Tinnitus SoundSupport™

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar een effectieve methode voor het beheren van tinnitus is het toevoegen van geluiden aan het geluid dat u al hoort.

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van tinnitus, waaronder een groot aantal met gehoorverlies. Feit is dat het dragen van een hoortoestel tinnitus kan verlichten.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport is een geluidsgenerator die is ingebouwd in Oticon hoortoestellen.

Met de speciaal ontworpen programma's in de hoortoestellen kunt u verschillende geluiden afspelen die kunnen helpen uw aandacht van uw tinnitus af te leiden. Samen met uw hoorzorgprofessional kunt u kiezen uit een ruim aanbod van tinnitus verlichtende geluiden en beslissen welke geluiden u in uw hoortoestellen wilt horen.

Tinnitus SoundSupport biedt een verscheidenheid aan geluiden, van rustgevende oceaangeluiden tot continu wit geluid. Feedback van cliënten heeft aangetoond dat deze geluiden uit de natuur, dynamisch maar toch rustgevend zijn en goede vooruitzichten bieden om tinnitus minder hinderlijk te maken. U kunt het volumeniveau van de rustgevende geluiden rechtstreeks via uw hoortoestel afstellen of via de Oticon ON app. We weten dat mensen met tinnitus verschillende geluiden nodig hebben. Er bestaat niet één enkele benadering voor iedereen. Een hoortoestel met Tinnitus SoundSupport zorgt voor optimale flexibiliteit, wat belangrijk is voor iedereen die last heeft van tinnitus.

Lees meer over tinnitus

ON App

Discrete en handige bediening van verlichtende geluiden

Met de Oticon ON app kunnen gebruikers van Oticon hoortoestellen hun tinnitus verlichtende geluiden eenvoudig en discreet aanpassen.

Download de Oticon ON app

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

 

 

 • Oplossingen

  Onze hoortoestellen voor licht tot matig en ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies.

 • Tinnitus

  Wat is tinnitus, waarom hebben sommige mensen er last van, en wat kunt u doen om de symptomen te verlichten

 • ConnectLine

  Leer hoe u ConnectLine moet gebruiken en de adapters moet installeren en waar u andere ondersteuning voor draadloze accessoires kunt krijgen.

 • Vind een hoorzorgprofessional

  Een hoorzorgprofessional kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het beste bij u past.