Richtlijnen Oticon m.b.t. coronavirus

Bij Oticon ondersteunen we de gezondheidsautoriteiten volledig bij het beperken van de verspreiding van het coronavirus en volgen we de richtlijnen van de overheid. Om onze klanten, hoortoestelgebruikers, bezoekers en medewerkers te helpen beschermen, heeft ons moederbedrijf Demant een reeks richtlijnen opgesteld die regelmatig zullen worden bijgewerkt. Lees onze richtlijnen

Life changing technology

Wat doet Oticon?

• Toonaangevende hoortoestellen en accessoires

• Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek naar gehoorverlies

• Apparatuur en software voor hoorzorgprofessionals

Onze visie

Een wereld waarin gehoorverlies geen beperking is.


Onze missie

Wij dagen conventies uit en verleggen de grenzen van technologie om de levens van mensen met gehoorverlies te veranderen.

Hoe is Oticon als bedrijf?

Blader omlaag om te zien wat Oticon definieert

Open en nieuwsgierig

Oticon stopt nooit met verkennen en leren over gehoorverlies. We werken voortdurend samen met met meer dan 13.000 hoortoestelgebruikers en hoorzorgprofessionals die ons helpen begrijpen wat mensen nodig hebben en wensen.

Bovendien voeren we toonaangevend wetenschappelijk onderzoek uit bij ons onderzoekscentrum, Eriksholm. Hier tonen onze ontdekkingen ons hoe we dingen anders kunnen doen en de hoortechnologie van de toekomst kunnen ontwikkelen.

Ontdek hoe uw gehoor werkt

Toegewijd aan hoortoestelgebruikers

Het is onze passie om het leven eenvoudiger te maken voor mensen met gehoorverlies, vanaf het moment dat ze erachter komen en elk moment daarna.

Omdat we een diepgaand begrip hebben van de behoeften van hedendaagse hoortoestelgebruikers, tillen onze hoortoestellen en accessoires geluidskwaliteit naar een hoger niveau. Ze vergroten het verstaan van spraak, verminderen de luisterinspanning — en ze zijn eenvoudig dagelijks te gebruiken.

Hoor van mensen met hoortoestellen

  • Contact

    Neem contact op met uw lokale Oticon-vestiging.

  • Bekijk Oticons hoortoestellen

    Werp een blik op onze nieuwste hoortoestellen.

  • Ga op zoek naar een hoorcentrum

    Klik hier om een hoorzorgprofessional bij u in de buurt te vinden.