A: Oticon hoortoestellen zijn compatibel met iPhone 5 of later.

A: Oticon hoortoestellen zijn compatibel iOS versie 10.3 of later.

A: Alle telefoons waarop Android 6.0 (Marshmallow) of later draait kunnen met de app werken.

A: De app werkt op Android 6.0 (Marshmallow) of later.

A: De afstand mag maximaal 10 meter zijn, maar het is afhankelijk van de omgeving en de omstandigheden.

A: Nee. Er is geen Bluetooth standaard om geluid rechtstreeks van Android smartphones naar hoortoestellen te streamen.

A: Ja, we raden aan om de koppelingen te wissen op de telefoon die niet wordt gebruikt, voordat u met een nieuwe telefoon koppelt. Dit voorkomt verwarring.

A: Er kunnen tot acht smartphones worden gekoppeld met één set Oticon hoortoestellen. In geval van een iPhone kan echter slechts één van de gekoppelde iPhones rechtstreeks geluid streamen.

A: De volgende Android telefoons worden niet ondersteund:

• De Sony Z5-telefoons staan op de zwarte lijst voor versie 1.0.9 maar zullen weer geactiveerd worden in Google Play wanneer we versie 1.0.10 uitbrengen
  • HTC ONE M8 en alle sub-modellen. (1.0.9 and 1.0.10)
  • Sony Xperia XA (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Sony Xperia E5 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Huawei Mate 8 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Huawei P9 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Alcatel pop 4 plus (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Motorola Moto E3 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Alle apparaten die op oudere versies dan Android 6.0 draaien

A: U kunt een Remote Control 3.0 slechts koppelen met één set Oticon hoortoestellen.

A: Afstandbediening 3.0 heeft een TwinLink™ label op de achterkant.

A: Koppelingen van Oticon hoortoestellen kunnen alleen worden gewist via Genie 2 (de software die uw hoorzorg professional gebruikt). In Remote Control 3.0 kunnen koppelingen worden gewist door alle drie toetsen langer dan zes seconden ingedrukt te houden.

A: Er is geen limiet aan hoeveel Oticon hoortoestellen kunnen worden gekoppeld met een TV Adapter 3.0.

A: Oticon hoortoestellen kunnen slechts worden gekoppeld met één TV Adapter 3.0. Als gebruikers willen streamen vanaf een ander TV Aadapter 3.0 apparaat, dienen zij opnieuw te koppelen.

A: Koppelingen kunnen worden gewist door gedurende zes seconden op de rode knop op de achterkant van de TV Adapter 3.0 te drukken.

A: De TV Adapter 3.0 heeft een werkingsbereik van maximaal 15 meter; dit is echter afhankelijk van de omstandigheden en de omgeving.

A: Het is niet mogelijk om koppelingen te wissen op hoortoestellen. Dit kan alleen door een hoorzorg professional worden gedaan met de Genie 2 software.

A: Ja, beide Oticon hoortoestellen moeten afzonderlijk worden gekoppeld.

A: Een Oticon hoortoestel kan worden gekoppeld met in totaal 10 apparaten. Eén koppeling daarvan is echter gereserveerd voor een TV Adapter 3.0.