Wat doet Oticon?

• Toonaangevende hoortoestellen en accessoires

• Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek naar gehoorverlies

• Apparatuur en software voor hoorzorgprofessionals

Onze visie

Een wereld waarin gehoorverlies geen beperking is.


Onze missie

Wij dagen conventies uit en verleggen de grenzen van technologie om de levens van mensen met gehoorverlies te veranderen.

Gestoeld op zorg

In 1904 hielp Hans Demant zijn vrouw Camilla met een van de eerste elektronische hoortoestellen ter wereld. Hiermee lanceerde hij een nalatenschap van levensveranderende technologie die tot de dag van vandaag heeft standgehouden. Meer dan 120 jaar later is de positie van Oticon als wereldleider op het gebied van audiologie een bewijs van onze filosofie van zorg door innovatie.

Onze technologie heeft ontelbare mensen over de hele wereld geholpen met hun gehoorverlies, en onze baanbrekende ontdekkingen in het menselijk brein blijven herdefiniëren wat mogelijk is. Maar we zijn nog maar net begonnen. Oticon zet zich vol trots in voor het realiseren van onze visie van een wereld waarin gehoorverlies geen beperking is.

Hoe is Oticon als bedrijf?

Blader omlaag om te zien wat Oticon definieert

Open en nieuwsgierig

Oticon stopt nooit met verkennen en leren over gehoorverlies. We werken voortdurend samen met met meer dan 13.000 hoortoestelgebruikers en hoorzorgprofessionals die ons helpen begrijpen wat mensen nodig hebben en wensen.

Bovendien voeren we toonaangevend wetenschappelijk onderzoek uit bij ons onderzoekscentrum, Eriksholm. Hier tonen onze ontdekkingen ons hoe we dingen anders kunnen doen en de hoortechnologie van de toekomst kunnen ontwikkelen.

Ontdek hoe uw gehoor werkt

Onze unieke BrainHearing™-filosofie

Wij denken anders over gehoorverlies: We beginnen met de hersenen. Dat is omdat u eigenlijk hoort met uw hersenen, niet met uw oren.

Door te begrijpen hoe de hersenen geluid begrijpen, kunnen we mensen effectiever helpen met hoortoestellen. Bovendien kunnen we begrijpen hoe we de hersenen beschermen tegen risico’s gerelateerd aan gehoorverlies, zoals cognitieve achteruitgang.

Begrijpen hoe BrainHearing u kan helpen

Een technologisch pionier

Bij Oticon verleggen we altijd de grenzen van technologie, zodat we de levens van mensen met gehoorverlies kunnen verbeteren.

Onze innovaties ontstaan doordat we de lat hoger leggen. Terwijl anderen genoegen nemen met directioneel horen, hebben wij 360° open geluid gepionierd.

Wij streven er eigenlijk altijd naar om het onmogelijke te bereiken – en we dagen conventies uit om dat te doen. Wij geloven dat dit is wat ons technologisch leider van onze branche maakt.

Wilt u onze toonaangevende hoortoestellen bekijken?

Toegewijd aan hoortoestelgebruikers

Het is onze passie om het leven eenvoudiger te maken voor mensen met gehoorverlies, vanaf het moment dat ze erachter komen en elk moment daarna.

Omdat we een diepgaand begrip hebben van de behoeften van hedendaagse hoortoestelgebruikers, tillen onze hoortoestellen en accessoires geluidskwaliteit naar een hoger niveau. Ze vergroten het verstaan van spraak, verminderen de luisterinspanning — en ze zijn eenvoudig dagelijks te gebruiken.

Hoor van mensen met hoortoestellen

Toegewijd aan hoorzorgprofessionals

Er is een deskundige expert voor nodig om uw unieke hoorbehoeften te begrijpen en uw hoortoestellen daaraan aan te passen. Daarom komen Oticon-hoortoestellen slechts tot leven in de handen van vertrouwde hoorzorgprofessionals.

We doen alles wat we kunnen om uw hoorzorgprofessional te helpen u te helpen. We leveren topkwaliteit training en toonaangevende producten en ondersteunen elke stap.

Wilt u een hoorzorgprofessional zoeken?

Bent u een hoorzorgprofessional? Klik hier voor onze websectie voor professionals

  • Contact

    Neem contact op met uw lokale Oticon-vestiging.

  • Bekijk Oticons hoortoestellen

    Werp een blik op onze nieuwste hoortoestellen.

  • Ga op zoek naar een hoorcentrum

    Klik hier om een hoorzorgprofessional bij u in de buurt te vinden.