Het effect van de revolutionaire OpenSound Optimizer™

OpenSound Optimizer analyseert versterkt geluid maar liefst 56.000 keer/sec, zodat hoorbare feedback proactief kan worden gedetecteerd en voorkomen, zelfs nog voor het ontstaat. Hiermee bent u in staat gebruikers in een open aanpassing tot 6 dB meer gain te bieden – zonder het risico op feedback.*

 

*Voor voorgeschreven aanpassingen, volgens 'best practice'

96% van de gebruikers geeft de voorkeur aan de nieuwe Oticon Opn S boven Oticon Opn

Herkennen van spraak en geluidskwaliteit worden door gebruikers aangegeven als redenen voor hun voorkeur voor Oticon Opn S. Er zijn verscheidene goede redenen waarom Oticon Opn S met OpenSound Optimizer een hoortoestel is voor iedereen:

• Traditionele hoortoestellen verminderen de gain tot 50% van de dag
• Oticon Opn S biedt optimale gain en geluidskwaliteit voor de hele dag
• Oticon Opn S elimineert hoorbare feedback in statische en dynamische omgevingen

Download OpenSound Optimizer promotional sheet (Engelstalig)

Bekijk de video (Engelstalig)

Van feedbackmanagement naar feedbackpreventie

De nieuwe ultrasnelle detectoren en de blokkering van feedback in de OpenSound Optimizer voorkomen dat er feedback optreedt.*

1. Hoortoestellen zonder feedbackmanagement
Geen antifeedbacksysteem, geen detectoren: Hoorbare en ongemakkelijke feedback komt op en houdt aan, wat het spraakverstaan ernstig afneemt.

2. Traditionele antifeedback met langzame detectoren
Met deze reactieve technologie komt feedback op en wordt deze hoorbaar. Met behulp van gainreductie en andere maatregelen, keert het hoortoestel langzaam terug naar stabiliteit. Hoorbaarheid, geluidskwaliteit en spraakverstaan komen in het gedrang.

3. Hoortoestel met OpenSound Optimizer
Met ultrasnelle detectoren wordt het risico op feedback vastgesteld en wordt de blokkering van feedback direct geactiveerd in risicogebieden – voordat de geluidskwaliteit wordt beïnvloed – waardoor hoorbaarheid en spraak bewaard blijven. Naarmate het risico op feedback afneemt, wordt het de blokkering van feedback naadloos gedeactiveerd, en blijft hoorbaarheid en spraak behouden.

 

*Callaway 2019, Oticon Whitepaper

OpenSound Optimizer levert de hersenen tot 30% meer spraakinformatie

Door de mogelijkheid aan te bieden om spraak met tot 6 extra dB te versterken, in een open aanpassing, kan Oticon Opn S de hersenen tot wel 30% meer spraakinformatie leveren.*

 

* Callaway 2019, Oticon Whitepaper

Mogelijk gemaakt door het nieuwe Velox S™ platform

Het gloednieuwe Velox S platform ontketent het volledige potentieel van het open sound paradigma. Het snelste en meest geavanceerde platform dat wij ooit ontwikkeld hebben, voorziet in een ongekende rekenkracht om een levensveranderend verschil voor gebruikers te maken.


 • Groter geheugen maakt baanbrekende verbeteringen in het Velox platform mogelijk
 • Nieuwe detectoren bewaken veranderingen in de akoestische omgeving met 56.000 metingen per seconde, zodat de OpenSound Optimizer zijn werk kan doen
 • Nieuwe signaalverwerkingsalgoritmen voor proactief feedbackmanagement
 • Nieuwe regelaars sturen de geüpdatete OpenSound Navigator™ aan
 • Ontworpen voor geoptimaliseerde oplaadbare batterij prestaties
 • Oticon Opn S breekt met een natuurkundige wet


  Gevoed door het nieuwe, geavanceerde Velox S platform, brengt Opn S de beleving van open geluid en de unieke voordelen van BrainHearing™ naar het volgende niveau.

 • Oticon Opn Play™ herdefinieert kindvriendelijke hoorzorg

  Oticon Opn Play staat voor een totaal nieuwe manier voor kinderen om geluiden te horen en voorziet in betere voorwaarden om te voldoen aan de ontwikkelingsbehoeftes en de dagelijkse uitdagingen van het opgroeien.

 • Verbeterde OpenSound Navigator biedt 360° toegang tot geluid

  Met een ultrahoge snelheid brengt de verbeterde Opensound Navigator het geluidslandschap voortdurend opnieuw in balans en biedt constant toegang tot alle relevante geluiden en spraak.

 • Audiologische doelstelling

  Ontdek Oticons audiologische doelstelling.

 • Downloads en ondersteuning

  Vind video’s en instructies over het gebruik van alle Oticon hoortoestellen en accessoires.

 • Volg ons op Facebook

  Volg Oticon Professionals op Facebook (Engelstalig) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de laatste producten.

 • Word een Oticon professional

  Wilt u Oticon producten verkopen? Neem contact op met uw lokale Oticon accountmanager.