Uw Oticon hoortoestellen gebruiken om handsfree te bellen

Hier kunt u leren hoe u uw Oticon hoortoestellen gebruikt met uw mobiele telefoon om comfortabel handsfree te bellen.

Als u uw Oticon hoortoestellen gebruikt als onderdeel van een handsfree configuratie met uw telefoon, kunt u duidelijker horen en comfortabeler gesprekken voeren.

Kies welke stelling op u van toepassing is.

Volg daarna de instructies om hoogwaardig geluid rechtstreeks naar uw oren te streamen.

Hulp nodig om erachter te komen? Controleer de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen

Hoortoestellen met Bluetooth

U kunt Oticon Bluetooth-hoortoestellen als draadloze headset gebruiken, waarbij u uw hoortoestellen draadloos aansluit op uw telefoon om te telefoneren.

U kunt de andere mensen in het gesprek rechtstreeks horen in uw hoortoestellen, terwijl uw stem wordt opgevangen door de microfoons in uw hoortoestellen of in een intermediair apparaat zoals een ConnectClip, zodat iedereen u kan horen.

Als uw telefoon en hoortoestellen handsfree communicatie ondersteunen, hebt u geen intermediair apparaat nodig. Als dit niet wordt ondersteund, is Oticon ConnectClip de perfecte partner om uw telefoon te verbinden met uw hoortoestellen voor het voeren van handsfree gesprekken. ConnectClip fungeert als microfoon en streamt geluid tussen uw hoortoestellen en andere audio-apparaten.

Controleer de gids voor hoortoestelcompatibiliteit

Handsfree bellen is mogelijk met uw hoortoestellen

Ontdek hier hoe u het geluid van uw telefoon draadloos kunt streamen tussen uw Bluetooth-hoortoestellen en verschillende apparaten.

Wilt u meer weten over de voordelen van ConnectClip en hoe u er handsfree mee kunt bellen?

Bezoek de ConnectClip pagina

Klaar om handsfree te bellen?

Bekijk deze handige visuele handleidingen en profiteer van de vrijheid van handsfree bellen.

Heeft u een vraag over ConnectClip?

Ontdek hier wat u moet weten

Hoortoestellen zonder Bluetooth

Handsfree bellen met mobiele apparaten voor hoortoestellen zonder Bluetooth

Als uw hoortoestellen niet over Bluetooth-technologie beschikken, moet u ze eerst verbinden met uw smartphone met Oticon Streamer Pro om handsfree te kunnen bellen via uw hoortoestellen.

Streamer Pro moet door uw hoorzorgprofessional aan u worden verstrekt en met uw hoortoestellen worden gekoppeld.

Ga aan de slag met Streamer Pro voor handsfree gesprekken:

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening

Bent u al een Streamer Pro gebruiker, dan kunt u nu uw telefoon als afstandsbediening gebruiken met Oticon ConnectLine.

Met Oticon ConnectLine kunt u regelen wat u hoort via uw telefoon zonder uw hoortoestellen of uw Streamer Pro aan te hoeven raken.

Volledige controle
Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audio-apparaten en beheer de instellingen van uw hoortoestel allemaal op dezelfde plek.

Download Oticon ConnectLine en neem de controle over uw hoortoestellen vanaf het scherm van uw telefoon.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.