Oticon Opn S™

Oticon Opn S
breekt met een natuurkundige wet

Mogelijk gemaakt door het nieuwe, geavanceerde Velox S™ platform, brengt Oticon Opn S, de beleving van open geluid en de unieke voordelen van BrainHearing™ naar het volgende niveau.

Ontdek Oticon Opn S

Een uitvoering voor elke cliënt

Het uitgebreide assortiment van Oticon hoortoestellen beslaat matig tot ernstig tot zwaar gehoorverlies. Alle Oticon hoortoestellen zijn gebouwd op onze BrainHearing™ filosofie. Wij geloven erin onze hersenen te geven wat ze nodig hebben om op natuurlijke wijze betekenis te geven aan geluid, door ze betere omstandigheden te geven om in te presteren.

Ontdek onze verschillende uitvoeringen

Blijf voorop lopen met Oticon

Bij Oticon zijn we toegewijd om u te ondersteunen in uw bedrijf. Onze campagneprogramma's verzekeren u, te allen tijde, een complete en voortdurend updatet productportfolio en de laatste hulpmiddelen ter ondersteuning om u te helpen een hoge graad van cliënttevredenheid te behouden in alle aspecten van uw bedrijf.

Oticon streeft er naar om een sterke partner te zijn en u te helpen in het gidsen van uw cliënten tijdens hun reis naar een beter gehoor.

Er is een reeks aan gestructureerde hulpmiddelen om u bij te staan in het tegemoet komen aan de individuele eisen van uw cliënten. Daarnaast versterkt het uw positie als een moderne hoorzorg leverancier.

Bouw uw zakelijke inzichten op

Oticon Opn Play™

Oticon Opn Play herdefinieert
kindvriendelijke hoorzorg

Mogelijk gemaakt door het nieuwe, revolutionaire Velox S™ platform, ontketent Oticon Opn Play het volledige potentieel van het open sound paradigma. Dit tilt pediatrische hoorzorg naar een nieuw niveau.

Ontdek Oticon Opn Play

Oticon Dynamo

Meer Power. Minder groot.

Dynamo is de meest geavanceerde Super Power oplossing ooit voor ernstig tot zwaar gehoorverlies. Het biedt niet alleen extra power, maar ook heldere, authentieke geluidskwaliteit.

Ervaar Dynamo

 • Aanpassing met Genie

  Oticons hulpmiddel voor aanpassing en counselling, Genie, is ontwikkeld om u aanpassingen van topkwaliteit te leveren, die tegemoetkomen aan de noden van elke individuele gebruiker.

 • Downloads en ondersteuning

  Vind video's en instructies over het gebruik van alle Oticon hoortoestellen en accessoires.

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws.

 • Word een Oticon Professional

  Wilt u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale accountmanager van Oticon.