Maak een einde aan ongewenste ruis en geniet van een beter verstaan van spraak door een externe microfoon te gebruiken met uw hoortoestellen

Doorbreek ongewenst omgevingslawaai in restaurants, op feestjes en op drukke plaatsen en geniet van duidelijke één-op-één gesprekken met Oticon hoortoestellen.

Hier ontdekt u hoe u een externe microfoon kunt gebruiken met uw hoortoestellen.

Kies welke stelling op u van toepassing is:

Hulp nodig om erachter te komen? Controleer de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen of u Bluetooth-hoortoestellen heeft

Twee keuzemogelijkheden voor duidelijkere één-op-één gesprekken

Kies tussen ConnectClip en EduMic om stemmen naar uw oren te sturen via uw hoortoestellen – en meer!

ConnectClip

ConnectClip verandert uw hoortoestellen in een draadloze stereohoofdtelefoon en streamt hoogwaardig geluid vanaf uw smartphone, tablet of computer. U kunt hem ook gebruiken als externe microfoon, voor duidelijkere gesprekken op drukke plaatsen en om handsfree te bellen.

Ontdek hier wat u moet weten

EduMic biedt u niet alleen een externe microfoon voor gebruik met uw hoortoestellen, maar kan ook worden verbonden met ringleidingsystemen op openbare plaatsen, zodat u gemakkelijker het beste uit uw uitstapjes kunt halen.

Ontdek hier wat u moet weten

Gebruik de ConnectLine Microfoon voor heldere en comfortabele één-op-één gesprekken.

Wanneer u op stap bent in lawaaiige of drukke openbare omgevingen, kunnen kwaliteitsvolle gesprekken moeilijk of zelfs onmogelijk lijken. De drukte doorbreken is eenvoudig wanneer u de ConnectLine Microfoon gebruikt. U moet eerst een Streamer Pro krijgen van uw hoorzorgprofessional, die het apparaat met uw hoortoestellen koppelt. De ConnectLine Microfoon maakt dan een draadloze verbinding met Streamer Pro, om uw één-op-één gesprekken eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De ConnectLine Microfoon gebruiken

Als u tijdens één-op-één gesprekken beter wilt horen, moet uw gesprekspartner de ConnectLine Microfoon om diens hals dragen of aan kleding vastklemmen. De microfoon vangt hun stem op en geeft die via uw hoortoestellen door aan uw oren, terwijl uw gesprekspartner zich op maximaal 15 meter afstand bevindt.

Klaar om te leren hoe u ConnectLine Mic kunt gebruiken als externe microfoon voor uw hoortoestellen?
Volg deze eenvoudige stappen:

Streamt u geluid naar uw hoortoestellen met Streamer Pro? Zo ja, dan kunt u nu uw telefoon als afstandsbediening gebruiken met de Oticon ConnectLine app.

Oticon ConnectLine maakt het leven eenvoudiger

Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audio-apparaten en beheer de instellingen van uw hoortoestel allemaal vanaf dezelfde plek.

Download Oticon ConnectLine en regel wat u hoort en wanneer u het hoort vanaf een enkel, gebruiksvriendelijk dashboard op het scherm van uw telefoon.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.