Bereik

• > Als ik ConnectClip gebruik om te streamen vanaf een Bluetooth-apparaat, wat is dan het maximale bereik tussen mijn apparaten?

• Tussen ConnectClip en hoortoestellen: wij raden aan de ConnectClip altijd aan uw kleding of het draagkoord te dragen.

• Tussen ConnectClip en het Bluetooth-apparaat waarvan u streamt: tot tien meter*.
  • > Als ik ConnectClip als externe microfoon gebruik, wat is dan het maximale bereik tussen mijn hoortoestellen en ConnectClip?

Bij gebruik als externe microfoon is het bereik tussen een set hoortoestellen en ConnectClip maximaal 20 meter*.

• > Wat is het bereik tussen ConnectClip en apparaten die de BTD 800 USB-dongle gebruiken?

Het bereik tussen ConnectClip en apparaten die de BTD 800 USB-dongle gebruiken is maximaal tien meter*.

• > Verschilt het bereik van ConnectClip binnens- en buitenshuis?

Het bereik zal variëren naargelang de omgeving. Binnenshuis, zonder belemmeringen, in een ruimte die de radiogolven weerkaatst, zal het maximale bereik beschikbaar zijn. In de externe microfoonmodus is het bereik tot 20 meter in een ideale omgeving*.

• > Wat gebeurt er als de ConnectClip buiten het bereik van mijn hoortoestellen is?

• Als de verbinding verloren gaat terwijl deze in de externe microfoonmodus staat, gaan de hoortoestellen na 90 seconden terug naar P1.

• Als u een ander programma gebruikte (bijv. P2) en buiten bereik gaat, dan blijven ze na 90 seconden in dat programma (bijv. P2).

• ConnectClip schakelt uit als uw hoortoestellen langer dan 30 minuten buiten bereik zijn. In dat geval gaan de hoortoestellen terug naar het programma van voordat ze over werden geschakeld op streamen van ConnectClip.
  • > Wat gebeurt er als de hoortoestellen weer binnen het bereik van ConnectClip zijn?

• Als ze binnen 90 seconden weer binnen bereik komen, maken uw hoortoestellen automatisch weer verbinding en wordt het streamen hervat. Uw hoortoestellen blijven in hetzelfde programma.

• Als ze na 90 seconden terugkeren:

• Als de verbinding is verloren terwijl de externe microfoonmodus actief was, staan de hoortoestellen in P1 wanneer u opnieuw verbinding maakt en moet u handmatig terugschakelen naar de externe microfoonmodus.

• Als u een ander programma gebruikte (bijv. P2), staan de hoortoestellen nog steeds in dat programma wanneer u weer verbinding maakt en wordt het streamen automatisch hervat.

• Als ze na meer dan 30 minuten terugkeren, zult u merken dat ConnectClip is uitgeschakeld. U moet deze weer inschakelen en wachten tot deze weer met uw hoortoestellen is verbonden.

*Merk op dat de aanwezigheid van andere Bluetooth-apparaten of wifi-routers in uw omgeving signaalstoring kan veroorzaken, waardoor de geluidskwaliteit kan verminderen of het bereik tussen ConnectClip en uw hoortoestellen kleiner kan worden.