A: Oticon Opn is compatibel met iPhone 5 of later.

A: Oticon Opn is compatibel met iOS versie 9.3 of later.

A: Alle telefoons waarop Android 6.0 (Marshmallow) of later draait kunnen met de app werken.

A: De app werkt op Android 6.0 (Marshmallow) of later.

A: De afstand kan maximaal 10 meter bedragen; dit is echter afhankelijk van de omstandigheden en de omgeving.

A: Nee. Er is geen Bluetooth-standaard die rechtstreeks geluid van Android-smartphones naar hoortoestellen ondersteunt.

A: Ja, we raden aan dat u koppelingen die u niet gebruikt van de telefoon verwijdert voordat u met een nieuwe telefoon koppelt. Dit voorkomt verwarring.

A: Er kunnen maximaal acht smartphones gekoppeld worden met Oticon Opn. Bij iPhones kan slechts één van de gekoppelde iPhones rechtstreeks audio streamen.

A: De volgende Android telefoons worden niet ondersteund:

• De Sony Z5-telefoons staan op de zwarte lijst voor versie 1.0.9 maar zullen weer geactiveerd worden in Google Play wanneer we versie 1.0.10 uitbrengen
  • HTC ONE M8 en alle sub-modellen. (1.0.9 and 1.0.10)
  • Sony Xperia XA (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Sony Xperia E5 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Huawei Mate 8 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Huawei P9 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Alcatel pop 4 plus (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Motorola Moto E3 (1.0.10, niet getest op 1.0.9)
  • Alle apparaten die op oudere versies dan Android 6.0 draaien

A: U kunt slechts één Afstandsbediening 3.0 koppelen met één paar Oticon Opn hoortoestellen.

A: Afstandbediening 3.0 heeft een TwinLink™ label op de achterkant.

A: Koppelingen in Oticon Opn kunnen worden verwijderd via Genie 2 (software van de audicien). In de Afstandsbediening 3.0 kunnen koppelingen verwijderd worden door alle drie de knoppen gedurende meer dan zes seconden ingedrukt te houden.

A: Er geldt geen maximum voor het aantal Oticon Opn hoortoestellen dat met één TV Adapter 3.0 gekoppeld kan worden.

A: Oticon Opn hoortoestellen kunnen slechts met één TV Adapter 3.0 gekoppeld worden. Als gebruikers vanaf een ander TV Adapter 3.0-apparaat willen streamen, moeten ze opnieuw koppelen.

A: Koppelingen kunnen worden gewist door gedurende zes seconden op de rode knop op de achterkant van de TV Adapter 3.0 te drukken.

A: De TV Adapter 3.0 heeft een werkingsbereik van maximaal 15 meter; dit is echter afhankelijk van de omstandigheden en de omgeving.

A: Het is niet mogelijk om koppelingen van hoortoestellen te verwijderen. Dit kan alleen worden gedaan door een hoorzorg professional met behulp van de Genie 2 software.

A: Ja, beide Oticon Opn hoortoestellen moeten afzonderlijk gekoppeld worden.

A: Een Oticon Opn hoortoestel kan met 10 apparaten in totaal gekoppeld worden. Eén aansluiting daarvan is echter gereserveerd voor een TV Adapter 3.0.