Voor een rijker,
betekenisvoller
geluidslandschap

Oticon Opn S hoortoestellen worden mogelijk gemaakt door het Velox S™ platform.

Wilt u liever ons nieuwste platform voor hoortoestellen, Polaris™, zien?

Velox S is verbeterd ten opzichte van ons vorige

Velox™ platform met:

 

 • Meer geheugen, waardoor baanbrekende verbeteringen aan het Velox platform mogelijk zijn
 • Nieuwe detectoren om veranderingen in de akoestische omgeving te bewaken met 56.000 metingen per seconde, zodat OpenSound Optimizer™ zijn werk kan doen
 • Nieuwe signaalbewerkingsalgoritmen voor proactief feedbackmanagement
 • Nieuwe automatische regelaars die een bijgewerkte OpenSound Navigator™ aansturen
 • Een ontwerp dat is geoptimaliseerd voor de prestaties van oplaadbare batterijen

OpenSound Optimizer™

OpenSound Optimizer analyseert versterkt geluid 56.000 keer per seconde, zodat hoorbare feedback proactief kan worden gedetecteerd en voorkomen, zelfs voordat het zich voordoet.
En door de mogelijkheid te bieden om spraak te versterken met maximaal zes dB extra in een open aanpassing, kan Oticon Opn S de hersenen tot 30% meer spraaksignalen geven.*

Leer meer over OpenSound Optimizer

*Voor voorgeschreven aanpassingen volgens 'best practice’

Twee communicatiesystemen in één hoortoestel

Geniet van eenvoudige, directe, draadloze verbinden met externe apparaten zonder compromissen op het gebied van geluidskwaliteit.

Met TwinLink™ werken twee speciale communicatiesystemen in één hoortoestel. Het ene systeem laat uw hoortoestellen met elkaar praten voor een nauwkeurig ruimtelijk bewustzijn, zodat u kunt bepalen waar geluiden vandaan komen. Een tweede systeem communiceert draadloos met externe apparaten zoals iPhone®, smartphones, televisies, computers en meer.

U profiteert volledig van beide systemen – een beter gehoor en moeiteloze connectiviteit met een laag batterijverbruik.

Bekijk hoe het werkt

Hoor beter, herinner meer met minder inspanning

OpenSound Navigator™ slaagt er kundig in om spraak vanuit alle richtingen te onderscheiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe revolutionaire Multiple Speaker Access Technology (MSAT), die zorgt voor toegang tot alle sprekers in een dynamische omgeving.

Traditionele hoortechnologie versterkt één spreker van voren en sluit alle andere geluiden buiten. OpenSound Navigator scant de volledige 360° geluidsomgeving meer dan 100 keer per seconde en scheidt het lawaai van spraak.

OpenSound Navigator garandeert een volledig, meer uitgebalanceerd geluidsbeeld en zorgt ervoor dat gebruikers zelfs in complexe en dynamische omgevingen kunnen genieten van beter spraakverstaan, waarbij tegelijkertijd de mentale energie wordt bespaard.

Tinnitus SoundSupport™

Een veelvoud aan verlichtende geluiden om aan de unieke behoeften van elke persoon met tinnitus tegemoet te komen

U kunt Tinnitus SoundSupport inschakelen in de Bluetooth® hoortoestellen van Oticon. De geïntegreerde geluidsgenerator biedt een ruime keuze aan geluidsopties zoals breedbandgeluiden (aangepast op het audiogram, wit, roze en rood) en oceaanachtige geluiden.

Tinnitus SoundSupport beoogt de aanpassing zo eenvoudig en snel mogelijk te maken en uw cliënten een volledig gepersonaliseerde behandeling te geven. Cliënten kunnen het volume van verlichtende geluiden direct op het hoortoestel aanpassen of via de Oticon ON app.

Meer informatie over Tinnitus SoundSupport™


Vang meer op van gesprekken met Speech RescueTM

Ontbrekende hoogfrequente geluiden zoals ‘s’ of ‘f’ kunnen het verstaan beïnvloeden.

Omdat velen met gehoorverlies geen hogere frequenties kunnen horen, verlaagt Speech Rescue LX de hoogfrequente onderdelen van spraak. Dit biedt duidelijke toegang tot geluiden die anders onhoorbaar zijn en vergroot uw begrip van gesprekken.

Lees de whitepaper (Engelstalig)

Neem de controle over uw gesprekken

Voel u op uw gemak, ook in uitdagende omgevingen. Lokaliseer, volg en verleg de aandacht naar de geluiden die u wilt horen.

Spatial Sound™ LX behoudt de natuurlijke niveauverschillen die optreden in elk oor, zodat u beter de locatie en richting van geluiden in uw omgeving kunt bepalen. Een preciezer ruimtelijk bewustzijn helpt u te bepalen waar geluid vandaan komt, zodat u natuurlijker kunt reageren op de gesprekken en geluiden om u heen.

Bekijk hoe het werkt

Aangepast aan u.

Geluid zoals u het wilt horen.

YouMatic™ LX configureert de open geluidservaring naar uw persoonlijke luistervoorkeuren en -behoeften. Geniet van meer details uit uw omgeving en van een hoge geluidskwaliteit, aangepast aan wat u wilt horen.

Bekijk hoe het werkt

Beter verstaan van spraak, zelfs in lawaaiige situaties

Volg gesprekken in uitdagende omgevingen

Speech Guard™ LX zorgt voor een heldere, transparante geluidskwaliteit en spraakdetails om uw vermogen om spraak te verstaan in lawaai te vergroten. Volg gesprekken van zacht tot luid met minder inspanning, ook wanneer meerdere sprekers om uw aandacht vragen.

Bekijk hoe het werkt

Verbeter de verstaanbaarheid van zachte spraak

Verbetert het verstaan van zachte spraak tot 20%, zonder het volume te verhogen

De zachte geluiden, die in 75% van de situaties en gesprekken voorkopen, zijn vaak niet hoorbaar voor mensen met gehoorverlies.
Soft Speech Booster LX maakt zachte geluiden hoorbaar en zorgt ervoor dat u zachte spraak tot 20% beter verstaat.

Bekijk hoe het werkt

Beter geluid, minder vervorming

Een rijkere luisterervaring, met name als u van muziek geniet of deelneemt aan gesprekken in luidruchtige omgevingen.

Bij het luisteren naar muziek of kletsen met vrienden in een drukke, dynamische omgeving (zoals etentjes of sportevenementen), zijn de geluidspieken vaak luider dan wat de meeste hoortoestellen aankunnen. Clear Dynamics breidt het dynamisch inputbereik uit zodat u kunt genieten van een betere geluidskwaliteit zonder vervorming, zelfs in luide omgevingen.

Bekijk hoe het werkt

Luistercomfort buiten

Onderdrukt irritante windruis op een effectieve wijze, zelfs tussen woorden in een gesprek.

Geniet van de fantastische buitenlucht én van fantastische gesprekken! Windruismanagement beschermt tegen het ongemak van windruis. Analyseert de omgeving 500 keer per seconde om windruis onmiddellijk op te sporen en te verwijderen. Verbetert uw luistercomfort zelfs op dagen met veel wind.

Bekijk hoe het werkt

 • Verbeterde connectiviteit

  Gebruik uw hoortoestel als een stereo headset voor het voeren van telefoongesprekken of stream muziek rechtstreeks naar uw hoortoestel.

 • BrainHearing

  Uw hersenen spelen een cruciale rol in uw hooroplossing. Zie waarom

 • Downloads en ondersteuning

  Leer hoe u uw hoortoestellen onderhoudt en reinigt, draadloze accessoires inricht en meer.

 • Vind een hoorzorg professional

  Een hoorzorgprofessional kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het beste bij u past