggen.

Twee communicatiesystemen in één hoortoestel

Geniet van eenvoudige, directe draadloze verbindingen met externe toestellen zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.

Met TwinLink™ werken voor de eerste keer twee toegewijde communicatiesystemen in één enkel hoortoestel. Eén systeem laat uw hoortoestellen met elkaar communiceren voor een goed ruimtelijk bewustzijn, zodat u kunt identificeren waar geluiden vandaan komen. Een tweede systeem communiceert draadloos met externe toestellen zoals iPhone®, smartphones, TV, computers en meer.

De beide systemen hebben alleen maar voordelen voor u – een beter gehoor en moeiteloze connectiviteit met laag batterijverbruik.

Bekijk hoe het werkt

Hoor beter, onthoud meer, met minder inspanning

OpenSound Navigator™ beheert deskundig meerdere spraak- en geluidsbronnen zodat u zich beter op het gesprek kunt concentreren en tegelijk aandacht houdt voor mensen en dingen rond u en de aandacht kunt richten op wat u wilt horen.

De traditionele technologie isoleert één spreker voor u en sluit alle andere geluiden uit. OpenSound Navigator scant uw omgeving 100 keer per seconde om elk geluid afzonderlijk te analyseren en balanceren, waardoor ze toegankelijk zijn maar niet storend en u geniet van een voller en natuurlijker geluidsbeeld.

Tinnitus SoundSupport™

Alle Oticon Opn-hoortoestellen kunnen tinnitus verlichtende geluiden afspelen

Deze bewezen geluidsgenerator-technologie is nu geïntegreerd in Oticon Opn hoortoestellen. Met deze geavanceerde hoortoestellen heeft u een brede reeks aanpasbare verlichtende tinnitusgeluiden die dynamisch maar toch rustgevend zijn — waaronder breedbandgeluiden (witte, roze en rode geluid) en natuurlijke, oceaangeluiden. Bovendien kunt u de geluiden discreet aanpassen met uw iPhone of Android-apparaat.

Meer informatie over Tinnitus SoundSupport™


Vang meer op van gesprekken met Speech RescueTM

Ontbrekende geluiden in de hoge frequenties zoals "s" of "sh" kunnen van invloed zijn op uw begrip.

Omdat veel mensen die last hebben van gehoorverlies geen hoge frequenties kunnen horen, verlaagt Speech Rescue LX de hoogfrequente delen van spraak. Dit zorgt voor duidelijke toegang tot alle geluiden die anders niet hoorbaar zouden zijn, waardoor u gesprekken beter kunt begrijpen.

Bekijk alle oplossingen van Oticon

Neem uw gesprekken in handen

Voel u op uw gemak, zelfs in uitdagende omgevingen. Lokaliseer, volg en verschuif de focus gemakkelijk naar de geluiden die u wilt horen

Spatial Sound™ LX bewaart het natuurlijke verschil in geluidsniveau tussen beide oren zodat u beter georiënteerd bent op de plaats en de richting van geluiden in uw omgeving. Dankzij een nauwkeuriger ruimtelijk bewustzijn kunt u identificeren waar het geluid vandaan komt, zodat u op een natuurlijke manier kunt reageren op de gesprekken en geluiden rondom u.

Bekijk hoe het werkt

Aangepast aan u.

Geluid zoals u het wilt horen.

YouMatic™ LX configureert de open geluidservaring naar uw persoonlijke luistervoorkeuren en -behoeften. Geniet van meer details uit uw omgeving en van een hoge geluidskwaliteit, aangepast aan wat u wilt horen.

Bekijk hoe het werkt

Beter begrip, zelfs in luidruchtige situaties.

Volg gesprekken in uitdagende omgevingen.

Speech Guard™ LX handhaaft een duidelijke, transparante geluidskwaliteit en spraakdetails om het verstaan van spraak in luidruchtige omgevingen te verbeteren. Volg gesprekken – van zacht tot luid – met minder inspanning, zelfs wanneer meerdere sprekers om uw aandacht vragen.

Bekijk hoe het werkt

Verbeter de verstaanbaarheid van zachte spraak

Verbetert het verstaan van zachte spraak tot 20%, zonder het volume te verhogen

De zachte geluiden, die in 75% van de situaties en gesprekken voorkopen, zijn vaak niet hoorbaar voor mensen met gehoorverlies.
Soft Speech Booster LX maakt zachte geluiden hoorbaar en zorgt ervoor dat u zachte spraak tot 20% beter verstaat.

Bekijk hoe het werkt

Beter geluid, minder vervorming

Een rijkere luisterervaring, met name als u van muziek geniet of deelneemt aan gesprekken in luidruchtige omgevingen.

Bij het luisteren naar muziek of kletsen met vrienden in een drukke, dynamische omgeving (zoals etentjes of sportevenementen), zijn de geluidspieken vaak luider dan wat de meeste hoortoestellen aankunnen. Clear Dynamics breidt het dynamisch inputbereik uit zodat u kunt genieten van een betere geluidskwaliteit zonder vervorming, zelfs in luide omgevingen.

Bekijk hoe het werkt

Luistercomfort buiten

Onderdrukt irritante windruis op een effectieve wijze, zelfs tussen woorden in een gesprek.

Geniet van de fantastische buitenlucht én van fantastische gesprekken! Windruismanagement beschermt tegen het ongemak van windruis. Analyseert de omgeving 500 keer per seconde om windruis onmiddellijk op te sporen en te verwijderen. Verbetert uw luistercomfort zelfs op dagen met veel wind.

Bekijk hoe het werkt

Duidelijk geluid zonder zorgen

Geniet van duidelijker geluid zonder u zorgen te hoeven maken over vervelende fluitende en snerpende geluiden, zelfs in uitdagende dagelijkse situaties zoals wanneer u iemand begroet met een knuffel.

Feedback shield LX controleert voortdurend de omgeving en reageert onmiddellijk om vervelende fluitende en snerpende geluiden te onderdrukken. Geniet van duidelijker geluid zonder zorgen over vervelende feedback –  dus ga uw gang en knuffel!

Bekijk hoe het werkt

 • Verbeterde connectiviteit

  Gebruik uw hoortoestel als een stereo headset voor het voeren van telefoongesprekken of stream muziek rechtstreeks naar uw hoortoestel.

 • BrainHearing

  Uw hersenen spelen een cruciale rol in uw hooroplossing. Zie waarom

 • Downloads en ondersteuning

  Leer hoe u uw hoortoestellen onderhoudt en reinigt, draadloze accessoires inricht en meer.

 • Vind een hoorzorg professional

  Een hoorzorg professional kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het beste bij u past