Naar muziek en audio luisteren met hoortoestellen:

Dompel uzelf onder in het moment wanneer u muziek of audio streamt via uw Oticon hoortoestellen.

Door het geluid rechtstreeks naar uw oren te brengen, helpen Oticon hoortoestellen u te genieten van een hoogwaardige luisterervaring.

Als u wilt profiteren van hoogwaardig stereogeluid wanneer u naar muziek of audio luistert, volg dan deze stappen.

Kies eerst welke stelling op u van toepassing is.

Hulp nodig om erachter te komen? Bekijk de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen

Hoortoestellen met Bluetooth

Luister draadloos naar muziek of audio van een reeks apparaten

Wilt u meer weten over ConnectClip?

Bezoek de ConnectClip pagina

Klaar om hoogwaardig geluid naar uw oren te streamen?

Bekijk deze handige visuele handleidingen en verander uw hoortoestellen in een hoogwaardige stereohoofdtelefoon.

Heeft u een vraag over ConnectClip?

Ontdek hier wat u moet weten

Hoortoestellen zonder Bluetooth

Stream muziek en audio naar hoortoestellen zonder Bluetooth

MetStreamer Pro* kunt u eenvoudig muziek en audio naar uw hoortoestellen streamen vanaf een groot aantal entertainmentapparaten.

Dompel u onder in de vreugde van hoogwaardig geluid – of het nu muziek van uw mp3-speler, luisterboeken of uw geluidsinstallatie is.

*Streamer Pro moet door uw hoorzorgprofessional aan u worden verstrekt en met uw hoortoestellen worden gekoppeld.

Verbind de streamer met uw gekozen audiobron:

A: Met een eenvoudige ‘plug and play’-kabeloplossing door middel van een mini-jackkabel

B: Draadloos met de AUX-keuzeschakelaar van Streamer Pro

Bekijk deze visuele handleiding om te ontdekken hoe u Streamer Pro aansluit op een mp3-speler met een mini-jackkabel.

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Een mp3-speler verbinden met Oticon Streamer Pro via een mini-jackkabel

Meer ondersteuning en begeleiding

Heeft u een vraag? Heeft u meer ondersteuning nodig? Zo ja, dan kunt u hier onmiddellijk toegang krijgen tot een reeks hulpmiddelen

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening

Streamt u geluid naar uw hoortoestellen met Streamer Pro? Zo ja, dan kunt u nu uw telefoon als afstandsbediening gebruiken met de Oticon ConnectLine app.

Oticon ConnectLine maakt het leven eenvoudiger
Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audio-apparaten en beheer de instellingen van uw hoortoestel allemaal op dezelfde plek.

Download Oticon ConnectLine en regel wat u hoort en wanneer u het hoort vanaf een enkel, gebruiksvriendelijk dashboard op het scherm van uw telefoon.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.