Oticon Genie 2 is bijgewerkt | 2020.1

Genie 2 is bijgewerkt met een reeks nieuwe eigenschappen en verbeteringen.

Gebruiksaanwijzing Genie 2 2020.1

Nieuwe aanpasfuncties

Genie 2 is bijgewerkt met nieuwe nuttige functies om Oticon hoortoestellen te ondersteunen.

 

De nieuwe Oticon Ruby biedt de beste geluidskwaliteit in de essential categorie van Oticon. Functies zoals het nieuwe SuperShield feedbackmanagementsysteem voorkomen fluiten voordat het optreedt. Het contactvrije inductieve oplaadsysteem zorgt voor een volledige dag opladen in slechts een paar uur.

SuperShield werkt samen met Feedback shield LX om inkomende geluidsniveaus te analyseren, feedbackrisico's te identificeren en fluiten te voorkomen voordat dit gebeurt.

 

Met Oticon RemoteCare kunt u bijgewerkte instellingen versturen en in real time aanpassingen maken voor de hoortoestellen van uw cliënt. U kunt Oticon RemoteCare ook gebruiken voor veilig videochatten en instant messaging met uw cliënt. Uw cliënt kan via de Oticon RemoteCare App verbinding met u maken vanuit een willekeurige locatie met een stabiele internetverbinding.

Oticon RemoteCare vervolgafspraken zijn bedoeld als aanvulling op de vervolgafspraken in de winkel en zorgen voor gemak en comfort voor zowel u als uw cliënt.

Met de hoortoestellen van Oticon Ruby introduceren we Bimodaal en CROS/BiCROS-compatibiliteit in de essential productcategorie van Oticon. Wij zijn van mening dat de hoorzorgprofessional de flexibiliteit moet hebben om de juiste oplossing voor een gebruiker te kiezen, zonder gedwongen te worden tot een Premium segment. Wij zijn van mening dat ons Premium aanbod betere prestaties biedt en nog steeds de voorkeur heeft, maar dat mag gebruikers er niet van weerhouden een oplossing aan te schaffen die ze nodig hebben wanneer ze worden aangepast met producten van de essential categorie.

Bimodaal
In het Bimodale aanpassingspaneel kan Oticon Ruby met alle cochleaire implantaten worden aangepast. Het Bimodale aanpassingspaneel is alleen beschikbaar bij monaurale aanpassingen, zodat u de totale gain, grenswaarde voor hoge frequenties en nadruk op lage frequenties kunt afstemmen.

Oticon CROS/BiCROS
Als u het Oticon Ruby hoortoestel hebt verbonden en de Oticon CROS zender heeft geselecteerd, zal het tijdens het hele aanpasproces geluid verzenden.

Als u in de Aanpasstap de CROS/BiCROS-functie selecteert, kunt u uit drie instellingen kiezen: CROS, BiCROS en GEEN CROS/BiCROS. Afhankelijk van de programma-instelling kunt u het CROS-inputniveau in balans brengen.

Direct op target - draadloos

Oticons aanpastool Genie 2 is ontworpen om u te helpen aanpassingen van topkwaliteit te bieden, die voldoen aan de individuele behoeften van iedere gebruiker.

Programmeerapparaten

In Genie 2 kunt u een reeks programmeerinstrumenten gebruiken om Oticon hoortoestellen te programmeren:

Draadloos

Noahlink Wireless*** (aanbevolen)
FittingLink 3*


Met kabel

HiPro 2 (aanbevolen)
ExpressLink 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Compatibel met 2,4 GHz hoortoestellen

**Verwacht tragere tijden voor programmering en firmware updates omdat dit oudere toestellen zijn

***Compatibel met Genie 2 | 2017.2 en hoger

Match REM targets in minder dan 2 minuten en 30 seconden in Genie 2*

De REM AutoFit tool in Genie en Genie 2 helpt bij het leveren van aanpassingen van hoge kwaliteit die gepersonaliseerd zijn voor de gebruiker en de nadruk leggen op efficiëntie en controle.

*Met IMC 2 compatibele REM-systemen kan REM target matching in minder dan 1 minuut en 50 seconden worden gedaan. Met VerifitLINK kan REM target matching in minder dan 2 minuten en 30 seconden worden gedaan.

Meer informatie over REM AutoFit

Oticon Firmware Updater

Met Oticon Firmware Updater kunt u firmware-updates voor Oticon hoortoestellen en accessoires ter plekke uitvoeren.

De Oticon Firmware Updater biedt de volgende duidelijke voordelen:

  • Toegang tot de laatste platformfuncties en prestatieverbeteringen
  • Gemak en tijdsbesparing omdat het niet nodig is hoortoestellen en connectiviteitsaccessoires voor service op te sturen

 

NB: een kabelverbinding is vereist.
Noahlink Wireless en FittingLink 3 kunnen niet worden gebruikt voor firmware-updates.
HiPro 2 is aanbevolen. HiPro en HiPro USB hebben aanzienlijk langere tijd nodig voor firmware-updates omdat dit oudere apparaten zijn.

 

BLIJF OP DE HOOGTE
Uw nieuwe hoortoestellen kunnen een nieuwe firmwareversie bevatten die mogelijk niet compatibel is met uw oude Genie 2 installatie. Daarom dient u altijd de laatste Genie 2 software te installeren wanneer deze wordt vrijgegeven.

 
  • Genie Updater

  • Met Genie Updater hebt u toegang tot nieuwe versies en updates van Genie 2 zodra deze uitkomen.
  • Genie Updater wordt op de achtergrond uitgevoerd en controleert automatisch op updates. U wordt alleen op de hoogte gesteld wanneer u actie dient te ondernemen.