Oproepen aannemen en streamen

• > Als verschillende Bluetooth-apparaten met ConnectClip zijn gekoppeld, welk apparaat heeft dan voorrang?

Hoewel de ConnectClip met maximaal acht apparaten kan worden gekoppeld, kan deze met slechts één apparaat tegelijk verbonden zijn. Het laatst verbonden apparaat heeft voorrang.

• > Als ConnectClip met verschillende Bluetooth-apparaten is gekoppeld, hoe kan ik dan kiezen met welk apparaat ik verbonden wil zijn?

Om verbinding te maken met een smartphone, opent u het Bluetooth-menu op de telefoon en kiest u ConnectClip. Als u probeert te verbinden met een apparaat dat geen Bluetooth-menu heeft, schakel dan de apparaten uit waarmee u niet verbonden wilt zijn, of schakel Bluetooth uit op de apparaten waarmee u niet verbonden wilt zijn.

• > Kunnen oproepen worden ontvangen wanneer ik ConnectClip gebruik als externe microfoon?

Nee, u kunt geen oproepen ontvangen wanneer ConnectClip wordt gebruikt in de externe microfoonmodus. Dit komt omdat de verbinding tussen ConnectClip en de telefoon gesloten is. U kunt gesprekken echter rechtstreeks op uw smartphone blijven ontvangen (ook als die met ConnectClip is gekoppeld), maar ze worden dan niet naar uw hoortoestellen gestreamd.

• > Kan ik audio van mijn mobiele telefoon streamen wanneer ConnectClip in de externe microfoonmodus staat?

Nee. Wanneer de ConnectClip in de externe microfoonmodus staat, is er geen verbinding met de mobiele telefoon.

• > Kan ik muziek streamen van een smartphone via ConnectClip en toch oproepen ontvangen?

Ja, u kunt oproepen ontvangen op uw smartphone terwijl u muziek streamt via ConnectClip. In dat geval krijgt het gesprek voorrang op de muziek, zodat u de keuze heeft om het gesprek aan te nemen of het te weigeren en door te gaan met het streamen van audio.

• > Kan ik een telefoongesprek opnemen rechtstreeks op mijn smartphone zonder het via ConnectClip te streamen?

Ja, dat kan. Om dit te doen moet u in de instellingen van uw smartphone de juiste audioroute kiezen. Zie de gebruiksaanwijzing van uw smartphone voor meer informatie hierover.

• > Wat heeft voorrang als mijn iPhone of Android-telefoon die ASHA ondersteunt overgaat terwijl ik muziek stream via ConnectClip vanaf een ander apparaat?

Als uw iPhone of Android-telefoon met ASHA-ondersteuning rechtstreeks met uw hoortoestellen is gekoppeld, wordt de muziekstream van ConnectClip onderbroken als de oproep wordt opgenomen.

• > Kan ik het volume van een gestreamd signaal veranderen in de externe microfoonmodus?

Ja. Met de volumetoetsen op ConnectClip kunt u het volume regelen van zowel de microfoons van de hoortoestellen als van het gestreamde signaal. Als alternatief kunt u, als u de Oticon ON app gebruikt, het streamingvolume en het omgevingsvolume afzonderlijk instellen (alleen in de externe microfoonmodus).

• > Wanneer ik geluid/muziek stream, kunnen de microfoons van mijn hoortoestellen dan worden gedempt?

Ja, de microfoons van uw hoortoestellen kunnen worden gedempt bij het streamen van geluid. Zie de ConnectClip gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

• > Wat gebeurt er als ik muziek stream en het volume wijzig op ConnectClip?

Met de volumetoetsen op ConnectClip kunt u tegelijkertijd het niveau van de hoortoestelmicrofoons en het gestreamde signaal regelen.

• > Kan mijn hoorzorgprofessional aanpassingen doen aan het geluid dat ik via ConnectClip stream?

Uw hoorzorgprofessional kan de instellingen op uw hoortoestellen aanpassen wanneer u streamt via ConnectClip (bijv. een telefoongesprek streamen met ConnectClip, gebruik van ConnectClip als externe microfoon).