Tinnitus SoundSupport™

Miljoenen mensen wereldwijd hebben last van tinnitus, waaronder een groot aantal met gehoorverlies. Feit is dat het dragen van een hoortoestel tinnitus kan verlichten.

Tinnitus SoundSupport™

Een verscheidenheid aan verlichtende geluiden om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van iedere tinnitus cliënt.

U kunt Tinnitus SoundSupport in een reeks Oticon uitvoeringen en prestatieniveaus inschakelen. De geïntegreerde geluidsgenerator biedt een breed scala aan geluidsopties, inclusief breedbandgeluiden (aangepast op audiogram, wit, roze en rood geluid) en oceaangeluiden. Deze natuurgeluiden zijn dynamisch maar toch verlichtend en laten zien dat de hinder van tinnitus verminderd wordt.

Geen brein werkt hetzelfde en sommige cliënten vereisen geluiden die dynamischer zijn of een unieke kwaliteit hebben. Tinnitus SoundSupport is gemaakt om de aanpassing zo simpel en snel mogelijk te maken en de cliënt toch een volledige gepersonaliseerde behandeling te geven. U heeft modulatie opties bij elk breedbandgeluid om meer mogelijkheden voor verlichtende geluiden te creëren en zo tegemoet te komen aan de individuele behoeften en voorkeuren van uw cliënten. Cliënten kunnen het volume van de verlichtende geluiden aanpassen direct op het hoortoestel of via de ON app. Dit laatste betekent voor uw cliënten eenvoudige en discrete bediening en aanpassing van de verlichtende geluiden wanneer noodzakelijk.

Lees meer over tinnitusbehandeling

Breid de tinnitus toolbox uit

De ultrasnelle signaalverwerking van OpenSound Navigator™ is het belangrijkste element dat voor een gebalanceerde en rijke luisteromgeving zorgt. Dit voor het behoud van toegang tot een reeks omgevingsgeluiden zonder de hersenen te overbelasten met informatie.

Dit kan een positieve invloed hebben op het stressniveau van uw cliënten in situaties die anders uitdagend kunnen zijn en het stelt ze in staat zich te richten op andere dingen, zoals de mensen met wie zij samen zijn.

Door de aandacht van de tinnitus af te leiden kan hun perceptie van tinnitus op positieve wijze beïnvloed worden.

Bekijk onze nieuwste producten

ON App

Discrete en handige bediening van verlichtende geluiden

De Oticon ON app stelt gebruikers van Oticon hoortoestellen in staat hun tinnitus verlichtende geluiden eenvoudig en discreet aan te passen.

Download de Oticon ON app

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.