Compatibiliteit van Oticon hoortoestellen

Hier vindt u welke connectiviteitsoplossingen uw hoortoestellen ondersteunen.

Oticon hoortoestellen

De volgende Oticon hoortoestellen zijn Made for iPhone®,
iPad® en iPod touch® en zijn compatibel met
Android™ apparaten:

Oticon Xceed
Oticon Xceed Play
Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Alle uitvoeringen behalve CIC en IIC

Zie lijst van compatibele Apple apparaten

Zie lijst van compatibele Android apparaten

Zie lijst van compatibele Oticon apps

Zie lijst van draadloze Oticon accessoires

Compatibiliteit voor Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch hoortoestellen en apps.

• iPad-modellen

iPad Pro 11 inch (2018)

iPad (6e generatie)

iPad Pro 12,9 inch (2e en 3e generatie)

iPad Pro 10,5 inch

iPad (5e generatie)

iPad Pro 9,7 inch

iPad Pro 12,9 inch

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4e generatie)

• iPhone-modellen

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

• iPod-modellen

iPod touch (6e generatie)

iPod touch (5e generatie)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1e generatie)

*Apple Watch is alleen compatibel indien de Oticon ON App op een smartphone is geïnstalleerd.

De hoortoestellen kunnen rechtstreeks verbinding maken met iPhone, iPad en iPod touch, zodat u audio zoals telefoongesprekken, stereomuziek, videogeluid en luisterboeken rechtstreeks naar uw hoortoestellen kunt streamen.

• Hoortoestellen zijn compatibel met apparaten met iOS 11 of later.
Oticon ON App is compatibel met apparaten met iOS 11 of later. Oticon Opn-hoortoestellen vereisen firmware 6.0 of later en Oticon Opn S- en Oticon Play-hoortoestellen vereisen firmware 7.0 of later om HearingFitness te kunnen gebruiken. Oticon Xceed-hoortoestellen vereisen firmware 8.0 of later. Oticon Xceed Play-hoortoestellen vereisen firmware 8.0 of later. Oticon Siya-hoortoestellen vereisen firmware 1.0 of later.
Oticon RemoteCare App is compatibel met iPhone 5s of later. iPad Pro 9.7 Model A1673 en iPod touch worden niet ondersteund. iOS 12.0 of later is vereist. Oticon Opn-hoortoestellen vereisen firmware 6.0 of later.

Compatibiliteit van Oticon hoortoestellen en Oticon apps

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy J3 (2016) Model: SM-J320VPP

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) Model: SM-J530F

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Experia XZ 3

• Anders

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

LG G6

HTC U12 plus

Xiaomi MI Mix3

Hoortoestellen en Oticon ON App zijn compatibel met de bovengenoemde apparaten. Wij raden aan dat uw mobiele Android apparaat gebruikmaakt van Android version 8.0 (Oreo) of later. Oticon Opn hoortoestellen vereisen firmware 6.0 of later en Oticon Opn S  en Oticon Play hoortoestellen vereisen firmware 7.0 of later om HearingFitness te kunnen gebruiken. Oticon Xceed hoortoestellen vereisen firmware 8.0 of later. Oticon Xceed Play hoortoestellen vereisen firmware 8.0 of later. Oticon Siya hoortoestellen vereisen firmware 1.0 of later.

Compatibele Android apparaten voor de Oticon RemoteCare App: Uw mobiele Android apparaat moet gebruikmaken van Android-version 8.0 (Oreo) of later. Compatibel met Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, HTC U12 plus, Xiaomi MI Mix3

Compatibele Oticon apps

Oticon ON App

Functies in de Oticon ON App:

• Afstandsbediening
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
IFTTT

Systeem- en softwarevereisten:

Apple-apparaten: iOS 11 of later.
Android-apparaten: Android-versie 8.0 (Oreo) of later.
Oticon Opn S-hoortoestellen: Firmware 7.0 of later om HearingFitness te gebruiken.
Oticon Opn Play-hoortoestellen: Firmware 7.0 of later om HearingFitness te gebruiken.
Oticon Opn-hoortoestellen: Firmware 6.0 of later om HearingFitness te gebruiken.
Oticon Xceed-hoortoestellen: Firmware 8.0 of later.
Oticon Xceed Play-hoortoestellen: Firmware 8.0 of later.
Oticon Siya-hoortoestellen: Firmware 1.0 of later.

Tip voor iPad-gebruikers:

Om de Oticon ON App te downloaden op iPad, zoek naar Oticon en gebruik het filter: alleen iPhone.

Informatie voor Apple Watch-gebruikers:

Apple Watch ondersteunt volume- en programmawijziging.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

Systeem- en softwarevereisten:

Apple apparaten: iOS 12.0 of later.

Android apparaten: Android-versie 8.0 (Oreo) of later.

Compatibele hoortoestellen:

Oticon Xceed, Oticon Xceed Play, Oticon Opn™*, Oticon Opn Play, Oticon Opn S™, Oticon Siya

* Oticon Opn hoortoestellen: Firmware 6.0 of later

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Compatibele draadloze Oticon accessoires

ConnectClip

ConnectClip werkt rechtstreeks met uw Oticon hoortoestellen en kan ook worden gebruikt samen met de Oticon ON App.

Vereisten voor mobiele apparaten en accessoires:

Bluetooth 2.1 +EDR of later.

Overige Oticon accessoires:

• Remote Control 3.0
• TV Adapter 3.0
• Phone Adapter 2.0 (vereist ConnectClip)
• BTD 800 USB-dongle (vereist ConnectClip)

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS
en andere landen. App Store is een dienstenmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Oticon CROS

kan geluid overdragen naar de volgende Oticon-hoortoestellen:

• Oticon Opn S 1 miniRITE T

Oticon Opn S 2 miniRITE T

Oticon Opn S 1

Oticon Opn S 2

Oticon Opn S 1 miniRITE R

Oticon Opn S 2 miniRITE R

Oticon Opn S 1 BTE PP

Oticon Opn S 2 BTE PP

• Oticon Xceed 1 BTE SP

Oticon Xceed 2 BTE SP

Oticon Xceed 3 BTE SP

Oticon Xceed 1 BTE UP

Oticon Xceed 2 BTE UP

Oticon Xceed 3 BTE UP

• Oticon Opn Play 1 miniRITE T

Oticon Opn Play 1 miniRITE

Oticon Opn Play 1 miniRITE R

Oticon Opn Play 1 BTE PP

• Oticon Xceed Play 1 BTE SP

Oticon Xceed Play 2 BTE SP

Oticon Xceed Play 1 BTE UP

Oticon Xceed Play 2 BTE UP