Smiling boys

Audiologische missie

Pediatrische hooroplossingen om in elke behoefte te voorzien

Oticons pediatrische filosofie weerspiegelt een voortdurende toewijding om het voor u eenvoudiger te maken om kinderen met gehoorverlies te helpen hun volledige potentieel te laten bereiken.

Jarenlange ervaring met het samenwerken met pediatrische professionals en gezinnen heeft ons geleerd dat de beste oplossingen niet worden gevormd door wat technologie kan doen, maar door wat het kan doen om aan de behoeften van de individuele gebruiker te voldoen. Het is niet alleen de kinderen die we trachten te ondersteunen, maar ook de verzorgers die verantwoordelijk zijn voor hun ontwikkeling.

Inzichten van audiologen, kinderen, ouders en leerkrachten hebben geleid tot onze holistische benadering van hoorzorg voor kinderen – van audiologie en technologie tot counselling, aanpassing en service. Op deze manier streven wij ernaar om de meest kindvriendelijke hoorzorg beschikbaar te maken.


Pas met vertrouwen hoortoestellen aan bij kinderen van elke leeftijd

Door op te treden als uw “gids” bij Oticon toestellen, helpt Genies pediatrische aanpasflow u meer te bereiken in de beschikbare tijd. Aanpasbare instellingen voor elke leeftijdsgroep helpen u aanpassingen uit te voeren zonder al te veel details te hoeven onthouden. Als we kijken naar de functies, kunnen functies zoals lawaaireductie en directionaliteit worden geactiveerd wanneer de tijd daar rijp voor is.


Pediatrische aanpassing in Genie

Eén aanpassysteem voor ALLE Oticon toestellen

Audiologieconcept gebaseerd op de ontwikkelende behoeften van kinderen

Effectieve DSL-implementatie voor een hogere nauwkeurigheid en minder fijnafstelling

Teacher standing by the blackboard

Producten en oplossingen

Oticon biedt oplossingen voor kinderen die gemaakt zijn voor de actieve levensstijl van kinderen, het lesgeven in de klas en vele andere situaties:

 • Kindvriendelijke hoortoestellen
 • Hoogwaardige FM-systemen
 • Draadloze accessoires

De Pediatrische Missie

Bij Oticon zetten we ons iedere dag in om u als gehoorspecialist te helpen bij het creëren van een betere toekomst voor elk kind met gehoorverlies.

Individuele zorg

Wij helpen kinderen met gehoorverlies bij het bereiken van hun volledige potentieel met toestellen die aan hun individuele behoeften op weg naar volwassenheid voldoen.

…inspireert u

We inspireren gehoorspecialisten om oplossingen aan te passen aan de behoefte van kinderen in ieder stadium van hun ontwikkeling - door het optimaliseren van auditieve en cognitieve habilitatie en door het aanvaarden van de complexiteit van het opgroeien met gehoorverlies.

…om een betere toekomst te creëren

Wij leveren oplossingen, hulpmiddelen en technieken die alles bieden wat u nodig heeft om elk kind met een gehoorverlies een betere toekomst te geven.

Dat is onze missie.

Dat willen we bereiken – samen met u.

Drie bepalende dimensies van onze missie

Onze missie "een betere toekomst voor ieder kind met gehoorverlies" is gebaseerd op drie allesbepalende dimensies: Individualisering – Prestatie – Leven.

Individualisering

De kern van onze doelstelling "een betere toekomst voor ieder kind met gehoorverlies" is het ontwikkelen van hoorzorg voor het individu door technologie aan te passen aan het kind en niet andersom. We willen u als gehoorspecialist inspireren om oplossingen aan te passen aan de ontwikkelingsstadia van elk kind met gehoorverlies en hierbij rekening te houden met hun individuele educatieve behoeften en levensstijl.

Prestatie

Bij Oticon streven we naar het leveren van hoge prestaties in iedere situatie van het leven van een kind met een vloeiende samenwerking tussen het verstaan van spraak en cognitieve belasting. We streven ernaar om technologie te leveren die het auditieve en cognitieve herstel optimaliseert, waardoor kinderen het best mogelijke spraak verstaan in elke situatie krijgen terwijl de cognitieve belasting wordt geminimaliseerd.

Leven

Onze productontwikkeling is gebaseerd op diep respect voor kinderen met gehoorverlies. Door ondersteuning gebaseerd op praktische mogelijkheden, counseling en luisterstrategieën richten we ons op het erkennen van de zeer reële en uitdagende complexiteiten van het opgroeien met gehoorverlies. En ook op het ontwikkelen van eenvoudige oplossingen om kinderen, ouders en gehoorspecialisten te helpen bij het overwinnen van de praktische realiteit.

Horen is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van uw kind

We horen met onze hersenen, niet met onze oren. De oren vangen geluiden op en sturen deze naar de hersenen, waar ze in betekenis worden omgezet. Dus zelfs als uw kind gehoorverlies heeft, zijn zijn/haar hersenen klaar en bereid om te worden gestimuleerd met geluiden die ze kunnen interpreteren als woorden, een proces dat een gezonde ontwikkeling ondersteunt. Dat is waar Oticon’s BrainHearing™ voor kinderen om de hoek komt kijken.

Het is nooit te vroeg

Het is niet alleen zo dat het grootste deel van het horen in de hersenen plaatsvindt. Het blijkt dat hoewel de hersenen gedurende het hele leven van een persoon plastisch blijven, de neurale netwerken in de hersenen zeer gevoelig zijn voor stimulering tijdens de eerste drie en een half levensjaren van een kind. Hoe meer geluid uw kind hoort tijdens deze eerste jaren, hoe beter zijn/haar eigen spraak-, taal-, educatieve en sociale vaardigheden zich zullen ontwikkelen.

Hoe BrainHearing voor kinderen kan helpen

Uw kind heeft toegang nodig tot een zo volledig mogelijk spraakgeluidenspectrum en tot zo helder mogelijke, akoestische signalen om zijn mondelinge taalvaardigheid te kunnen ontwikkelen. Onze Sensei en Sensei Super Power hoortoestellen zijn uitgerust met de krachtige BrainHearing technologie van Oticon voor kinderen die de ontwikkeling van een breed gamma van cognitieve vaardigheden bij kinderen met gehoorverlies ondersteunt. De BrainHearing technologie van Oticon staat garant voor een coherente geluidsverwerking die is aangepast aan de behoeften van uw kind in de verschillende ontwikkelingsfasen. De geleidelijke verbetering van de communicatieve vaardigheden van uw kind zal een positief effect hebben op andere levenssferen, inclusief zijn schoolprestaties, sociale relaties en het gevoel van eigenwaarde van uw kind.

Twee essentiële technologieën

BrainHearing voor kinderen is samengesteld uit een aantal technologieën, waarvan Speech Rescue™ en Speech Guard E de belangrijkste zijn.

Speech Rescue™ is een baanbrekende Oticon-technologie die hoogfrequente spraakgeluiden die normaal gesproken buiten het bereik vallen van kinderen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies “redt”. Het werkt door kopieën te maken van deze hoogfrequente geluiden zoals de ‘s’-klank en ze in een lager frequentiebereik te <311/“plakken”, waar uw kind ze kan horen. Speech Rescue is geïntegreerd in ons Sensei Super Power-model.

Speech Guard E is onze beproefde compressietechnologie die de subtiele details van spraak versterkt en beschermt, om geluiden hoorbaar, comfortabel en duidelijk te maken, waardoor de hersenen van uw kind de signalen beter kunnen herkennen.

 • Audiologische doelstelling

  Ontdek de audiologische doelstelling van Oticon

 • Marketing en ondersteuning

  Ontdek onze gepersonaliseerde marketing tools, specifiek ontworpen om nog meer cliënten voor uw kliniek aan te trekken.

 • Word een Oticon Professional

  Wil u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Oticon.

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte met het laatste productnieuws.