Hier ontdekt u hoe u een virtuele afspraak kunt maken met uw hoorzorgprofessional, zodat deze uw hoortoestellen op afstand kan aanpassen.

Moeten uw hoortoestellen worden bijgesteld? De Oticon RemoteCare app verbindt u met uw hoorzorgprofessional vanuit het comfort van uw eigen woning.

De app is compatibel met alle Oticon Bluetooth®-hoortoestellen en is beschikbaar voor iPhone®, iPad® en Android™-apparaten.

Bekijk ons compatibiliteitsoverzicht

Bekijk een introductie van Oticon RemoteCare

Met Oticon RemoteCare kunt u uw hoortoestellen op afstand laten afstellen en advies krijgen van uw hoorzorgprofessional – zonder uw woning te verlaten.

video-about-oticon-remotecare

• > Krijg professioneel advies vanuit het comfort van uw eigen woning

Neem contact op met uw hoorzorgprofessional vanaf een locatie die u uitkomt*

*Merk op dat het gebruik van Oticon RemoteCare afhankelijk is van het voldoen aan de technische vereisten van de app en van de naleving van de lokale wet- en regelgeving betreffende privacy in de gezondheidszorg.
  • > Laat uw hoortoestellen op afstand afstellen

Laat uw hoortoestellen op afstand afstellen door uw hoorzorgprofessional

• > Optimaliseer uw hoortoestellen in een specifieke omgeving

Test uw nieuwe hoortoestelinstellingen in real-time en in uw eigen omgeving

• > Bespaar de reistijd naar de winkel

Geniet van een veilige en eenvoudige manier om op afstand contact op te nemen met uw hoorzorgprofessional

• Compatibele hoortoestellen:– bekijk ons compatibiliteitsoverzicht

• Een compatibel mobiel apparaat – bekijk ons compatibiliteitsoverzicht

• Een stabiele Internetverbinding met een aanbevolen minimumsnelheid van 1/1 Mbit/s, geschikt voor het streamen van zowel geluid als video. Neem contact op met uw internetprovider om uw internetsnelheid te weten te komen.

• Een e-mailaccount

Als u verbinding wilt maken met uw hoorzorgprofessional via Oticon RemoteCare, moet u eerst de app downloaden op uw mobiele apparaat. Zo doet u dit:

1. Ga naar de Apple App Store of de Google Play Store en zoek naar “Oticon RemoteCare”.

2. Volg de gebruikelijke stappen om de app te installeren op uw apparaat.

3. Volg na installatie de gebruiksaanwijzing van de app* die u helpt om aan de slag te gaan.

*U kunt de gebruiksaanwijzing ook vinden in de app zelf. Tik in het scherm Welkom bij Oticon RemoteCare op Ondersteuning en Privacy; tik vervolgens op Gebruiksaanwijzing om de gebruiksaanwijzing te openen.

Voor antwoorden op uw vragen over compatibiliteit, oplossingen voor uw technische problemen en nog veel meer, kunt u terecht op de pagina met veelgestelde vragen over Oticon RemoteCare.

Veelgestelde vragen over Oticon RemoteCare