Hoe koppelt u uw hoortoestel met een mobiele telefoon

Als u hoortoestellen van Oticon heeft, kunt u rechtstreeks verbinding maken met een mobiele telefoon en het geluid direct in uw oren streamen.

Kies de gids die overeenkomt met uw hoortoestel

Weet u niet of uw hoortoestel Bluetooth heeft of niet?
Controleer uw Gebruiksaanwijzing, neem contact op met uw hoorzorgprofessional, of bekijk onze tips voor meer informatie

Uw hoortoestel koppelen met uw iPhone

Als uw hoortoestel is voorzien van Bluetooth, kunt u uw hoortoestel rechtstreeks met de iPhone koppelen.

Schakel uw hoortoestel in en plaats deze dicht bij uw iPhone
en volg de 5 stappen hieronder:

• 1. Instellingen

(TIP: Als u een upgrade naar iOS 13 hebt uitgevoerd, kunt u stap 1 overslaan en meteen Toegankelijkheid vanuit uw instellingen kiezen)

• 2. Algemeen

• 3. Toegankelijkheid

• 4. Zoeken en Selecteren

Op uw iPhone worden de gedetecteerde apparaten weergegeven waaruit u uw hoortoestel kunt kiezen.

• 5. Koppelen

Als u twee hoortoestellen heeft, is koppelingsbevestiging voor beide hoortoestellen nodig

Uw hoortoestel koppelen met een mobiele telefoon met behulp van Streamer Pro

Als uw hoortoestel geen Bluetooth heeft, kunt u uw hoortoestel aansluiten op een smartphone met behulp van Streamer Pro.

Streamer Pro is verkrijgbaar bij uw hoorzorgprofessional die hem met uw hoortoestel zal koppelen.