Werkwijze

Verbind Oticon hoortoestellen met draadloze accessoires

ON App icon

Heeft u de Oticon ON App?

Bedien uw Oticon hoortoestellen eenvoudig en discreet met een smartphone app. Download de app hier:

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Verbinden van uw Oticon hoortoestellen met uw smartphone

iPhone                                        Android

Sommige Android telefoons worden niet ondersteund door de Oticon ON App. Bekijk hier de lijst

Verbinden van uw Oticon hoortoestellen met een TV Adapter en Remote Control (afstandsbediening)

Leer hoe u uw Oticon hoortoestellen verbindt met IFTTT diensten

iphone re-pairing

Beknopte handleiding

Opnieuw koppelen van Oticon hoortoestellen met draadloze accessoires

na firmware-updates

Download de (her)koppelingsgids

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Veelgestelde vragen

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.