Audible Contrast Threshold (ACT™)

Audible Contrast Threshold (ACT) helpt bij het oplossen van de belangrijkste klacht van mensen met gehoorverlies – het horen van spraak in lawaai. Het geeft u snel inzicht in het hoorvermogen van uw cliënt in lawaai en berekent direct hoeveel hulp ze nodig hebben.

 

ACT is beschikbaar vanaf begin 2024.

ACT is een snelle en eenvoudige diagnostische tool waarmee uw cliënten het meeste uit hun hoortoestellen in de echte wereld kunnen halen.

  • Een nieuwe zorgstandaard

    Lever een meer gepersonaliseerde zorgstandaard door inzicht te krijgen in het vermogen van uw cliënt om geluid te horen.

  • Een beter gehoor bij lawaai

    Bereken de optimale hoeveelheid ondersteuning in lawaai op basis van de individuele testresultaten van uw cliënt.

  • Snel en eenvoudig

    De ACT-testresultaten zijn naadloos geïntegreerd in Oticon Genie 2, voor een snelle en gepersonaliseerde aanpassing van het hoortoestel.

false
false

ACT is taalonafhankelijk en neemt gemiddeld slechts twee minuten in beslag

false
false

Ontgrendel het BrainHearing™-potentieel van uw cliënt

Het scheiden van spraak van lawaai is een hersenfunctie. Met de ACT-waarde van uw cliënt kunt u vanaf het begin de juiste hoeveelheid hulp van het hoortoestel berekenen om het geluid voor uw cliënten te optimaliseren. Het berekenen van een ACT helpt de natuurlijke manier waarop de hersenen werken te ondersteunen.

Lees meer over de voordelen van BrainHearing

 

Duik dieper in het onderzoek

Download deze whitepaper en lees over het uitgebreide onderzoek achter ACT.

Download whitepaper

Helpt u bij het oplossen van de belangrijkste uitdaging voor mensen met gehoorverlies

Voor ACT is diagnostische apparatuur van Demant nodig en dienen licentiekosten te worden betaald. Neem contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie.

false
false