Uw Oticon hoortoestellen verbinden met uw smartphone

Bedien uw Oticon hoortoestellen vanaf het scherm van uw telefoon

Kies welke stelling op u van toepassing is.

Hulp nodig om erachter te komen? Bekijk de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen of u Bluetooth-hoortoestellen heeft

Hoortoestellen met Bluetooth

Kies welke stelling op u van toepassing is.

Uw hoortoestellen koppelen met uw iPhone

Oticon Bluetooth-hoortoestellen zijn ‘Made for iPhone’ (MFi) -hoortoestellen, wat betekent dat ze eenvoudig verbonden kunnen worden met uw iPhone, iPad® of iPod touch®. Vervolgens kunt u het geluid rechtstreeks van uw telefoon naar uw hoortoestellen streamen en Oticon Companion gebruiken om uw hoortoestellen vanaf uw scherm te bedienen.

*De stappen kunnen variëren afhankelijk van de iOS-versie die op uw apparaat is geïnstalleerd.

• 1. Tik op Instellingen op uw iPhone.

• 2. Blader omlaag en selecteer Toegankelijkheid.

• 3. Selecteer Hoortoestellen in de opties in het menu Toegankelijkheid.

• 4. Start nu uw hoortoestellen opnieuw op en houdt ze in de buurt van uw apparaat. Ze blijven ongeveer 3 minuten in de koppelingsmodus.

• 5. Als uw telefoon de hoortoestellen heeft gedetecteerd, tikt u op de naam van de Oticon hoortoestellen die u wilt verbinden en bevestigt u de koppeling in het pop-upvenster.

• 6. Tot slot: wanneer de apparaten zijn verbonden, download Oticon Companion van de App Store. Zodra de app is geïnstalleerd en geopend, detecteert deze automatisch uw gekoppelde hoortoestellen en hebt u volledige controle.

Gefeliciteerd!

Uw hoortoestellen zijn nu verbonden met uw telefoon en u kunt ze vanaf het scherm van uw telefoon bedienen.

Hulp nodig bij Oticon Companion?

Ga naar de ondersteuningspagina van Oticon Companion

Uw hoortoestellen koppelen met uw Android-apparaat

U kunt uw Oticon Bluetooth-hoortoestellen koppelen met uw Android-apparaat via Oticon Companion. Daarna kunt u uw hoortoestellen bedienen vanaf het scherm van uw telefoon. Als u hoortoestellen en een telefoon heeft die Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA) ondersteunen, dan kunt u geluid rechtstreeks vanaf uw apparaat naar uw hoortoestellen streamen. U kunt dat ook nog steeds met ConnectClip doen.

• 1. Download Oticon Companion van de Google Play™ Store, en open het op uw apparaat.

• 2. Volg de instructies in de app om uw hoortoestellen te koppelen.

• 3. Zorg ervoor dat uw telefoon is ingesteld op Bluetooth toestaan.

• 4. Geef Oticon Companion locatietoestemming (vereist om Bluetooth te laten functioneren).

• 5. Start uw hoortoestellen opnieuw op en houdt ze dicht bij uw telefoon. Ze blijven ongeveer 3 minuten in de koppelingsmodus.

• 6. De app begint vervolgens met het detecteren van uw hoortoestellen.

• 7. Als de hoortoestellen eenmaal zijn gedetecteerd, verschijnt de naam van de hoortoestellen op het scherm; selecteer JA.

• 8. Wacht tot Oticon Companion verbinding heeft gemaakt met uw hoortoestellen. Geef wanneer daar om wordt gevraagd toestemming om uw toestel te koppelen met uw hoortoestellen.

• 9. Druk op DOORGAAN zodra de hoortoestellen zijn verbonden.

Gefeliciteerd!

Uw hoortoestellen zijn nu verbonden met uw telefoon en u kunt ze vanaf het scherm van uw telefoon bedienen.

Hulp nodig bij Oticon Companion?

Ga naar de ondersteuningspagina van Oticon Companion

Hoortoestellen zonder Bluetooth

Uw Oticon hoortoestellen zonder Bluetooth koppelen met uw smartphone

Als uw hoortoestellen geen Bluetooth-technologie bevatten, dan kunt u ze draadloos met uw smartphone verbinden met Oticon Streamer Pro.

Uw hoorzorgprofessional moet u een Streamer Pro verstrekken, als u deze nog niet heeft. Deze zal de Streamer Pro koppelen met uw hoortoestellen, zodat u kunt beginnen.

Meer informatie over Oticon Streamer Pro

Aan de slag met de Streamer Pro

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening

Streamt u geluid naar uw hoortoestellen met Streamer Pro? Als dat het geval is, kunt u uw telefoon nu als afstandsbediening gebruiken met de Oticon ConnectLine-app.

Met Oticon ConnectLine kunt u het leven eenvoudiger maken
Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audioapparaten en beheer uw hoortoestelinstellingen allemaal vanaf dezelfde plaats.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android™, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.