Over Oticon

People First

Wanneer wij zeggen "People First", is dat meer dan een mooie slogan: Het is onze denkwijze, onze werkwijze en de wijze waarop wij onze producten ontwikkelen.

Meer informatie

Wij zijn gebaseerd op zorg

Oticon, opgericht in 1904 door Hans Demant, wiens vrouw aan gehoorverlies leed, was vanaf het allereerste begin gebouwd op zorg en empathie.

Gedreven door een niet-aflatende honger naar innovatie is Oticon sindsdien een koploper in technologie die de levens van mensen met gehoorverlies verbetert.

Bekijk de tijdlijn

Over Oticon

Oticons missie is even helder als waardevol:Mensen met gehoorverlies helpen hun volledige potentieel te ontsluiten terwijl zij het leven leiden waarvoor zij kiezen, met het gehoor dat zij hebben.

Om dat te bereiken, streeft Oticon ernaar de leider op het gebied van hoogwaardige gehooroplossingen te zijn en om de meest geavanceerde technologie en audiologie te leveren. Mensen helpen hun potentieel te ontsluiten vraagt echter meer dan slechts het leveren van de meest geavanceerde gehoortechnologie en innovatieve ontwerpen. Met de belofte People First heeft Oticon een diepgaande waardering en begrip van wat mensen nodig hebben, wensen en hun beweegredenen tot de kern van al onze innovatie gemaakt. Wij hebben simpelweg de individuele behoeften en wensen van mensen met gehoorverlies voorop gesteld bij onze ontwikkeling van nieuwe producten.

Wij zijn wereldwijd aanwezig

Oticon heeft meer dan 3000 medewerkers en maakt hooroplossingen voor mensen in meer dan 100 landen over de hele wereld. Onze producten worden verkocht via verkoopkantoren in 24 landen en zo'n 80 onafhankelijke distributeurs wereldwijd.

Wij zoeken altijd getalenteerde mensen

Wij geloven dat de grootste innovatie en ontwikkeling plaatsvindt wanneer wij getalenteerde mensen samenbrengen in een inspirerende omgeving die teamwerk en persoonlijke groei ondersteunt.

Ben jij geïnteresseerd in een betekenisvolle loopbaan gericht op het beter maken van levens? Dan nodigen wij je uit om meer te leven over het leven en de cultuur bij Oticon en een kijkje te nemen bij onze vacatures.

Meer lezen

  • Onze cultuur en waarden

    Oticon is een dynamisch bedrijf met een innovatieve cultuur en een open, vriendelijke sfeer.

  • People first

    Alles wat we doen, begint altijd met de mensen waarvoor we het doen. Dat is onze belofte.

  • Zoek een van onze kantoren

    Naast ons hoofdkantoor in Denemarken, hebben we kantoren en distributeurs over de hele wereld.