Het is tijd voor het
nieuwe perspectief in
BrainHearing

De nieuwste wetenschappelijke doorbraak maakt het duidelijk dat onze hersenen
toegang nodig hebben tot de volledige geluidsscène.

Ontdek BrainHearing

Oticon Opn S™

Oticon Opn S
breekt met een natuurkundige wet

Mogelijk gemaakt door het nieuwe, geavanceerde Velox S™ platform, brengt Oticon Opn S, de beleving van open geluid en de unieke voordelen van BrainHearing™ naar het volgende niveau.

Ontdek Oticon Opn S

Oticon Opn S:
nieuw baanbrekend EEG-onderzoek

Dankzij een baanbrekende nieuwe EEG-onderzoeksmethode, hebben onafhankelijke wetenschappers op het gebied van het gehoor aangetoond dat Oticon Opn S het eerste hoortoestel is waarbij bewezen is dat het de hersenen helpt om geluiden te ordenen en de selectieve aandacht aanzienlijk te verbeteren.

Lees meer

Een uitvoering voor elke cliënt

Het uitgebreide assortiment van Oticon hoortoestellen beslaat matig tot ernstig tot zwaar gehoorverlies. Alle Oticon hoortoestellen zijn gebouwd op onze BrainHearing™ filosofie. Wij geloven erin onze hersenen te geven wat ze nodig hebben om op natuurlijke wijze betekenis te geven aan geluid, door ze betere omstandigheden te geven om in te presteren.

Ontdek onze verschillende uitvoeringen

Blijf voorop lopen met Oticon

Bij Oticon zijn we toegewijd om u te ondersteunen in uw bedrijf. Onze campagneprogramma's verzekeren u, te allen tijde, een complete en voortdurend updatet productportfolio en de laatste hulpmiddelen ter ondersteuning om u te helpen een hoge graad van cliënttevredenheid te behouden in alle aspecten van uw bedrijf.

Oticon streeft er naar om een sterke partner te zijn en u te helpen in het gidsen van uw cliënten tijdens hun reis naar een beter gehoor.

Er is een reeks aan gestructureerde hulpmiddelen om u bij te staan in het tegemoet komen aan de individuele eisen van uw cliënten. Daarnaast versterkt het uw positie als een moderne hoorzorg leverancier.

Bouw uw zakelijke inzichten op

Oticon Opn Play™

Oticon Opn Play herdefinieert
kindvriendelijke hoorzorg

Mogelijk gemaakt door het nieuwe, revolutionaire Velox S™ platform, ontketent Oticon Opn Play het volledige potentieel van het open sound paradigma. Dit tilt pediatrische hoorzorg naar een nieuw niveau.

Ontdek Oticon Opn Play

Xceed hearing aids

Oticon Xceed

Maak kennis met de open sound ervaring voor ernstig slechthorenden

Oticon Xceed biedt een radicaal nieuwe benadering van power hoortoestellen. Dankzij OpenSound Navigator™ kunnen uw super en ultra power cliënten nu voor het eerst 360° toegang krijgen tot spraak met minder lawaai en minder inspanning.

Ontdek Oticon Xceed

 • Aanpassing met Genie

  Oticons hulpmiddel voor aanpassing en counselling, Genie, is ontwikkeld om u aanpassingen van topkwaliteit te leveren, die tegemoetkomen aan de noden van elke individuele gebruiker.

 • Downloads en ondersteuning

  Vind video's en instructies over het gebruik van alle Oticon hoortoestellen en accessoires.

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws.

 • Word een Oticon Professional

  Wilt u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale accountmanager van Oticon.