Pediatrische aanpassing

Wij maken hoortoestelaanpassingen eenvoudiger

Kindvriendelijke hoorzorg gaat verder dan de ontwikkeling van pediatrische producten en strekt zich uit tot aanpassoftware. Dit is omdat het aanpasprotocol voor kinderen gewoonlijk anders is dan bij volwassenen.

Bij een pediatrische aanpassing kunnen hoorzorgprofessionals werken met audiometrische gegevens van verschillende formaten, speciale aanpasregels, verschillende aannames over hoe automatische functies moeten worden ingesteld en een andere aanpak van de verificatie.

Om pediatrische hoorzorgprofessionals te ondersteunen in hun dagelijkse werk, hebben we de pediatrische aanpasmodus in Oticon Genie 2 ontwikkeld. De pediatrische aanpasmodus komt tegemoet aan de behoeften van kinderen met gehoorverlies – en van de professionals die voor hen zorgen.

Pediatrische aanpasmodus

Oticon Genie 2 ondersteunt pediatrische aanpassingen voor kinderen tussen 0 en 17 jaar en pediatrische producten.

De modus biedt eenvoudige toegang tot audiogram-, RECD- en REM-tools en een reeks validatietools ter ondersteuning van betere resultaten voor kinderen die hoortoestellen dragen.

De pediatrische aanpasmodus heeft een pediatrisch paneel dat een gecentraliseerde manier biedt om de hoortoestelinstellingen van het kind te bekijken en wijzigen.

Pas kinderen van alle leeftijden met vertrouwen aan

Om het eenvoudiger te maken om kinderen en tieners aan te passen, hebben we een flexibelere manier geïntroduceerd voor het omgaan met pediatrische standaardinstellingen in Oticon Genie 2.

De pediatrische aanpasmodus in Oticon Genie 2 fungeert als uw gids voor Oticon hoortoestellen, zodat u meer kunt bereiken in de beschikbare tijd. Aanpasbare instellingen voor elke leeftijdsgroep helpen u de aanpasdoelen te bereiken door u eenvoudige toegang te geven tot aanpasgegevens in het pediatrische paneel.

Om u te helpen aan hun voorkeuren te voldoen, kunnen Virtual Outer Ear en Sound Enhancer in de MoreSound Intelligence™-technologie van Oticon worden aangepast als de tijd daar rijp voor is en kan de volumeregeling worden geactiveerd.

Pediatrische aanpassing in Genie 2

  • Eén aanpassysteem voor ALLE Oticon hoortoestellen
  • Audiologieconcept gebaseerd op de zich ontwikkelende behoeften van kinderen
  • Effectieve DSL-implementatie voor meer nauwkeurigheid en minder fijnafstemming