Open up to the world

Ervaar de voordelen van een paradigmaverschuiving in hoorzorg

Traditionele directionaliteit sluit geluiden buiten en daarmee sluit je je ook af voor het leven

Oude wereld

In rumoerige situaties heeft de beperking van traditionele hoortoesteltechnologie geleid tot het gebruik van sterke directionaliteit. Dit maakt van voren komende spraak duidelijk zodat de gebruiker een beperkte, kunstmatige luisterervaring heeft.

Nieuwe wereld

De baanbrekende technologie in Oticon Opn™ opent gebruikers voor de wereld rondom hen, stelt hen in staat te genieten van situaties die zij voorheen vermeden en levert een echte levensveranderende ervaring.

Stel u open met Oticon Opn

Oticon Opn met BrainHearing™ technologie creëert een paradigmaverschuiving in de hoorzorg door het openen van een rijk, uitgebalanceerd geluidslandschap voor mensen met een gehoorverlies, waardoor spraakverstaan wordt verbeterd en luisterinspanning verminderd.

Ontdek meer over Oticon Opn

Nieuwe gegevens tonen de uitstekende prestaties van Oticon Opn

Verbeterd spraakverstaan en betere interactie met meerdere sprekers

Wij hebben Oticon Opn getest. In de eerste test worden het verstaan van spraak en luisterinspanning getoetst aan hinderlijke spraak en lawaai. De tweede vergelijkt Oticon Opn met OpenSound Navigator™, met traditionele en sterke richtinggevoeligheid. De resultaten waren verbazingwekkend.

Bekijk de resultaten

OpenSound Navigator

De sleutel tot een open geluidservaring

De OpenSound Navigator is de krachtigste verwerkingstechnologie in Oticon Opn. Het werkt zo snel en nauwkeurig dat het ongewenst geluid kan dempen – zelfs tussen woorden in een open geluidslandschap. Met een ultrasnelle snelheid brengt het voortdurend het geluidslandschap in balans waarbij het nog steeds constante toegang tot alle relevante geluiden en spraak levert. Op deze manier zorgt Oticon Opn ervoor dat het gemakkelijker is voor de hersenen om te bepalen naar wie en wat ze willen luisteren en de aandacht, indien nodig, te verleggen.

Leer meer over OpenSound Navigator

 

96% gebruikers-tevredenheid*

Oticon Opn laat mensen weer meedoen aan het leven. Dat is wat zowel gebruikers als professionals ons hebben verteld. De feedback over de levensveranderende ervaring die Oticon Opn biedt was fantastisch.

Gebruikers aan het woord

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.