ConnectClip en de Oticon Companion app

• > Kan ik de Oticon Companion app gebruiken met ConnectClip?

Ja, als ConnectClip in de modus voor externe microfoon staat, kunt u de Oticon Companion-app gebruiken om het volume aan te passen van het signaal dat van uw ConnectClip naar uw hoortoestellen wordt gestreamd.

Leer meer over Oticon Companion

• > Als ik ConnectClip gebruik om muziek van mijn smartphone te streamen, kan ik dan mijn hoortoestellen bedienen met Oticon Companion met een ander apparaat (bijvoorbeeld een andere mobiele telefoon of tablet)?

Ja, dit is mogelijk zolang het andere apparaat ook is gekoppeld en rechtstreeks is verbonden met uw hoortoestellen.

• > Kan ik met behulp van ConnectClip als externe microfoon het gestreamde volume en het volume van de microfoons van de hoortoestellen afzonderlijk aanpassen met Oticon Companion?

Ja, beide niveaus kunnen afzonderlijk worden geregeld met Oticon Companion.