Connectiviteit voor kinderen en tieners

Classroom

EduMic - Ontworpen om leren eenvoudiger te maken

Lawaai, afstand en galm kunnen uitdagingen creëren in het moderne klaslokaal voor kinderen met gehoorverlies.

EduMic is Oticons nieuwe draadloze externe microfoonsysteem voor ondersteuning in het klaslokaal van kinderen met gehoorverlies. EduMic levert uitstekende geluidskwaliteit en geeft stabiele en duidelijke toegang tot de stem van de leerkracht.

Lees de brochure

Eenvoudig te gebruiken door leerkrachten

EduMic is eenvoudig te gebruiken en comfortabel om te dragen. Het wordt aan de kleding van de leerkracht bevestigd of hangt rond de nek met een draagkoord. EduMic heeft een slank, lichtgewicht ontwerp, biedt een stabiel signaal en maakt verbinding met een onbeperkt aantal hoortoestellen.

Via EduMic kunnen leerkrachten het geluid van een computer, smartboard of tablet rechtstreeks naar de hoortoestellen van het kind sturen. Bovendien werkt EduMic ook met bestaande externe microfoonsystemen in het klaslokaal.

Gebruik hoortoestellen als een draadloze headset

Als uw hoortoestellen via Bluetooth® verbinding maken met uw telefoon of apparaat kunt u handsfree bellen en audio streamen met uw hoortoestellen.

Als u een compatibele iPhone® of iPad® en compatibele hoortoestellen hebt, kunt u rechtstreeks verbinding maken, zonder enig ander apparaat. Als dat niet het geval is, gebruikt u ConnectClip om handsfree te bellen met vrijwel elke moderne smartphone of elk modern apparaat, en met elk Oticon Bluetooth hoortoestel.

Controleer de gids voor hoortoestelcompatibiliteit

Geef toegang tot spraak op afstand of in lawaai

ConnectClip is ook een externe microfoon. Het kan aan de kleding worden bevestigd en geeft rechtstreeks toegang tot spraak. Het biedt extra ondersteuning op lawaaiige plaatsen of op een afstand zoals in een auto of in een speeltuin.

Televisiekijken met hoortoestellen

Gebruik hoortoestellen als een draadloze stereo hoofdtelefoon met Oticons TV adapter 3.0 door het geluid van de televisie rechtstreeks naar de hoortoestellen te sturen.

TV Adapter heeft een bereik tot 15 meter en kan met de meegeleverde kabels worden verbonden met bijna alle audio-apparaten.

Oticon Companion

De Oticon Companion app maakt het mogelijk om de hoortoestellen rechtstreeks vanaf een smartphone te monitoren en bedienen. Dit betekent dat u o.a. de batterijstatus kunt controleren en Bluetooth verbindingen met het hoortoestel kunt bedienen.

Lees meer over de app

Het Oticon Amigo systeem voor in het klaslokaal

Het Oticon Amigo FM systeem overbrugt de afstand tussen de leerkracht en het kind en verbetert het signaal/ruisverhoudingsniveau aanzienlijk door het signaal rechtstreeks naar de hoortoestellen te sturen.

Lees meer over Oticon Amigo FM

ConnectLine

Heeft u geen hoortoestellen met 2,4 GHz draadloze technologie?

Lees meer over onze ConnectLine oplossing