Uw Oticon hoortoestellen gebruiken om handsfree te bellen

Hier kunt u leren hoe u uw Oticon hoortoestellen gebruikt met uw mobiele telefoon om comfortabel handsfree te bellen.

Als u uw Oticon hoortoestellen gebruikt als onderdeel van een handsfree configuratie met uw telefoon, kunt u duidelijker horen en comfortabeler gesprekken voeren.

Kies welke stelling op u van toepassing is.

Volg daarna de instructies om hoogwaardig geluid rechtstreeks naar uw oren te streamen.

Hulp nodig om erachter te komen? Controleer de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen

Hoortoestellen met Bluetooth

Als u Oticon Bluetooth hoortoestellen als een draadloze headset wilt gebruiken, sluit u uw hoortoestellen draadloos aan op uw telefoon om gesprekken te voeren. U kunt ook de druktoetsen op uw hoortoestel gebruiken om telefoongesprekken rechtstreeks te beantwoorden, te weigeren en te beëindigen, zonder dat u uw telefoon daarvoor hoeft te gebruiken.

U kunt uw gesprekspartners rechtstreeks in uw hoortoestellen horen, terwijl uw stem wordt opgevangen door microfoons in uw hoortoestellen of in een tussenliggend ConnectClip-apparaat, zodat iedereen u kan horen.

Als uw telefoon en hoortoestellen handsfree communicatie ondersteunen, hebt u geen tussenliggend apparaat nodig. Zo niet dan is ConnectClip de perfecte partner om uw telefoon te verbinden met uw hoortoestellen en te genieten van handsfree gesprekken. ConnectClip fungeert als microfoon en streamt geluid tussen uw hoortoestellen en andere audio-apparaten.

Bekijk de gids voor hoortoestelcompatibiliteit

Handsfree bellen is mogelijk met uw hoortoestellen

Ontdek hier hoe u het geluid van uw telefoon draadloos kunt streamen tussen uw Bluetooth-hoortoestellen en verschillende apparaten.

Wilt u meer weten over de voordelen van ConnectClip en hoe u er handsfree mee kunt bellen?

Bezoek de ConnectClip pagina

Klaar om handsfree te bellen?

Bekijk deze handige visuele handleidingen en profiteer van de vrijheid van handsfree bellen.

Heeft u een vraag over ConnectClip?

Ontdek hier wat u moet weten

Hoortoestellen zonder Bluetooth

Handsfree bellen met mobiele apparaten voor hoortoestellen zonder Bluetooth

Als uw hoortoestellen niet over Bluetooth-technologie beschikken, moet u ze eerst verbinden met uw smartphone met Oticon Streamer Pro om handsfree te kunnen bellen via uw hoortoestellen.

Streamer Pro moet door uw hoorzorgprofessional aan u worden verstrekt en met uw hoortoestellen worden gekoppeld.

Ga aan de slag met Streamer Pro voor handsfree gesprekken:

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening

Als u al een Streamer Pro gebruikt, kunt u uw telefoon nu als afstandsbediening gebruiken met Oticon ConnectLine.

Met Oticon ConnectLine kunt u uw hoortoestellen met uw telefoon bedienen zonder dat u uw hoortoestellen OF uw Streamer Pro hoeft aan te raken.

Volledige controle
Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audioapparaten en beheer uw hoortoestelinstellingen allemaal vanaf dezelfde plaats.

Download Oticon ConnectLine en bedien uw hoortoestellen vanaf het scherm van uw telefoon.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android™, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.