genie2 new features

Genie 2 is bijgewerkt | 2018.2

Genie is bijgewerkt met een reeks nieuwe functies en verbeteringen. 

Genie 2 gids 2018.2

Gebruiksaanwijzing Genie en Genie 2 2018.2

Nieuwe aanpasfuncties

Genie 2 is bijgewerkt met interessante nieuwe functies voor ondersteuning van Oticon Opn hoortoestellen, beschikbaar voor alle prestatieniveaus:

 

Met Instellingen overzetten kunnen geselecteerde gain gerelateerde instellingen worden overgezet van het ene hoortoestel naar het andere. Dit is mogelijk tussen hoortoestellen van verschillende uitvoeringen, aanpasniveaus en productfamilies op het Velox platform.

 

REM AutoFit is een intuïtieve tool waarmee u het REM verificatieproces efficiënt kunt uitvoeren met hoge kwaliteit en controle over de aanpassing. REM AutoFit werkt met meerdere REM systemen, waaronder Interacoustics, MedRx en Otometrics. Het Verifit-protocolLINK van Audioscan is nu toegevoegd aan de lijst. Nog steeds worden alle metingen uitgevoerd via Genie 2 in een begeleide workflow en REM AutoFit past de gain van het hoortoestel automatisch aan het doel aan. Verdere handmatige afstemming en meting is ook mogelijk.

 

  • De familiestap introduceert een simulatieknop. Eerder werd een gesimuleerde aanpassing gestart door een hoortoestelfamilie te selecteren. Nu wordt een simulatieknop geïntroduceerd om de intuïtiviteit te verbeteren.

  • De verbindingsflow is geoptimaliseerd door de schermen Opsporen en Luidsprekerselectie te combineren, waardoor minder kliks nodig zijn voor een aanpassing

Eerder aangeschafte Oticon Opn hoortoestellen dienen te worden bijgewerkt voor ondersteuning van de nieuwe aanpasfuncties. Dit wordt gedaan door de Oticon Firmware Updater te gebruiken, die de hoortoestellen bijwerkt naar de nieuwste firmware (2018.2).

Precies op target, onmiddellijk – draadloos

Oticons aanpas- en counsellingtool Genie is ontworpen om u te helpen aanpassingen van topkwaliteit te bieden die voldoen aan de individuele behoeften van elke gebruiker.

Tools voor live-demonstraties en real-life geluiden helpen u bij het demonstreren van nieuwe producten en functies. En ingebouwde video's helpen u mensen te leren hoe ze hun hoortoestellen moeten gebruiken en onderhouden.

 
  • Genie Updater

  • Eenvoudige toegang tot nieuwe versies van Genie 2 of updates zodra deze worden uitgebracht.
  • De updater wordt op de achtergrond uitgevoerd en controleert automatisch op updates. U wordt alleen op de hoogte gesteld wanneer u actie dient te ondernemen.

Noahlink Wireless compatibiliteit

Eenvoudige programmering van Oticon Opn en Oticon Siya.

U kunt nu de hoortoestellen van uw cliënt snel en betrouwbaar programmeren zonder kabels. Dit alles dankzij Bluetooth® low energy en de nieuwe Genie 2 software.

Noahlink Wireless is een industriestandaard als het gaat om programmeerapparaten voor hoortoestellen met Bluetooth Low Energy, zoals Oticon Opn.

Oticon Firmware Updater

Met de Oticon Firmware Updater kunnen hoorzorg professionals ter plekke Oticon Opn en Oticon Siya hoortoestellen bijwerken, evenals de TV Adapter 3.0 en de ConnectClip. Het gebruik van de Oticon Firmware Updater biedt deze duidelijke voordelen:

  • Toegang tot de allernieuwste functies en prestatieverbeteringen die zijn ontwikkeld door Oticon
  • Service ter plekke
  • Handig en tijdbesparend zonder dat hoortoestellen en connectiviteitsaccessoires voor service moeten worden verzonden

 

De Oticon Firmware Updater is onderdeel van Genie 2 en is beschikbaar in de Genie 2 2018.s installatie.

Real ear measurements in 6 minuten!

De REM AutoFit tool in Genie en Genie 2 helpen u goede aanpassingen te verzorgen die zijn aangepast aan de gebruiker, met de nadruk op efficiëntie en controle.

Lees meer over REM AutoFit