Deze hoortoestellen zijn zo gevormd dat ze in uw oren passen, waardoor ze zeer discreet of zelfs onzichtbaar zijn.

Welke soorten in-het-oor hoortoestellen zijn er?

 

Het lijkt er misschien op dat er veel soorten hoortoestellen zijn, maar maakt u zich geen zorgen – het is echt heel makkelijk te begrijpen. We bieden vijf verschillende hoortoestel uitvoeringen.

 • Welk soort hoortoestel heb ik nodig?

  Onze hoortoestellen zijn in-het-oor hoortoestellen of achter-het-oor hoortoestellen.

  Als u het beste hoortoestel voor u wilt kiezen, kunt u onze snelle en eenvoudige handleiding proberen.

  Beperkingen bij de keuze van types hoortoestellen

  De meeste mensen kunnen gewoon kiezen welk type hoortoestel ze willen. Sommige mensen moeten echter een specifieke uitvoering gebruiken.

  Sommige in-het-oor hoortoestellen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor smalle gehoorgangen. En bij ernstig gehoorverlies kunnen krachtigere achter-het-oor hoortoestellen nodig zijn.

  Uw hoorzorgprofessional kan u alles vertellen over de types digitale hoortoestellen die aan uw behoeften kunnen voldoen.

  Zoek een hoorzorgprofessional

 • Waar kunt u hoortoestellen kopen?

  De beste in-het-oor hoortoestellen zijn alleen verkrijgbaar via een hoorzorgprofessional. Ze zijn getraind om uw gehoor te testen en het juiste soort hoortoestellen bij u aan te passen.

  Hoeveel kost een onzichtbaar hoortoestel?

  We zouden u graag beter willen helpen, maar helaas is het heel moeilijk om u een prijs te geven voor onzichtbare hoortoestellen of andere soorten hoortoestellen.

  Dit komt omdat de kosten van uw hoortoestellen afhankelijk zijn van veel dingen die we niet in de hand hebben.

  Veel mensen kunnen de kosten voor hun hoortoestellen vergoed krijgen via hun ziektekostenverzekering of via andere instanties. Sommige mensen kunnen een deel van de prijs van hun hoortoestellen vergoed krijgen.

  De beste manier om te weten te komen of u in aanmerking komt voor financiële hulp is door een hoorzorgprofessional hiernaar te vragen.

  Wilt u een hoorzorgprofessional bij u in de buurt vinden?

Bluetooth-hoortoestellen

In-het-oor hoortoestellen kunnen Bluetooth-hoortoestellen zijn. Dit betekent dat ze draadloos verbinding kunnen maken met veel andere apparaten.

U kunt geluid streamen naar uw hoortoestellen vanaf uw tv, uw hoortoestellen gebruiken om te telefoneren en nog veel meer.

Bekijk de Bluetooth-hoortoestellen van Oticon