Hoe

uw hoortoestellen in- en uitschakelen

Uw hoortoestel voor de eerste keer inschakelen

Uw hoortoestel is een elektronisch apparaatje dat op speciale batterijen werkt. Plaats een nieuwe batterij in de batterijlade om het hoortoestel te activeren. Het hoortoestel wordt ingeschakeld als de batterijlade gesloten wordt. Het duurt een paar seconden voor u iets hoort. U hoort een melodie tijdens het opstarten.

Plaats het hoortoestel in uw oor wanneer u de batterijlade sluit. Als u het hoortoestel in de hand houdt tijdens het inschakelen, kan een fluittoon ontstaan. Deze toon stopt als u het toestel in het oor geplaatst hebt.

Uw hoortoestel in- en uitschakelen

1. Zet uw hoortoestel aan door de batterijlade volledig te sluiten als de batterij geplaatst is. Na het sluiten van de batterijlade start het hoortoestel met een melodie. Dit geeft aan dat de batterij werkt en het hoortoestel ingeschakeld is.

2. Zet het hoortoestel uit door de batterijlade volledig te openen. Om de batterij te sparen zorgt u dat het hoortoestel is uitgeschakeld als u het niet draagt.

Breng een bezoekje aan de downloadrubriek en leer hoe u het volume en de programma’s van de verschillende soorten hoortoestellen kunt regelen:

Meer weten

 • Gehoor

  Wist u dat ons gehoor het enige zintuig is dat nooit slaapt?

 • Verbinden met toepassingen

  Hoortoestellen verbinden met verschillende apparaten zoals uw tv of telefoon met behulp van ConnectLine.

 • Downloads en Ondersteuning

  Video's en instructies zoeken over hoe alle hoortoestellen en accessoires van Oticon worden gebruikt.

 • Vind een audicien

  Een audicien kan uw gehoor testen en de behandeling adviseren die het best bij u past.