Sluit uw hoortoestellen aan op een computer of tablet.

Verstuur de geluiden van computers en tablets draadloos via Bluetooth of via een snoer met mini-jack naar Streamer Pro
ConnectLine stelt u in staat om op een eenvoudige manier geluid van een groot aantal computers en tablets rechtstreeks naar uw hoortoestellen te sturen -
om op de hoogte te blijven of vermaakt te worden. U kunt de Streamer Pro op twee manieren met uw computer of tablet verbinden:

• Draadloos via Bluetooth.

• Verbonden met de computer via een snoer met mini-jack in de Streamer Pro.

De Streamer Pro draadloos koppelen via Bluetooth

Sommige computers en tablets hebben ingebouwde Bluetooth waarmee een draadloze verbinding tussen het apparaat en de streamer kan worden gemaakt. Voordat de streamer met andere apparaten gebruikt kan worden moeten de twee apparaten met elkaar worden verbonden.

Bekijk hier hoe u de pc met de Streamer Pro kunt verbinden:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Als u een probleem hebt met het koppelen van de Streamer Pro via een Bluetooth-aansluiting, kunt u de streamer ook via een snoer met mini-jack aansluiten (zie hieronder) of overwegen om een Sennheiser BTD800 USB dongle te gebruiken die u gemakkelijk met de Streamer Pro kunt koppelen. (zie hieronder)

De Streamer Pro aansluiten
via een snoer met mini-jack

Via een snoer met mini-jack kunt u de streamer met uw computer of tablet verbinden. Steek het snoer simpelweg in de mini-jack output van het apparaat (audio-uitgang) en u bent klaar om te spelen.

Bekijk hier hoe

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=8a8da28e487dd7a0680d0d736e89d2f3&source=embed&photo%5fid=13003677" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Meer ondersteuning

Hier vindt u meer informatie over het gebruik van computers en tablets met de Streamer Pro en oudere versies van de streamer: :

Hoe verbinding maken via een Bluetooth-dongle

Aan de slag met ConnectLine en de Sennheiser BTD800 Bluetooth dongle

Veel hedendaagse computers hebben ingebouwde Bluetooth voor headset functionaliteit – om internettelefonie en live video te gebruiken – of koptelefoon functionaliteit voor audio luisteren. Aangezien er vele verschillende manieren zijn om zowel software als Bluetooth hardware te implementeren, kan het moeilijk zijn een bruikbare verbinding met de Streamer tot stand te brengen.
Daarom raden we aan de Sennheiser BTD800 dongle met de Streamer Pro te gebruiken omdat dit het gebruik van Bluetooth met computers en ConnectLine vereenvoudigt.

De Sennheiser BTD800 Bluetooth dongle installeren

Lees de BTD800 handleiding aandachtig door vóór de installatie omdat de USB-dongle automatisch in de verbindingsstand staat wanneer deze voor de eerste keer in de computer wordt gestoken.

Bekijk hoe u de dongle in de computer installeert:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=cd6943ec4b4d5ace72cc3f80c22f7871&source=embed&photo%5fid=13003649" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

De Streamer Pro verbinden met Sennheiser BTD800

Wanneer u klaar bent, zorgt u ervoor dat de Streamer in de verbindingsstand staat of dat u klaar bent om de Streamer in de verbindingsstand te zetten zodra de BTD800 dongle wordt ingestoken.

Bekijk hier hoe u de apparaten verbindt:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0a4f5fd567818f709d77a784e4ab8530&source=embed&photo%5fid=13003663" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Meer ondersteuning

Hier vindt u meer aanwijzingen over het gebruik van de Sennheiser BTD800 met de Streamer Pro:

Meer downloads, veelgestelde vragen en video's

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.