Hier kunt u zien met welke telefoons, tablets en hoortoestelaccessoires uw hoortoestellen compatibel zijn.
Selecteer gewoon uw hoortoestellen en het apparaat waarvan u het wilt weten in de onderstaande keuzemenu’s.

Hoortoestellen

Kies hoortoestellen
Ik weet niet welke hoortoestellen ik heb

Ik weet niet welk hoortoestel ik heb

Gewoonlijk kunt u de hoortoesteluitvoering op deze plaatsen vinden:

• Op uw hoortoestellen
  • Op de doos of hoes van uw hoortoestellen
  • Op de aankoopbon van uw hoortoestellen

Als u uw hoortoesteluitvoering niet kunt vinden op een van deze plaatsen, vraag het dan aan uw hoorzorgprofessional of audioloog. U vindt het dichtstbijzijnde hoorzorgprofessional hier.

Mobiel apparaat

Kies telefoon/tablet
Waarom staat mijn apparaat niet in de lijst?

Waarom staat mijn apparaat niet in de lijst?

Over het algemeen streeft Oticon ernaar om compatibel te zijn met zoveel mogelijk apparaten. Als uw apparaat niet in deze lijst staat, is dat omdat we het niet hebben getest. Het werkt echter waarschijnlijk wel met onze hoortoestellen en apps als het voldoet aan de volgende criteria:

• Android OS 8.0 of hoger
  • iOS 13 of hoger

Zelfs als dat niet het geval is, kan het zijn dat uw apparaat wel werkt, maar geen volledige functionaliteit biedt. Ga naar uw app store om een versie van de app te downloaden die compatibel is met uw apparaat.

We raden altijd aan de nieuwste versie van het besturingssysteem te gebruiken.

Als u onze apps niet kunt gebruiken, maakt Oticon ConnectClip het mogelijk om uw hoortoestellen te bedienen zonder ze aan te raken - en om geluid te streamen vanaf uw Bluetooth-apparaten.

Wis alles
Ik wil rechtstreeks van mijn telefoon naar mijn hoortoestel kunnen streamen
Rechtstreekse streaming
Hoortoestellen
Accessoires
Apps
Telefoons/tablets
Incompatibele weergeven
zijn compatibel
Hoortoestellen
Er zijn geen hoortoestellen compatibel met uw selectie.
Accessoires
Er zijn geen accessoires compatibel met uw selectie.
Apps
Er zijn geen apps compatibel met uw selectie.
Telefoons/tablets
Er zijn geen apparaten compatibel met uw selectie.
COMPATIBEL
INCOMPATIBEL
Geen rechtstreekse streaming
Alles weergeven
Verbergen
of hoger
Vereist Android
Vereist Streamer Pro
Vereist iOS
Vereist Bluetooth optie