Tinnitus SoundSupport™

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van tinnitus, waaronder een groot aantal met gehoorverlies. Feit is dat het dragen van een hoortoestel tinnitus kan verlichten.

Tinnitus SoundSupport™

Een verscheidenheid aan verlichtende geluiden om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van iedere tinnitus cliënt.

U kunt Tinnitus SoundSupport in een reeks Oticon uitvoeringen en prestatieniveaus inschakelen. De geïntegreerde geluidsgenerator biedt een breed scala aan geluidsopties, inclusief breedbandgeluiden (aangepast op audiogram, wit, roze en rood geluid) en oceaangeluiden. Deze natuurgeluiden zijn dynamisch maar toch verlichtend en laten zien dat de hinder van tinnitus verminderd wordt.

Geen brein werkt hetzelfde en sommige cliënten vereisen geluiden die dynamischer zijn of een unieke kwaliteit hebben. Tinnitus SoundSupport is gemaakt om de aanpassing zo simpel en snel mogelijk te maken en de cliënt toch een volledige gepersonaliseerde behandeling te geven. U heeft modulatie opties bij elk breedbandgeluid om meer mogelijkheden voor verlichtende geluiden te creëren en zo tegemoet te komen aan de individuele behoeften en voorkeuren van uw cliënten. Cliënten kunnen het volume van de verlichtende geluiden aanpassen direct op het hoortoestel of via de ON App. Dit laatste betekent voor uw cliënten eenvoudige en discrete bediening en aanpassing van de verlichtende geluiden wanneer noodzakelijk.

Lees meer over tinnitusbehandeling

Breid de hulpmiddelen voor tinnitus uit met Oticon Opn™

De ultrasnelle verwerking van Oticon Opn, met OpenSound Navigator als basiselelement, biedt een evenwichtige en rijke geluidsomgeving om toegang te behouden tot veel geluidsomgevingen zonder dat de hersenen met informatie worden overbelast. Dit kan een positieve invloed uitoefenen op het stressniveau van uw cliënt in anderszins uitdagende situaties. Uw cliënt kan zich op andere zaken concentreren, zoals de mensen waarmee hij samen is. De focus verleggen van de tinnitus kan dus de perceptie ervan op positieve wijze beïnvloeden.

Lees meer over Opn technologie

Discrete en handige bediening van verlichtende geluiden

De Oticon ON App stelt gebruikers van Oticon hoortoestellen in staat hun tinnitus verlichtende geluiden eenvoudig en discreet aan te passen.

Download de Oticon ON App

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.