Deze hoortoestellen zijn zo gevormd dat ze in uw oren passen, waardoor ze zeer discreet of zelfs onzichtbaar zijn.

 • Hoe is het om in-het-oor hoortoestellen te hebben?

  In-het-oor hoortoestellen passen netjes in uw gehoorgang uit de buurt van brillen, hoeden of andere hoofddeksels. De kleinste zijn onzichtbare hoortoestellen, terwijl de grotere modellen kleuren hebben die bij uw huidskleur passen.

  In-het-oor hoortoestellen bedienen

  Sommige in-het-oor hoortoestellen hebben een kleine toets waarmee ze kunnen worden bediend.

  U kunt deze toets gebruiken om verschillende programma’s te selecteren. Programma’s zijn er om u te helpen goed te horen in verschillende situaties. Hoewel de meeste lawaaibeheersing geautomatiseerd is, kan het helpen om een speciaal programma te hebben voor wanneer u zich in zeer luidruchtige plaatsen bevindt, of wanneer u tv kijkt. Programma’s worden ingesteld door uw hoorzorgprofessional wanneer uw hoortoestellen worden aangepast.

  Om in-het-oor hoortoestellen in- of uit te schakelen, opent u doorgaans de batterijlade, waardoor de stroom wordt uitgeschakeld.

  De grotere in-het-oor hoortoestellen (In-The-Canal en groter) kunt u bedienen met een hoortoestel app voor iPhone en andere smartphones.

Welke soorten in-het-oor hoortoestellen zijn er?

 

Het lijkt er misschien op dat er veel soorten hoortoestellen zijn, maar maakt u zich geen zorgen – het is echt heel makkelijk te begrijpen. We bieden vijf verschillende hoortoestel uitvoeringen.

 • Welk soort hoortoestel heb ik nodig?

  Onze hoortoestellen zijn in-het-oor hoortoestellen of achter-het-oor hoortoestellen.

  Als u het beste hoortoestel voor u wilt kiezen, kunt u onze snelle en eenvoudige handleiding proberen.

  Beperkingen bij de keuze van types hoortoestellen

  De meeste mensen kunnen gewoon kiezen welk type hoortoestel ze willen. Sommige mensen moeten echter een specifieke uitvoering gebruiken.

  Sommige in-het-oor hoortoestellen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor smalle gehoorgangen. En bij ernstig gehoorverlies kunnen krachtigere achter-het-oor hoortoestellen nodig zijn.

  Uw hoorzorgprofessional kan u alles vertellen over de types digitale hoortoestellen die aan uw behoeften kunnen voldoen.

  Zoek een hoorzorgprofessional

 • Waar kunt u hoortoestellen kopen?

  De beste in-het-oor hoortoestellen zijn alleen verkrijgbaar via een hoorzorgprofessional. Ze zijn getraind om uw gehoor te testen en het juiste soort hoortoestellen bij u aan te passen.

  Hoeveel kost een onzichtbaar hoortoestel?

  We zouden u graag beter willen helpen, maar helaas is het heel moeilijk om u een prijs te geven voor onzichtbare hoortoestellen of andere soorten hoortoestellen.

  Dit komt omdat de kosten van uw hoortoestellen afhankelijk zijn van veel dingen die we niet in de hand hebben.

  Veel mensen kunnen de kosten voor hun hoortoestellen vergoed krijgen via hun ziektekostenverzekering of via andere instanties. Sommige mensen kunnen een deel van de prijs van hun hoortoestellen vergoed krijgen.

  De beste manier om te weten te komen of u in aanmerking komt voor financiële hulp is door een hoorzorgprofessional hiernaar te vragen.

  Wilt u een hoorzorgprofessional bij u in de buurt vinden?

De beste in-het-oor hoortoestellen zijn digitale hoortoestellen, met een minicomputer om het geluid te verwerken.

In tegenstelling tot sommige over-the-counter (vrij verkrijgbare) hoortoestellen, versterken hoortoestellen van Oticon niet alleen al het geluid. Eerst verminderen ze het lawaai – en pas daarna sturen ze geluid van hoge kwaliteit naar uw oren.

Bekijk de in-het-oor hoortoestellen van Oticon

Bluetooth-hoortoestellen

In-the-ear hoortoestellen kunnen Bluetooth-hoortoestellen zijn. Dit betekent dat ze draadloos verbinding kunnen maken met vele andere apparaten.

U kunt geluid streamen naar uw hoortoestellen vanaf uw tv, uw hoortoestellen gebruiken om te bellen, en nog veel meer.

Bekijk de Bluetooth-hoortoestellen van Oticon

Gratis online gehoortest

Wilt u een snelle online gehoortest doen?

Doe de gratis gehoortest online