Oticon Opn

Oticon Opn™

OpenSound Navigator™
zorgt voor een open wereld

OpenSound Navigator

- drie stappen in een fractie van een seconde

De nieuwe OpenSound Navigator verwerkt meerdere, dynamische spraak- en geluidsbronnen. Geluidsbronnen worden individueel behandeld – zonder alle andere geluiden als lawaai te behandelen.

In een fractie van een seconde geeft het de hersenen nauwkeurige informatie op de natuurlijke manier waarop de hersenen geluid begrijpen.

Bekijk de film om meer te weten te komen

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=43a48261e530417c7697100fe730cd51&source=embed&photo%5fid=13271003" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
Oticon Opn

Stap 1.

Geluidsbeeldanalyse van meer dan 100 x per seconde

OpenSound Navigator analyseert geluid in een straal van 360o en meer dan 100 keer per seconde om de aard van de situatie te bepalen.

Daarna worden de geluiden geanalyseerd om hun eigenschappen, belang, positie, niveau en frequentie nauwkeurig vast te stellen.

Oticon Opn

Stap 2.

Het volledige geluidsbeeld, perfect in balans

Om ervoor te zorgen dat gebruikers zich in de omgeving op hun gemak voelen, brengt OpenSound Navigator geluiden uit de omgeving in balans. Het focusgeluid is hierdoor duidelijk en achtergrondgeluiden zijn hoorbaar, maar niet storend.

Het opnieuw in balans brengen van individuele geluiden maakt het voor gebruikers gemakkelijker om geluiden te onderscheiden en voor de hersenen makkelijker om de aandacht te verleggen.

Oticon Opn

Stap 3.

Lawaaireductie die zó snel is dat het lawaai tussen woorden verwijdert

OpenSound Navigator verzwakt storend lawaai in een straal van 360o op snelle en effectieve wijze – zelfs geluid dat uit dezelfde richting komt als spraak.

Om achtergrondlawaai minder indringend te maken bij de luisterervaring, kan het zelfs lawaai tussen individuele woorden verwijderen.

Lawaaireductie kan worden aangepast om tegemoet te komen aan individuele behoeften in eenvoudige en complexe omgevingen.

Bekijk de film om meer te leren

 • Oticon Opn

  Voordelen

  Door Oticon Opn verstaan gebruikers 30% meer van spraak* en nog veel meer.

  * Oticon Opn 1, Le Goff et al. 2016

 • Oticon Opn

  TwinLink™

  Voor de eerste keer ooit een hoortoestel met twee communicatiesystemen.

 • Oticon Opn™

  De nieuwe functies in Oticon Opn zorgen voor een paradigmaverschuiving in de hoorzorg.