Oticon Genie 2 is bijgewerkt | 2019.2

Genie 2 is bijgewerkt met een reeks nieuwe eigenschappen en verbeteringen.

Gebruiksaanwijzing Genie en Genie 2 2019.2

Nieuwe aanpasfuncties

Genie 2 is bijgewerkt met nieuwe nuttige functies om Oticon hoortoestellen te ondersteunen.

 

Oticon Xceed en Oticon Xceed Play bieden een unieke geluidservaring voor respectievelijk volwassenen en kinderen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies, omdat ze nu toegang hebben tot zowel OpenSound Navigator™ als OpenSound Optimizer™.

In Genie 2 vindt u nu dezelfde aanpasfuncties en flexibiliteit als voor alle andere Velox S™ hoortoestellen; omdat iedereen de beste audiologie verdient. 

Om ervoor te zorgen dat de volumeregeling is afgestemd op de behoeften van de cliënt, kan er nu een minimaal en maximaal volumebereik worden ingesteld. DSE en DSE Linear zijn de eigen aanpasregels van Oticon voor ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies en zijn beschikbaar voor deze producten alsmede de nieuwe regelaar Voorkeur basgeluid, waarmee u de volheid van het geluid kunt aanpassen.

 

Om Oticon hoortoestellen met all cochleaire implantaten aan te kunnen passen hebben we het Bimodale aanpassingspaneel opnieuw geïntroduceerd. Het Bimodale aanpaspaneel is alleen beschikbaar bij monaurale aanpassingen, zodat u de overall gain, grenswaarde voor hoge frequenties en nadruk op lage frequenties kunt afstemmen.

De nieuwe draadloze Oticon CROS zender biedt praktische en eenvoudige toegang tot de exclusieve OpenSound ervaring. Als u het hoortoestel** heeft verbonden en de Oticon CROS zender heeft geselecteerd, zal het tijdens het hele aanpasproces geluid verzenden.

Als u in de Aanpasstap de CROS/BICROS-functie selecteert, kunt u uit drie instellingen kiezen: CROS, BiCROS en GEEN CROS/BiCROS. Afhankelijk van de programma-instelling kunt u het CROS-inputniveau in balans brengen.

 

Met Oticon RemoteCare kunt u bijgewerkte instellingen versturen en in real time aanpassingen maken voor de hoortoestellen van uw cliënt. U kunt Oticon RemoteCare ook gebruiken voor veilig videochatten en instant messaging met uw cliënt. Uw cliënt kan via de Oticon RemoteCare App verbinding met u maken vanuit een willekeurige locatie met een stabiele internetverbinding.

Oticon RemoteCare vervolgafspraken zijn bedoeld als aanvulling op de vervolgafspraken in de winkel en zorgen voor gemak en comfort voor zowel u als uw cliënt.

*Oticon Opn S™, Oticon Opn Play en Oticon Xceed en Oticon Xceed Play

**Oticon Opn S 1 en Opn S 2, Oticon Opn Play 1, Oticon Xceed en Oticon Xceed Play

Direct op target - draadloos

Oticons aanpastool Genie 2 is ontworpen om u te helpen aanpassingen van topkwaliteit te bieden, die voldoen aan de individuele behoeften van iedere gebruiker.

Programmeerapparaten

In Genie 2 kunt u een reeks programmeerapparaten gebruiken om Oticon hoortoestellen te programmeren:

Draadloos

Noahlink Wireless* (aanbevolen)
FittingLink 3*


Met kabel

HiPro 2 (aanbevolen)
ExpressLink 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Compatibel met 2,4 GHz hoortoestellen

**Verwacht tragere tijden voor programmering en firmware updates omdat dit oudere toestellen zijn

Match REM targets in minder dan 2 minuten en 30 seconden in Genie 2*

De REM AutoFit tool in Genie en Genie 2 helpt bij het leveren van aanpassingen van hoge kwaliteit die gepersonaliseerd zijn voor de gebruiker en de nadruk leggen op efficiëntie en controle.

*Met IMC 2 compatibele REM-systemen kan REM target matching in minder dan 1 minuut en 50 seconden worden gedaan. Met VerifitLINK kan REM target matching in minder dan 2 minuten en 30 seconden worden gedaan.

Meer informatie over REM AutoFit

Oticon Firmware Updater

Met Oticon Firmware Updater kunt u firmware-updates voor Oticon hoortoestellen en accessoires ter plekke uitvoeren.

De Oticon Firmware Updater biedt de volgende duidelijke voordelen:

  • Toegang tot de laatste platformfuncties en prestatieverbeteringen
  • Gemak en tijdsbesparing omdat het niet nodig is hoortoestellen en connectiviteitsaccessoires voor service op te sturen

 

NB: een kabelverbinding is vereist.
Noahlink Wireless en FittingLink 3 kunnen niet worden gebruikt voor firmware-updates.
HiPro 2 is aanbevolen. HiPro en HiPro USB hebben aanzienlijk langere tijd nodig voor firmware-updates omdat dit oudere apparaten zijn.

 

BLIJF OP DE HOOGTE
Uw nieuwe hoortoestellen kunnen een nieuwe firmwareversie bevatten die mogelijk niet compatibel is met uw oude Genie 2 installatie. Daarom dient u altijd de laatste Genie 2 software te installeren wanneer deze wordt vrijgegeven.

 
  • Genie Updater

  • Met Genie Updater hebt u toegang tot nieuwe versies en updates van Genie 2 zodra deze uitkomen.
  • Genie Updater wordt op de achtergrond uitgevoerd en controleert automatisch op updates. U wordt alleen op de hoogte gesteld wanneer u actie dient te ondernemen.