Genie 2 | 2017.2

Genie 2 is bijgewerkt met een reeks nieuwe eigenschappen en verbeteringen.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht:

Download de 2017.2 Genie 2 Gids

Gebruiksaanwijzing voor Genie 2 en Genie voor 2017.2

Nieuwe functies en updates in Genie 2 2017.2

Genie is bijgewerkt met een reeks nieuwe eigenschappen en verbeteringen. Onderstaand is een beknopt overzicht hiervan weergegeven.

Meer lezen

Right on target, onmiddellijk – draadloos

Oticons tool voor aanpassing en counselling, Genie, is ontwikkeld om u aanpassingen van topkwaliteit te leveren, die tegemoetkomen aan de behoeften van elke individuele cliënt.

Zeer nauwkeurige aanpassingen

Tools voor live-demonstraties en echte geluiden helpen u bij het demonstreren van nieuwe producten en functies. En ingebouwde video's helpen u mensen te leren hoe ze hun hoortoestellen moeten gebruiken en onderhouden.

De Genie Updater verkrijgen

 • Eenvoudige toegang tot nieuwe versies van Genie of updates zodra ze uitkomen.

 • De updater werkt geruisloos op de achtergrond en controleert automatisch of er updates zijn – u wordt alleen geïnformeerd als u actie moet ondernemen.

FittingLINK

Er is nu een nieuw draadloos programmeerapparaat van Oticon beschikbaar – FittingLINK 3.0.

FittingLINK 3.0 is ontworpen om een snelle en betrouwbare draadloze verbinding rechtstreeks tussen de pc en de Oticon Opn hoortoestellen tot stand te brengen.

FittingLINK 3.0 is onderhoudsvrij en altijd gereed voor gebruik omdat het niet opgeladen hoeft te worden. FittingLINK 3.0 biedt een comfortabele, kabelvrije aanpaservaring voor cliënten.

Nieuwe SoundStudio

De nieuwe SoundStudio is een 3D-geluidsapplicatie die op een aanpascomputer draait en gebruik maakt van de luidsprekerinstelling in uw kliniek. De geluidsbibliotheek heeft een grote selectie virtuele geluidsscènes om veel voorkomende luistersituaties te simuleren in de aanpasruimte.

Met de SoundStudio zal uw cliënt de voordelen van de hoortoestelfuncties in complexe luistersituaties beter begrijpen. Als luisterproblemen in moeilijke situaties worden aangepakt en opgelost zal dit tevens de cliënttevredenheid verbeteren.

 • Marketing en ondersteuning

  Ontdek onze gepersonaliseerde marketing hulpmiddelen, specifiek ontworpen om nog meer cliënten naar uw bedrijf te trekken.

 • Audiologische doelstelling

  Ontdek de audiologische doelstelling van Oticon

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws.

 • Word een Oticon Professional

  Wilt u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale accountmanager van Oticon.