NIEUW bewijs toont aan:

Oticon More™ overtreft topconcurrenten

Verbazingwekkende resultaten van testen in levensechte, complexe geluidsscènes tonen aan dat Oticon More hoortoestellen de hersenen betere toegang tot spraak geven.

Tegelijkertijd geven Oticon More hoortoestellen de hersenen sneller toegang tot meer van de betekenisvolle omgevingsgeluiden en een realistischere weergave.

Vergeleken met twee topconcurrenten,
Oticon More biedt:

 • Meer spraak

  Betere toegang tot spraak rondom de drager

 • Meer geluiden

  Toegang tot meer relevante geluiden in de geluidsscène

 • Snellere adaptatie

  Snellere aanpassing aan veranderingen in de geluidsscène

 • Realistischere weergave

  Beter behouden geluiden met meer contrast en details

Hoe we drie van ‘s werelds beste hoortoestellen hebben getest

Bekijk de video’s om te zien hoe Oticon More presteerde ten opzichte van twee andere toonaangevende merken hoortoestellen in complexe omgevingen uit het echte leven

 • Deel 1: Betere toegang tot
  spraak rondom de drager

  Ontdek hoe dit mogelijk is zonder andere belangrijke omgevingsgeluiden uit te schakelen

 • Deel 2: Snellere toegang tot meer
  realistischere geluiden

  Duik in de details en zie hoe Oticon More de geluidsscène met meer details en helderheid weergeeft.

Belangrijkste resultaten:
Oticon More geeft de hersenen betere toegang tot spraak rondom de drager en biedt tegelijkertijd meer geluid – niet minder!

In de grafiek kunt u zien hoe Oticon More hoortoestellen beter presteren dan concurrent A en concurrent B wat betreft het geven van toegang tot spraak van de zijkant – en dit is slechts één van de bevindingen.

Al met al bewijzen deze tests dat Oticon More hoortoestellen de hersenen betere toegang geven tot spraak in complexe geluidsscènes, en tegelijkertijd betere toegang tot meer van de betekenisvolle omgevingsgeluiden.

Bovendien blijkt uit de tests dat Oticon More snellere toegang geeft tot meer relevante en realistischere geluiden. Dit betekent dat de hersenen zich gemakkelijker bewust kunnen zijn van wat er overal gaande is – waardoor mensen probleemloos kunnen deelnemen aan hun dagelijks leven.

Lees meer over dit overtuigend bewijs in de whitepaper

Oticons nieuwe benadering van geluidsverwerking overtreft traditionele technologieën in complexe omgevingen


Deze testresultaten bevestigen de effectiviteit van Oticons fundamenteel nieuwe benadering van geluidsverwerking: om de hersenen meer geluid te geven, niet minder!

Waar de concurrenten omgevingsgeluiden afsluiten met traditionele directionaliteit, lawaaireductie, compressie en feedbackmanagement, richt Oticon zich op het geven van meer geluid aan de hersenen.

Deze nieuwe benadering is mogelijk dankzij een zeer intelligent Deep Neural Network en de innovatieve nieuwe technologische functies: MoreSound Intelligence™ en MoreSound Amplifier™.


Ontdek de baanbrekende technologie in Oticon More

Zo tilt BrainHearing™ hoorzorg naar een hoger niveau


De toonaangevende innovaties van Oticon, zoals het gebruik van een Deep Neural Network - en onze geheel nieuwe benadering van hoorzorg - komen rechtstreeks voort uit onze unieke BrainHearing filosofie.

BrainHearing is gebaseerd op het besef dat de hersenen ‘s werelds beste geluidsprocessor zijn! Dit is de reden dat Oticon zich altijd richt op het ondersteunen van de manier waarop de hersenen geluid van nature begrijpen. Dat is wat wij anders doen.

Dus toen uit onderzoek bleek dat de hersenen toegang nodig hebben tot de volledige geluidsscène om op een natuurlijke manier te kunnen functioneren*, was onze reactie om een nieuwe generatie hersenvriendelijke hoortoestellen te maken: Oticon More.

*O’Sullivan et al. (2019); Puvvada & Simon (2017); Man &Ng (2020).

Wilt u meer informatie over Oticon More hoortoestellen?

Ga naar de Oticon More webpagina

Contact

Neem contact op met uw Oticon accountmanager voor meer informatie.

Vind contactgegevens