Bewijsvoering voor de paradigmaverschuiving 

Baanbrekende testresultaten tonen aan hoe Oticon Opn™ mensen weer aan het leven laat meedoen.

Oticon Opn laat mensen weer
deelnemen aan het leven

Sinds de introductie van Oticon Opn hebben we uitstekende feedback gekregen van zowel hoorzorg professionals als hoortoestelgebruikers. We hebben nu baanbrekende gegevens van twee onafhankelijke onderzoeken die bevestigen hoe Oticon Opn een ingrijpende paradigmaverschuiving in de hoorzorg tot stand brengt.

Deze inzichten benadrukken hoe Oticon Opn een doorbraak markeert in het oplossen van een van de grootste uitdagingen voor mensen met gehoorverlies – het verstaan van spraak in lawaai en het omgaan met meerdere sprekers – met minder inspanning.

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=23798f1f1032070b1edfc342addd9d61&source=embed&photo%5fid=19566541" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1" gesture="media"][/iframe]

Test # 2

Hoortechnologie op de proef gesteld in een realistische situatie met meerdere sprekers

We hebben Oticon Opn getest in een levensecht gesprek tussen vier vrienden in een luidruchtig restaurant. Hierbij nam Opn het op tegen twee hoortoestellen van topkwaliteit die traditionele en sterke directionaliteit vertegenwoordigden.

 • Traditionele directionaliteit creëert een matige focus op de spreker van voren, terwijl alle andere geluiden onderdrukt worden.

 • Sterke directionaliteit creëert een krachtige focus op de spreker van voren, terwijl alle andere geluiden onderdrukt worden.

 • OpenSound Navigator in Oticon Opn opent het geluidslandschap voor toegang tot meerdere sprekers, zelfs in zeer luidruchtige omgevingen.

Oticon Opn is een echte BrainHearing™ oplossing

Begrijp beter en onthoud meer – met minder inspanning

Oticon Opn is snel en nauwkeurig genoeg om de hersenen te ondersteunen bij het begrijpen van geluid en geeft de hersenen toegang tot een geluidsbeeld dat altijd open is. Het vermindert luisterinspanning met 20%, zorgt ervoor dat gebruikers 20% meer onthouden en verbetert spraakverstaanbaarheid met 30%.*

Leer meer over de voordelen

* Le Goff et al. 2016, Oticon Whitepaper, http://oticon.global/evidence

96% gebruikers-tevredenheid

Feedback van gebruikers benadrukt hoe 96% zegt beter te horen met Oticon Opn.*

Luister naar wat mensen te zeggen hebben

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.

 • Volg ons op Facebook

  Volg Oticon Professionals op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en producten

 • Volg ons blog

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gehoor.

 • Ontdek Oticon Opn

  Ontdek hoe Oticon Opn zorgt dat gebruikers zich openstellen voor de wereld.