Belangrijkste eigenschappen

Ultrapecieze aanpassingen

Hulpmiddelen voor live-demonstraties en echte geluiden helpen u bij het demonstreren van nieuwe producten en functies. En ingebouwde video's helpen u mensen te leren hoe ze hun hoortoestellen moeten gebruiken en onderhouden.

Duidelijk communiceren met instructievideo's 

Genie biedt rechtstreeks toegang tot een groot aantal instructievideo's over zorg en onderhoud van hoortoestellen. Deze zijn perfect voor nieuwe gebruikers – en voor cliënten die hun toestel hebben geüpgraded. U kunt zelfs video's vinden over het instellen van ConnectLine-toestellen met tv's, telefoons en mp3-spelers. 

Houd het echt met de Sound Studio 

Met Genie kunt u echte geluiden en situaties simuleren in het comfort van uw kliniek. De Sound Studio is ideaal voor het demonstreren van het verstaan van, het testen van luidheid en het controleren van zachte geluiden. Het geeft ook inzicht in de waarneming van de gebruiker over hoe doeltreffend de toestellen met geluiden uit de echte wereld omgaan.

Verkrijg de Genie Updater

 • Eenvoudige toegang tot nieuwe versies van Genie of updates zodra ze uitkomen.

 • De updater werkt geruisloos op de achtergrond en controleert automatisch of er updates zijn – u wordt alleen geïnformeerd als u actie moet ondernemen.

Eenvoudige wijzigingen met de Aanpassing assistent

Wanneer gebruikers moeite hebben met het verstaan van spraak in luidruchtige omgevingen of wanneer de geluidskwaliteit te scherp is, kunt u met de Aanpassing assistent de geluidskwaliteit met slechts één klik van de muis veranderen.

Links naar Oticon Counseling

Snelkoppeling naar Oticon Counseling is rechtstreeks beschikbaar vanuit de taakbalk in Genie. Hiermee kan u de specifieke delen in Oticon Counseling snel bekijken en weer verlaten. Oticon Counseling biedt informatieve audio en visuele modules om u te helpen mogelijk complexe informatie op zo'n manier over te brengen dat zowel cliënten als hun familieleden het kunnen begrijpen.

Betere metingen met in-situ audiometrie

Dankzij de in-situ audiometrie kunt u:

Een drempel rechtstreeks in het oor van de cliënt meten met de eigen toestellen voor een authentieke akoestische ervaring.

De metingen gemakkelijk in verschillende rustige omgevingen uitvoeren zoals bij de cliënt thuis of andere ruimtes buiten de kliniek.

De kwaliteit van demonstratie aanpassingen verbeteren.

Eenvoudige upgrades via Genie Updater 

Met Genie Updater hoeft u niet langer op DVD'S te wachten voor toegang tot nieuwe apparaten; u kunt nieuwe versies van Genie krijgen of de meest recente updates zodra deze worden vrijgegeven.

 • Audiologische doelstelling

  Ontdek de audiologische doelstelling van Oticon

 • Marketing en ondersteuning

  Ontdek onze gepersonaliseerde marketing tools, specifiek ontworpen om nog meer cliënten voor uw kliniek aan te trekken.

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte met het laatste productnieuws.

 • Word een Oticon Professional

  Wil u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Oticon.