Nieuwe Oticon Opn™

Het open sound paradigma is nu voor nog meer mensen beschikbaar

Leer meer over Opn     Zie de laatste updates

Blijf voorop lopen met Oticon

Bij Oticon zijn we toegewijd om u te ondersteunen in uw bedrijf. Onze campagneprogramma's verzekeren u, te allen tijde, een complete en voortdurend updatet productportfolio en de laatste hulpmiddelen ter ondersteuning om u te helpen een hoge graad van cliënttevredenheid te behouden in alle aspecten van uw bedrijf.

Oticon streeft er naar om een sterke partner te zijn en u te helpen in het gidsen van uw cliënten tijdens hun reis naar een beter gehoor.

Er is een reeks aan gestructureerde hulpmiddelen om u bij te staan in het tegemoet komen aan de individuele eisen van uw cliënten. Daarnaast versterkt het uw positie als een moderne hoorzorg leverancier.

Bouw uw zakelijke inzichten op

Hoe Oticon de toekomst van hoorzorg naar een hoger niveau brengt.

Er zullen oplossingen ontwikkeld worden op een nieuw niveau. Deze zullen u helpen om tegemoet te komen aan de wensen van uw cliënten om een sociaal actief leven te hebben. Onze oplossingen zijn geïnspireerd door onderzoek, de inzichten die reeds aanwezig zijn in onze huidige oplossingen en inzichten in onze moderne gebruikers. 

De basis hiervoor is een persoonlijke aanpak die het beste uit elke hooroplossing haalt op basis van de persoonlijke kenmerken en voorkeuren van elke gebruiker.

Audiologische doelstelling

 • Oticon Alta2

  Een hooroplossing van hoge kwaliteit die uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie bieden

 • Oticon Nera2

  Een hooroplossing in het middensegment met superieure geluidskwaliteit en verschillende personaliseringsmogelijkheden.

 • Oticon Ria2

  Een basis hooroplossing met uitstekende geluidskwaliteit en verschillende personaliseringsmogelijkheden

Oticon Dynamo

Meer Power. Minder groot.

Dynamo is de meest geavanceerde Super Power oplossing ooit voor ernstig tot zwaar gehoorverlies. Het biedt niet alleen extra power, maar ook heldere, authentieke geluidskwaliteit.

Ervaar Dynamo

Hooroplossingen voor kinderen bestemd voor alle behoeften

Bij Oticon zetten we ons iedere dag in om u als hoorzorg professional te helpen een betere toekomst te creëren voor elk kind met gehoorverlies.

Onze audiologische missie voor kinderen

Hoeveel cliënten kunnen 'onzichtbare' hoortoestellen hebben?

Meer dan ooit tevoren

Invisible-In-the-Canal (IIC) hoortoestellen zijn altijd beperkt geweest tot een klein percentage mensen. Ons onderzoek toont echter aan dat bijna de helft van alle nieuwe cliënten de voorkeur geeft aan dit type als dat mogelijk zou zijn. Met onze nieuwe miniatuur technologie kunnen nu gelukkig tweemaal zoveel van uw cliënten profiteren van de voordelen van ICC hoortoestellen: niemand zal ze kunnen zien, en ze zitten nooit in de weg.

Eenvoud voor nieuwe cliënten 

Omdat we de afmetingen van de componenten in onze IIC en CIC (completely-in-the-canal) hoortoestellen kleiner hebben gemaakt, passen ze in kleinere gehoorgangen dan ooit tevoren. Ze bieden echter nog steeds hetzelfde verbeterde gehoor en verminderde inspanning – zelfs in rumoerige plaatsen, zoals een restaurant.

Meer van uw cliënten kunnen nu profiteren van ultieme discretie zonder rekening te hoeven houden met knoppen of instellingen,. De nieuwe IIC en CIC reeks van Oticon kan net de keuze zijn voor uw nieuwe cliënten die actie moeten ondernemen om wat aan hun gehoorverlies te doen.

 • Aanpassing met Genie

  Oticons hulpmiddel voor aanpassing en counselling, Genie, is ontwikkeld om u aanpassingen van topkwaliteit te leveren, die tegemoetkomen aan de noden van elke individuele gebruiker.

 • Marketing en ondersteuning

  Ontdek onze gepersonaliseerde marketing hulpmiddelen, specifiek ontworpen om nog meer cliënten naar uw bedrijf te trekken.

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws.

 • Word een Oticon Professional

  Wilt u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale accountmanager van Oticon.