Genie 2 | 2017.2

Genie 2 is bijgewerkt met een reeks nieuwe functies en verbeteringen.
Hieronder vindt u een beknopt overzicht:

Download de 2017.2 Genie 2 Gids

Wat is er nieuw in Genie 2?

Ondersteuning voor nieuw product
Genie 2 ondersteunt nu ConnectClip

Eerder aangeschafte Opn hoortoestellen moeten worden bijgewerkt voor ondersteuning van in-situ audiometrie. Dit wordt gedaan door de Firmware Updater te gebruiken, die de hoortoestellen bijwerkt naar de nieuwste software die onlangs is vrijgegeven.

Nieuwe aanpasfuncties

Genie 2 is bijgewerkt met nieuwe functies om Opn hoortoestellen te ondersteunen, beschikbaar voor alle prestatieniveaus:

 

De pediatrische aanpasmodus biedt een gecentraliseerde manier om de hoortoestelinstellingen van het kind te bekijken. Met het nieuwe pediatrische paneel kunt u niet alleen een overzicht verkrijgen van de hoortoestelinstellingen, maar kunt u deze ook direct wijzigen. Het pediatrische paneel, handig geplaatst in het onderdeel Aanpassen rechts op de bovenste navigatiebalk, maakt het mogelijk om deze te gebruiken ongeacht waar u aan werkt. Standaard is de pediatrische aanpasmodus ingeschakeld voor alle klanten jonger dan 18, maar dit kan worden aangepast onder Voorkeuren.

 


Wij hebben de geprinte rapporten verbeterd om beter aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. De rapporten kunnen via e-mail naar uw klant worden gestuurd of kunnen worden opgeslagen als PDF. Het is nu mogelijk om de titelpagina te personaliseren met de gegevens van uw bedrijf.

Het bestaande geprinte rapport voor de klant is bijgewerkt en kan nu bevatten:

 • Tinnitus-snelgids: voor klanten met Tinnitus SoundSupport™ 

 • Koppelen van accessoires: een snel overzicht voor de klant over het koppelen van Opn hoortoestellen met accessoires

 • Gebruik en zorg: basisinformatie voor uw klant om te beginnen met het gebruik van Opn hoortoestellen

 • Gehoorverlies en communicatie: om uw klant de hooruitdagingen en -behoeften te helpen begrijpen
 •  

  In-situ audiometrie is nu beschikbaar voor Opn hoortoestellen. U kunt het gehoorverlies van uw klanten nu controleren met behulp van een akoestische selectie. De gemeten hoorniveaus kunnen door de aanpassoftware worden gebruikt om de specifieke hoortoestellen beter te laten aansluiten op het gehoorverlies van de klant. De tool bevat nu ook meer opties, zoals mouse-over presentatie van geluidsstimuli voor discrete presentatie.

   

  Snelle gegevensweergave is de nieuwe functie die is toegevoegd aan NOAH System 4.7, die u nu kunt gebruiken in Genie 2. Dit geeft u snel en eenvoudig toegang tot de gegevens van de aanpassessie zonder de aanpassoftware te starten.

   

  U kunt nu Opn hoortoestellen aanpassen met behulp van Noahlink Wireless-programma’s. Noahlink Wireless is het nieuwe industriestandaard programmeerapparaat voor hoortoestellen met Bluetooth Low Energy (BLE). Zie voor meer informatie Help over Genie 2 in de aanpassoftware.

   

  Oticon Firmware Updater

  Oticon Firmware Updater is een tool in Genie 2 waarmee firmware updates van hoortoestellen in de Opn familie uitgevoerd kunnen worden. Dit betekent dat er nieuwe functies en veiligheidsupdates voor de bestaande stijlen uitkomen via de Oticon Firmware Updater.

   

  Meer weten

  • Audiologische doelstelling

   Ontdek de audiologische doelstelling van Oticon

  • Marketing en ondersteuning

   Ontdek onze marketing hulpmiddelen, specifiek ontworpen om nog meer cliënten naar uw bedrijf te trekken.

  • Productnieuws

   Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws.

  • Word een Oticon Professional

   Wilt u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale accountmanager van Oticon.