Match REM targets in minder dan 2 minuten en 30 seconden in Oticon Genie 2

Door hoortoestellen aan te passen met real ear measurements (REM’s) kunt u de aanpassing personaliseren naar voor de oorakoestiek van uw cliënt. Hierdoor kan er nog meer voordeel uit de hoortoestellen worden gehaald2, 3, het helpt het aantal vervolgbezoeken te verminderen4 en verbetert de perceptie die de cliënt heeft van de hoorzorgprofessional en de hoortoestellen5.


Met REM AutoFit kunt u deze voordelen op eenvoudige en efficiënte wijze bereiken door de output van het hoortoestel automatisch met het doel te matchen in minder dan 2 minuten en 30 seconden1

 

Maak uw aanpassingen op maat…

Omdat gain in Oticon Genie is gebaseerd op een gemiddelde gehoorgang, is het niet altijd precies geschikt voor een bepaalde vorm en afmeting van iemands oor. REM AutoFit houdt rekening met deze individuele oorakoestiek bij het meten. Daarbij wordt automatisch de berekende gain aangepast en gecontroleerd in het oor van de cliënt.

…in slechts 2 minuten en 30 seconden

REM AutoFit stroomlijnt uw workflow om elk van uw cliënten een kortere en comfortabelere aanpaservaring te geven tijdens hoortoestelcontrole. Met de tijd die u bespaart kunt u meer kostbare minuten besteden aan dingen zoals validatie en counselling, of u kunt meer cliënten op een dag zien.

Alles in Genie

Het is niet nodig om Genie en REM-software parallel te gebruiken. REM AutoFit communiceert met het REM-systeem om de metingen uit te voeren. Genie kan vervolgens automatisch de hoortoestel gain aanpassen aan het doel en biedt u de flexibiliteit om de aanpassing handmatig af te stellen en te verifiëren. Hierdoor heeft u slechts één softwareprogramma nodig om te starten, in te werken en te onderhouden.

De voordelen van REM AutoFit verificatie voor uw bedrijf

De integratie van de snelheid van REM AutoFit in uw aanpasproces kan u helpen bij het creëren van een efficiënte verificatieprocedure. Hierdoor heeft u tijd over voor andere aspecten zoals validatie. En omdat het gebruik van verificatie en validatie het gemiddeld aantal vervolgbezoeken van een cliënt vermindert4, is het toepassen van REM AutoFit in uw aanpasproces een slimme investering die tijd en kosten bespaart.

Zie alle REM Autofit gidsen

  • In de nieuwe, verbeterde REM AutoFit:

  • Automatische en handmatige fijnafstellingen en metingen
  • Automatische kalibratie voor open aanpassingen
  • Keuze uit insertion gain of speech mapping verificatie*
  • International speech test signal (ISTS)*
  • Gelijktijdige binaurale metingen*
  • Flexibele aanpasverificatie t.o.v. de aanpasregels in Oticon Genie, waaronder VAC+* en NAL
  • Compatibel met Interacoustics, MedRx, Otometrics, Sivantos en Auditdata met HIMSA's Inter Module Communication protocol 2 (IMC 2) **
  • Compatibel met Audioscan apparatuur met Verifit®LINK (vanaf Oticon Genie 2 | 2018.2)**

* Kan variëren afhankelijk van het REM systeem

** Zorg ervoor dat u altijd de laatste REM en Oticon Genie software gebruikt

Voordelen voor uw cliënten

Comfortabele aanpassing met snelle verificatie
Meer tijd voor counselling en validatie
Optimaal profijt van hoortoestellen dankzij geverifieerde aanpassing2,3
Verminderde behoefte aan vervolgbezoeken4

Contact

Neem contact op met uw lokale Oticon accountmanager voor meer informatie.

Vind contactinformatie

1. Rumley & Crowe, Oticon Whitepaper, 2019 (Met IMC2 compatible REM systemen kan REM target matching gedaan worden in minder dan 1 minuut en 50 seconden. Met VerifitLINK kan REM target matching gedaan worden in minder dan 2 minuten en 30 seconden).
2. Kochkin S, Beck DL, L Christensen, et al. MarkeTrak VIII: The impact of the hearing healthcare professional on hearing aid user success. Hearing Review. 2010;17(4):12-34.
3. Abrams HB, Chisolm TH, McManus M, McArdle R. Initial-fit approach versus verified prescription: Comparing self-perceived hearing aid benefit. J Am Acad Audiol. 2012;23(10):768-778.
4. Kochkin S. MarkeTrak VIII: Reducing patient visits through verification and validation. Hearing Review. 2011;18(6):10-15.
5. Amlani AM, Pumford J, Gessling E. Improving patient perception of clinical services through real-ear measurements. Hearing Review. 2016;23(12):12-21.