Voltooi REM metingen in minder dan 6 minuten1 in Genie

Bekijk de video om meer te weten

De gehoorkanalen van elke persoon zijn anders en hebben daarom unieke akoestische kwaliteiten. Effectieve real ear metingen (REM's) helpen u de hoortoestellen te personaliseren aangepast aan de oren van uw cliënt.

Een intuïtieve nieuwe tool in Oticon Genie - de verbeterde REM AutoFit - helpt u om de REM-procedure soepel en snel te voltooien door de werkelijke versterking van het hoortoestel automatisch aan te passen aan de versterkingsdoelen.

"De REM AutoFit tool bevalt me prima en ik wil het nu graag hebben."
De heer Zacho, Fachinstitut HG Zacho GmbH & Co.KG, Duitsland

"Ik zou het standaard implementeren in mijn werk."
Mw. Frins, Hörgeräte Kersten Nord GmbH, Duitsland

Maak aanpassingen op maat …

Omdat de versterking in Genie is gebaseerd op een doorsnee gehoorkanaal, is het niet altijd geschikt voor de specifieke vormen en groottes van het oor van uw cliënt. REM AutoFit helpt echter de werkelijke versterking in het oor te controleren en verzekert dat de hoortoestellen de eerste keer juist zijn ingesteld4.

… in slechts 6 simpele minuten1

REM AutoFit stroomlijnt uw workflow om al uw cliënten tijdens de verificatie van de hoortoestellen een kortere en comfortabelere aanpaservaring te geven. Met de tijd die u bespaart kunt u meer waardevolle minuten besteden aan validatie en counselling, of meer cliënten gedurende de dag zien.

Allemaal in Genie

Het is niet nodig om Genie en REM-software parallel te laten draaien. REM AutoFit communiceert met het REM-systeem om slangkalibratie en metingen zonder en met hoortoestel uit te voeren. Genie kan de versterking van het hoortoestel vervolgens automatisch aanpassen aan het doel en geeft u de flexibiliteit om de aanpassing handmatig fijn af te stellen en te controleren. Zodoende hoeft u maar één enkel softwareprogramma te starten, gebruiken en onderhouden.

De voordelen van REM AutoFit verificatie voor uw bedrijf

Door de snelle REM AutoFit in uw aanpasprocedure te integreren kunt u een efficiënte verificatie- en validatieprocedure creëren. En omdat een effectieve verificatie- en validatieprocedure het gemiddelde aantal vervolgbezoeken van een cliënt vermindert4, is het implementeren van REM AutoFit in uw aanpasprocedure een slimme investering die lonend zal zijn wat betreft tijds- en kostenbesparingen.

Lees deze pdf voor meer informatie

  • In de nieuwe, verbeterde REM AutoFit:

  • Automatisch en handmatig fijnafstemmen en meten

  • Automatische kalibratie open pasvorm

  • Betere bruikbaarheid met begeleide workflow

  • Internationale spraaktestsignaal (ISTS)

  • Liveweergave van metingen

  • gelijktijdige binaurale metingen

  • Geïntegreerd in Genie en Genie 2

  • Verificatie flexibele aanpassing met principes in Genie, inclusief VAC en NAL

  • Compatibel met Interacoustics, MedRx en Otometrics apparatuur

Kijk hoeveel tijd u kunt besparen

Het controleren en valideren van uw hoortoestelaanpassingen leidt tot 1,2 keer minder vervolgbezoeken per cliënt4. Slechts een paar extra minuten wanneer u het hoortoestel van uw cliënt aanpast, bespaart u tijd op de lange termijn4.

Ga naar ROI-calculator

Voordelen voor uw cliënten

Comfortabele aanpassing met snelle verificatie
Meer tijd voor counselling en validatie
Optimale voordelen van hoortoestellen dankzij de gecontroleerde aanpassing2,3
Verminderde behoefte aan vervolgbezoeken4

"REM is een goede objectieve maat voor hoortoestelversterking. Het helpt me bij het maken van een juiste aanpassing waardoor ik een betere cliënttevredenheid heb en minder vervolgafspraken." Joschka Vossieck, Duitsland

Contact

Neem contact op met uw lokale Oticon accountmanager voor meer informatie.

Zoek contactgegevens

1. Crowe et al. (2016) Interne tests
2. Kochkin et al. (2010)
3. Abrams et al. (2012)
4. Kochkin (2011)