Gebruik uw mobiele telefoon

Een inkomend gesprek aannemen en beëindigen
Wanneer uw mobiele telefoon rinkelt, hoort u een waarschuwing inkomend gesprek in uw hoortoestellen en gaan de telefoontoets op de Streamer Pro en de statusindicator de streamer groen knipperen. Druk de telefoontoets (A) kort in om het gesprek te beantwoorden.

Bekijk de instructievideo over het synchroniseren van de apparaten Oticon test regelmatig welke mobiele telefoons met het ConnectLine systeem werken.

Bekijk hier onze lijst.

meer leren over Streamer Pro
met een mobiele telefoon

Instructievideo’s:

een mobiele telefoon met de Streamer Pro te koppelen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7afdffb923902e66d90528d20907b1f7&source=embed&photo%5fid=13003667" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Een gesprek weigeren:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=1fe9087d5afe55a7dd48acc36452c68f&source=embed&photo%5fid=13003674" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Een uitgaand gesprek voeren:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b422c2c7957fee987a2e3b60cccab66d&source=embed&photo%5fid=13003658" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
  • Koppelingsgids

Leer hoe u ConnectLine streamer met uw mobiele telefoon verbindt.

• Aanbevolen mobiele telefoons

Oticon test op regelmatige basis welke mobiele telefoons werken met het ConnectLine systeem. Vind een selectie met de aanbevolen mobiele telefoons hier.

• Bekende issues

We testen op regelmatige basis de recentste en populairste mobiele telefoons. Dit aangezien sommige telefoons helaas niet volledig compatibel zijn met het ConnectLine systeem.

Meer ondersteuning

Hier vindt u meer informatie over het gebruik van mobiele telefoons met de Streamer Pro en oudere versies van de streamer .

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

Compatibiliteit

ConnectLine App is compatibel met iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7-inch iPad Pro, 12,9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, en iPod touch (5e en 6e generatie) en vereist Streamer Pro 1.2 App of hoger. Wanneer u de ConnectLine App wilt downloaden op een iPad, zoek dan naar iPhone apps in de App Store. De ConnectLine App voor Android-smartphones en -tablets vereist Streamer Pro met firmware 1.3 of hoger. Ga naar www.oticon.nl/support voor meer informatie over compatibiliteit.