Compatibiliteit van Oticon hoortoestellen

Hier kunt u vinden welke connectiviteitsoplossingen uw hoortoestel ondersteunt.

Oticon hoortoestellen

De volgende Oticon hoortoestellen zijn Made for iPhone®,
iPad® en iPod touch® en zijn compatibel met
Android™ apparaten:

Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Alle uitvoeringen behalve CIC en IIC

Zie de lijst van compatibele Apple apparaten

Zie de lijst van compatibele Android apparaten

Zie de lijst van compatibele Oticon apps

Zie de lijst van compatibele draadloze accessoires van Oticon

Compatibiliteit voor Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch hoortoestellen en apps.

• iPad modellen

iPad Pro 11-inch (2018)

iPad (6e generatie)

iPad Pro 12,9 inch (2e generatie)

iPad Pro 10,5 inch

iPad (5e generatie)

iPad Pro 9,7 inch

iPad Pro 12,9 inch

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4e generatie)

• iPhone modellen

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

• iPod-modellen

iPod touch (6e generatie)

iPod touch (5e generatie)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1e generatie)

*Apple Watch is alleen compatibel indien de Oticon ON App op een smartphone is geïnstalleerd.

De hoortoestellen kunnen rechtstreeks verbinding maken met iPhone, iPad en iPod touch, zodat u audio zoals telefoongesprekken, stereomuziek, videogeluid en luisterboeken rechtstreeks naar uw hoortoestellen kunt streamen.

• Hoortoestellen zijn compatibel met apparaten met iOS 10.3 of later.
• De Oticon ON App is compatibel met apparaten met iOS 10.3 of later. Oticon Opn hoortoestellen vereisen firmwareversie 6.0 of later om HearingFitness te kunnen gebruiken. Oticon Siya hoortoestellen vereisen firmwareversie 1.0 of later.
• De Oticon RemoteCare App is compatibel met iPhone 5s of later. iOS 11.0 of later is vereist. Oticon Opn hoortoestellen vereisen firmware versie 6.0 of later. Oticon Siya hoortoestellen vereisen firmwareversie 1.0 of later.

Compatibiliteit van Oticon hoortoestellen en Oticon apps

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

• Anders

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

Hoortoestellen en de Oticon ON App zijn compatibel met bovenstaande apparaten. Wij raden aan om Android versie 7.0 (Nougat) of later te gebruiken op uw mobiele Android apparaat. Oticon Opn hoortoestellen vereisen firmwareversie 6.0 of later om HearingFitness te kunnen gebruiken. Oticon Siya hoortoestellen vereisen firmwareversie 1.0 of later.

Compatibele Oticon apps

Oticon ON App

Eigenschappen van de Oticon ON App:

• Remote control
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

Systeem- en softwarevereisten:

Apple apparaten: iOS 10.3 of later.
Android apparaten: Android OS versie 8.0 (Oreo) of later.
Oticon Opn S hoortoestellen: Firmwareversie 7.0 of later om HearingFitness te gebruiken.
Oticon Opn hoortoestellen: Firmwareversie 6.0 of later om HearingFitness te gebruiken.
Oticon Siya hoortoestellen: Firmwareversie 1.0 of later.

Tip voor iPad gebruikers:

Om de Oticon On App te downloaden op iPad, zoek naar Oticon en gebruik de filter “alleen iPhone”.

Informatie voor Apple Watch gebruikers:

Apple Watch ondersteunt volumeaanpassing en programmawisseling.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

Systeem- en softwarevereisten:

Apple apparaten: iOS 11.0 of later. Alleen iPhone 5s of later.
Oticon Opn hoortoestellen: Firmwareversie 6.0 of later
Oticon Siya hoortoestellen: Firmwareversie 1.0 of later

Download Oticon ConnectLine app in iTunes

Compatibele draadloze Oticon accessoires

ConnectClip

ConnectClip werkt rechtstreeks met uw Oticon hoortoestellen en kan ook worden gebruikt samen met de Oticon ON App.

Vereisten voor mobiele apparaten en accessoires:

Bluetooth 2.1 +EDR of later.

Overige Oticon accessoires:

• Remote control 3.0
• TV Adapter 3.0
• Phone Adapter 2.0 (vereist ConnectClip)
• BTD 800 USB-dongle (vereist ConnectClip)

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS
en andere landen. App Store is een dienstenmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.