People First

Mensen vormen ons uitgangspunt.

People First is een belofte: Alles wat we doen, begint altijd met de mensen waarvoor we het doen. Wij helpen u niet alleen om meer te horen, maar ook om meer te leven.

Bekijk de video

Onze inzichten

Ouder worden betekent niet meer rustiger aandoen. Mensen verwachten meer dan ooit van het leven. En we doen er alles aan om dat te bieden.

De ouder wordende generatie van nu zorgt voor hun gezondheid en welzijn, ze zijn beter opgeleid en meer op de hoogte dan de vorige generaties en ze willen mee blijven doen in de wereld om ze heen. Wij gebruiken het inzicht dat we krijgen van deze hoortoestelgebruikers om onze oplossingen vorm te geven en we werken samen met gehoorspecialisten om gebruikers het leven te laten kunnen leven dat ze willen leiden.

Onze belofte

People First gaat over mensen in staat stellen om vrijelijk te communiceren, op een natuurlijke wijze met anderen om te gaan en actief deel te nemen aan het leven.

Wij weten dat uw leven uw leven is. En wanneer uw omstandigheden, behoeften en eisen veranderen, verandert ook uw uitdaging: Wij veranderen met u mee en bieden de oplossing die u nodig hebt om te communiceren, met anderen om te gaan en deel te nemen aan het leven. Onze belofte ondersteunt dit op elk gebied. Alles wat we doen - van oplossingen tot ondersteunende hulpmiddelen - is bedoeld om mensen in staat te stellen een actieve rol te spelen in het leven.

Meer lezenOnze inzetPeople insight

Kennis over de behoeften van de gebruikers en de uitdagingen is de basis van alles dat we doen. Gebruikerstests, interviews en onderzoek - dat is de brandstof voor onze innovatie.

Innovatie

Echte innovatie vindt alleen plaats als we samenwerken, wetenschappers, antropologen, hoortoestelgebruikers en hun familieleden, om manieren te vinden dat onze technologieën kunnen voldoen aan het vervullen van onze inzichten.

Empowering people

We kanaliseren People Insight in oplossingen die elke levensstijl en elke leeftijd ondersteunen. Onze innovatiepogingen gaan nooit over wat het product kan doen, maar wat het voor u kan doen.Laten we communiceren

Dit is onze uitnodiging om deel te nemen aan het gesprek

Ons bedrijf wordt gedreven door het streven om de dingen beter te doen en onze innovatieve cultuur is gericht op het voldoen aan de behoeften van een veranderende wereld. Of u nu een hoortoestel draagt of een gehoorspecialist bent, wij nodigen u uit om ons te volgen terwijl we onze voortgang delen naar een wereld waar gehoorverlies geen taboe meer is en eenvoudig verholpen kan worden. Maar we nodigen u ook uit om meer te doen: Communiceren, contact leggen, deelnemen Word onderdeel van het gesprek - en van de oplossing.

Neem contact met ons op

  • Een van onze kantoren zoeken

    Naast ons hoofdkantoor in Denemarken, hebben we over heel de wereld kantoren en distributeurs.