Hoe

Oticon Opn™ hoortoestellen verbinden met draadloze accessoires

Heeft u de Oticon ON App?

U heeft de app nodig om uw Oticon Opn hoortoestellen met andere apparaten te verbinden. Download het hier:

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Hoe u uw Oticon hoortoestellen kunt koppelen met uw smartphone

Iphone                                        Android

Sommige Android telefoons worden niet ondersteund door de Oticon ON App. Bekijk hier de lijst

Hoe verbindt u uw Oticon Opn hoortoestellen met een TV Adapter en Afstandsbediening

Leer hoe u uw Oticon Opn hoortoestellen verbindt met IFTTT-diensten

Beknopte handleiding

Oticon Opn™ hoortoestellen opnieuw koppelen met draadloze accessoires

na firmware updates

Download de gids voor het opnieuw koppelen

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Veelgestelde vragen bekijken

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.