Tv kijken

Leer hoe u ConnectLine moet instellen zodat u naar tv kunt kijken zonder dat de rest van de familie zich hoeft aan te passen.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=3bd34d69c0b87003bb751f93daa8444b&source=embed&photo%5fid=12329102" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

ConnectLine en Streamer Pro

Met behulp van de ConnectLine oplossing voor tv kunt u tv kijken en het volume individueel regelen zodat de rest van de familie zich niet hoeft aan te passen. Het geluid is vol en natuurlijk en loopt geen vertraging op. Het geluid komt perfect overeen met wat u op het tv-scherm ziet

Meer over Streamer Pro:

Streamer Pro kan met andere audiobronnen worden verbonden zoals uw telefoon of PC, en kan ook worden gebruikt als microfoon tijdens het bellen of in combinatie met ringleidingsystemen in cinema’s en theaters.

Meer weten

Dit is wat u nodig hebt:

ConnectLine tv adapter

De tv adapter moet aangesloten zijn op uw tv

Streamer Pro

De Streamer is een persoonlijke afstandsbediening of een controlecentrum dat u om uw nek draagt. Wanneer de steamer met de tv adapter is gekoppeld, pikt het toestel de audiosignalen van de tv adapter op om ze via uw hoortoestellen naar uw beide oren te sturen.

• Tv kijken

Zodra u uw streamer en adapter heeft gesynchroniseerd, drukt u op de tv-knop op de streamer en kunt u uw favoriete programma’s bekijken.

• Hoor en beantwoord de telefoon terwijl u tv kijkt

Wanneer uw  vaste of mobiele telefoon overgaat, wordt u gewaarschuwd zodat u de oproep kunt beantwoorden of weigeren door op de Telefoonknop te drukken.

• Switch eenvoudig tussen verschillende tv-toestellen

Als u over een tv-adapter in uw woonkamer en slaapkamer beschikt, druk dan op de ’SelectMe'-knop op de adapter waarmee u verbinding wilt maken.

'Aan de slag'

De adapter op de tv aansluiten

De ConnectLine TV adapter stuurt het geluid via de streamer rechtstreeks naar uw hoortoestellen. U kunt op vier manieren verbinding maken met de tv:

1. Met een SCART-kabel.
2. Met een phonokabel via de audio-uitgang van de tv.
3. Met de koptelefoonaansluiting van de tv.
4. Met een TOSLINK-kabel.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=6497ae6352f4d5a090eda0a1a7b26bf9&source=embed&photo%5fid=12329089" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
De Streamer voorbereiden voor luisteren naar de tv

De eerste keer dat uw Streamer Pro met de TV Adapter wordt gebruikt moeten de twee apparaten met elkaar worden verbonden. Het koppelen wordt slechts één keer gedaan en hoeft normaal gesproken niet herhaald te worden.

1. Plaats de streamer vlakbij de TV Adapter (op een afstand van minder dan 30 cm).
2. Houd de Verbindingstoets op de streamer 5 seconden ingedrukt totdat het blauwe licht gaat knipperen.
3. De twee apparaten maken een verbinding met elkaar. Wacht één minuut.
4. Na één minuut is de TV Adapter verbonden met de streamer en is de koppeling voltooid. De oranje statusindicatie op de TV Adapter begint te branden.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=7bf9e0a04b50b450c2254c0fbde18518&source=embed&photo%5fid=12329100" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.