Tinnitus SoundSupport™

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van tinnitus, waaronder een groot aantal met gehoorverlies. Feit is dat het dragen van een hoortoestel tinnitus kan verlichten.

Tinnitus SoundSupport™

Een verscheidenheid aan verlichtende geluiden om te voldoen aan de unieke behoeften van elke persoon met tinnitus.

U kunt Tinnitus SoundSupport inschakelen in een aantal Oticon-hoortoestellen en -prestatieniveaus. De geïntegreerde geluidsgenerator heeft een groot aantal geluidsopties, waaronder breedbandgeluiden (aangepast op het audiogram, wit, roze en rood) en oceaanachtige geluiden. Deze geluiden uit de natuur zijn dynamisch en toch rustgevend, en bieden goede vooruitzichten voor het verminderen van de hinder van tinnitus.

Geen enkel brein werkt hetzelfde en sommige cliënten hebben geluiden nodig die dynamischer zijn of een unieke kwaliteit hebben. Tinnitus SoundSupport streeft ernaar om de aanpassing zo eenvoudig en snel mogelijk te maken en cliënten daarbij een volledig persoonlijke behandeling te geven. U kunt vier modulatieopties toepassen op elk van de breedbandgeluiden om meer mogelijkheden te creëren voor verlichtende geluiden die voldoen aan de individuele behoeften en voorkeuren van cliënten. Cliënten kunnen het volumeniveau van verlichtende geluiden rechtstreeks op het hoortoestel of via de Oticon Companion-app aanpassen. Voor de cliënten betekent dit een eenvoudige en discrete bediening en bijstelling van verlichtende geluiden wanneer dat nodig is.

Lees meer over behandeling voor Tinnitus

Breid de tinnitus toolbox uit

De ultrasnelle signaalverwerking van OpenSound Navigator™ is het belangrijkste element dat voor een gebalanceerde en rijke luisteromgeving zorgt. Dit voor het behoud van toegang tot een reeks omgevingsgeluiden zonder de hersenen te overbelasten met informatie.

Dit kan een positieve invloed hebben op het stressniveau van uw cliënten in situaties die anders uitdagend kunnen zijn en het stelt ze in staat zich te richten op andere dingen, zoals de mensen met wie zij samen zijn.

Door de aandacht van de tinnitus af te leiden kan hun perceptie van tinnitus op positieve wijze beïnvloed worden.

Bekijk onze nieuwste producten

Discrete en handige bediening van verlichtende geluiden

Met de Oticon Companion app kunnen gebruikers van Oticon hoortoestellen hun verlichtende geluiden voor tinnitus eenvoudig en discreet aanpassen.

Lees meer

Download de Oticon Companion app

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, het Apple logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play logo zijn handelsmerken van Google LLC.