Houd uw focus op wat belangrijk is en verdiep u in het leren met Oticon hoortoestellen.

Zend de stem van uw docent uit en stream geluid van vele media-apparaten om u te helpen zich beter te concentreren en ongewenst omgevingslawaai in de klas te verminderen.

Ontdek hoe u uw gehoor in de klas kunt verbeteren met uw Oticon hoortoestellen.

Kies eerst welke stelling op u van toepassing is.

Hulp nodig om erachter te komen? Bekijk de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen of u Bluetooth-hoortoestellen heeft

Hoortoestellen met Bluetooth

EduMic zendt niet alleen de stem van de leraar rechtstreeks naar uw oren, maar kan ook verbinding maken met bestaande FM-systemen in klaslokalen en het geluid rechtstreeks van een smartboard, pc of tablet naar uw hoortoestellen streamen.

Meer informatie over Oticon EduMic vindt u hier.

Ontdek hier wat u moet weten

 

Maak contact met uw docent tijdens lessen met de Amigo R2 FM-ontvanger

Als u een leerling bent die afhankelijk is van hoortoestellen om duidelijk te kunnen horen in lessen of colleges, dan zorgt het gebruik van een FM-ontvanger zoals de Amigo R2 FM-ontvanger voor een handige verbinding met uw docent of professor. U moet eerst een Oticon Streamer Pro krijgen van uw hoorzorgprofessional, die het apparaat met uw hoortoestellen koppelt.

Voordeel voor u:

Hoor de stem van uw docent rechtstreeks in uw oren via uw hoortoestellen, zelfs op afstand.

Voordeel voor uw docent:

Door een FM-zender en een microfoon te dragen, heeft uw docent de zekerheid dat u deze kunt horen zonder diens stem te hoeven verheffen.

Streamer Pro heeft een ingebouwde Euro-aansluiting en kan worden aangesloten op een FM-ontvanger en kan audio streamen naar beide hoortoestellen.

Meer informatie over Streamer Pro vindt u hier.

Streamer Pro kan worden verbonden met de meeste universele FM-ontvangers, maar voor een optimale ervaring in de klas raden wij aan hem te gebruiken met de Amigo R2 FM-ontvanger.

Gebruik deze visuele handleidingen om u op weg te helpen: