Oticon SafeLine™

Bevestigingskoord voor hoortoestellen

Blijf uw hoortoestellen dragen, hoe actief u ook wilt zijn

•  Behoud de hele dag lang toegang tot geluid

•  Voorkom verlies en beschadiging van hoortoestellen

•  Zorg voor gemoedsrust

Oticon SafeLine bevestigt uw hoortoestellen aan uw kraag met een clip om verlies en beschadiging van uw hoortoestellen te voorkomen. U kunt erop vertrouwen dat uw hoortoestellen veilig zijn en dat u alle gehoorondersteuning krijgt waaraan u gewend bent. Uw gehoorverlies hoeft u niet te beperken.

Houd alle zintuigen op scherp in verschillende situaties

Als u uw hoortoestellen moet verwijderen, wordt uw zintuiglijke wereld beperkt. We willen dat al onze zintuigen werken wanneer we van onze activiteiten genieten.

Met de Oticon SafeLine hoortoestelclip kunt u uw hoortoestellen de hele dag dragen.

Bevestigingskoord voor hoortoestellen voor kinderen

Kinderen moeten zich bewust kunnen zijn van hun omgeving en aanwezig zijn in het moment. Ze hebben vooral alle zintuigen nodig wanneer ze actief zijn. Of dit nu op de speelplaats is, bij het voetballen met vrienden of wanneer ze door het bos rennen. Kinderen die SafeLine dragen kunnen zich volledig in de actie storten en vergeten dat ze hoortoestellen in hebben.

 

Bevestigingskoord voor hoortoestellen voor volwassenen

Ons gehoor zorgt ervoor dat we meer kunnen genieten van bepaalde activiteiten, of dit nu op en neer rennen op een tennisbaan is, over heuvels wandelen of over modderige paden racen op uw mountainbike. Met SafeLine kunt u genieten van het moment zonder dat u iedere keer hoeft te controleren of het nog goed gaat met uw hoortoestellen.

 

Wilt u een bevestigingskoord voor uw hoortoestellen kopen?

Vind de dichtstbijzijnde audicien

Eenvoudig te gebruiken

 • 1

  Bevestig de ringetjes van het koordje aan de hoortoestellen


 • 2

  Clip SafeLine vast aan uw kraag

 • 3

  Plaats uw hoortoestellen


Maak het leven beter en vergeet uw zorgen

Of het nu voor uzelf, uw partner, uw kind of uw baby is, SafeLine verbetert het leven. SafeLine-gebruikers hoeven nu niet meer de keuze te maken of zij toegang tot geluid willen behouden of hun hoortoestellen willen beschermen. Wanneer uw hoortoestellen met SafeLine bevestigd zijn, heeft u toegang tot geluid en de vrijheid om deel te nemen aan alle activiteiten.

Met SafeLine hoeft u er niet voortdurend aan te denken voorzichtig te zijn met uw hoortoestellen. Deze hoortoestelhouder beschermt uw hoortoestellen zodat u alerter kunt zijn, meer in het moment kunt leven en u beter op uw passies kunt richten.

SafeLine en de hoortoestelclip helpen ook minder actieve mensen de kans op het zoekraken van hun hoortoestellen te verminderen.


Veilig, eenvoudig en duurzaam

Om de hoogste normen aangaande veiligheid te garanderen zijn de koordjes van SafeLine voorzien van een losbreekfunctie waarbij ze onder druk losbreken. Ze kunnen vervolgens weer eenvoudig worden bevestigd. Dit in tegenstelling tot sommige kettingkoordjes voor hoortoestellen.

SafeLine voldoet aan de internationale wetgeving en normen voor veiligheid van bevestigingskoordjes voor hoortoestellen. We hebben ervoor gezorgd dat alle materialen hypoallergeen en huidvriendelijk zijn. De kraagclip van SafeLine is eenvoudig te gebruiken en voorkomt dat uw vingers vast komen te zitten.

*SafeLine is compatibel met alle Oticon BTE-, miniRITE- en designRITE-hoortoestellen

 • Waarom het gehoor van kinderen zo belangrijk is

  Lees waarom geluid zo belangrijk is voor de ontwikkeling van alle kinderen.

 • Vind een audicien

  Een audicien kan uw gehoor testen en een behandeling adviseren die het beste bij u past.

 • Hoortoestellen

  Oticon hoortoestellen helpen mensen deel te nemen aan alles wat het leven te bieden heeft – zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 • Ondersteuning voor ouders

  Als ouder kunt u veel doen om het leven van uw kind gemakkelijker te maken.