Tinnitus SoundSupport™

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar een effectieve methode voor het beheren van tinnitus is het toevoegen van geluiden aan het geluid dat u al hoort.

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van tinnitus, waaronder een groot aantal met gehoorverlies. Feit is dat het dragen van een hoortoestel tinnitus kan verlichten.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport is een geluidsgenerator die kan worden geïntegreerd in hoortoestellen van Oticon.

Met speciaal ontworpen programma’s in de hoortoestellen kunt u verschillende geluiden afspelen die u kunnen helpen uw aandacht van uw tinnitus af te leiden. Samen met uw hoorzorgprofessional kunt u kiezen uit een breed scala aan verlichtende geluiden voor tinnitus en bepalen welke geluiden u in uw hoortoestellen wilt opnemen.

Tinnitus SoundSupport biedt een verscheidenheid aan geluiden, van kalmerend oceaanachtig geluid tot constant witte ruis. Feedback van cliënten heeft aangetoond dat geluiden uit de natuur dynamisch en toch rustgevend zijn, en goede vooruitzichten bieden voor het verminderen van de hinder van tinnitus. U kunt het volumeniveau van verlichtende geluiden rechtstreeks op het hoortoestel of via de Oticon Companion-app aanpassen. We weten dat mensen met tinnitus verschillende geluiden nodig hebben. Er is niet één benadering die voor iedereen werkt. Een hoortoestel met Tinnitus SoundSupport geeft u een hoge mate van flexibiliteit, wat belangrijk is voor iedereen die last heeft van tinnitus.

Lees meer over Tinnitus

Discrete en handige bediening van verlichtende geluiden

Met de Oticon Companion app kunnen gebruikers van Oticon-hoortoestellen hun verlichtende geluiden voor tinnitus eenvoudig en discreet aanpassen.

Lees meer

Download de Oticon Companion app

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, het Apple logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play logo zijn handelsmerken van Google LLC.

 • Oplossingen

  Onze hoortoestellen voor licht tot matig en ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies.

 • Tinnitus

  Wat is tinnitus, waarom hebben sommige mensen er last van, en wat kunt u doen om de symptomen te verlichten

 • ConnectLine

  Leer hoe u ConnectLine moet gebruiken en de adapters moet installeren en waar u andere ondersteuning voor draadloze accessoires kunt krijgen.

 • Vind een hoorzorgprofessional

  Een hoorzorgprofessional kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het beste bij u past.