Oticon Xceed Play

Het hoortoestel dat de wereld van uw kind opent

Kinderen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies

’s Werelds krachtigste hoortoestel

De baanbrekende Oticon Xceed Play is het enige hoortoestel op de markt dat een open sound ervaring geeft aan kinderen van alle leeftijden met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies.

 

Oticon Xceed Play geeft uw kind

360° toegang tot spraak

Buitengewoon duidelijk en gedetailleerd geluid

Preventie van vervelende fluitende geluiden

Eenvoudige draadloze connectiviteit met vele apparaten

 

Sta open voor meer spraak, voor beter leren

Met Oticon Xceed Play hebben kinderen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies eindelijk toegang tot heldere spraak vanuit alle richtingen. Met een geluidsbeeld van 360° heeft uw kind betere omstandigheden om op te bloeien en te groeien bij zowel formeel als incidenteel leren.

 • Traditionele omnidirectionele technologie

  Geeft toegang tot alle geluiden of deze nu relevant zijn of niet, waardoor het moeilijk is om spraak van lawaai te onderscheiden.

 • Traditionele directionele technologie

  Focust op één spreker en onderdrukt alle anderen geluiden.

 • Nieuwe technologie

  Geeft 360° toegang tot spraak met effectieve lawaaireductie voor betere leeromstandigheden.

Van traditionele technologie naar revolutionair open geluid

Voorheen gaven technologieën toegang tot alle geluiden - of deze nu relevant waren of niet - of richtten ze zich op de spreker vóór uw kind, terwijl alle andere geluiden werden onderdrukt als achtergrondlawaai.

De nieuwe Oticon Xceed Play geeft uw kind toegang tot duidelijke spraak vanuit alle richtingen. Het heeft het vermogen om spraak van lawaai te onderscheiden, waarbij omgevingsgeluiden die belangrijk zijn voor de ondersteuning van incidenteel leren en voor veiligheid bewaard blijven.

Een beter gehoor biedt betere omstandigheden voor uw kind voor het ontwikkelen van taalvaardigheden, leren, groeien en meedoen.


Vind een hoorzorgprofessional voor meer informatie

Revolutionaire nieuwe technologie vermindert vervelende fluitende geluiden

Het leveren van de benodigde versterking voor uw kind kan leiden tot vervelende fluitende geluiden wanneer iets of iemand te dicht bij het hoortoestel komt. Zoals wanneer u uw kind knuffelt, tijdens het spelen of wanneer uw kind een hoed op doet. Het kan ook veroorzaakt worden door groei van het oor.

Voorheen gingen hoortoestellen om met deze problemen door simpelweg de versterking te verminderen en daardoor in te leveren op het verstaan van spraak.

Maar nu voorkomt baanbrekende technologie in Oticon Xceed zelfs dat feedback ontstaat. Zodat uw kind de hele dag door kan genieten van een helder, stabiel spraaksignaal, waarbij het vervelende gefluit significant wordt verminderd.* Uw kind zal zelfs profiteren van tot 20%** meer spraakdetails, die belangrijk zijn voor taalontwikkeling.

 

* Voor voorgeschreven aanpassingen, volgens 'best practise'.

** Ng & Rumley 2019, Oticon Whitepaper

Een beter gehoor start bij de hersenen

Oticon Xceed Play is gebouwd op de filosofie dat een beter gehoor start bij de hersenen. We noemen dit BrainHearing™ en het ondersteunt de natuurlijke manier waarop de hersenen van kinderen geluiden verwerken. Oticon Xceed Play past de bewezen BrainHearing technologie toe, die toegang biedt tot een 360° gebalanceerd geluidsbeeld, wat met name belangrijk is voor kinderen die taalvaardigheden moeten ontwikkelen en nieuwe dingen moeten leren.

Uw kind verbinden met alledaagse apparaten

Oticon Xceed Play verbindt draadloos met moderne smartphones en geeft toegang tot een uitstekend assortiment accessoires die het gemakkelijker maken mee te doen op school, naar muziek te luisteren en plezier te maken met vrienden.

 • ConnectClip

  Met ConnectClip kan uw kind de hoortoestellen in een hoogwaardige hoofdtelefoon veranderen en de geluiden naar beide oren streamen bij het luisteren naar muziek, kijken naar YouTube, praten met vrienden en veel meer.

 • Oplossingen voor in het klaslokaal

  Oticon Xceed Play biedt een breed scala aan connectiviteitsopties voor in het klaslokaal zodat uw kind rechtstreeks met leraren, FM-systemen en digitale apparaten in het leslokaal kan verbinden.

 • Oticon ON App

  Oticon ON App maakt het gemakkelijk voor oudere kinderen en ouders om de hoortoestellen te controleren en bedienen vanaf een smartphone. Met de app kan de batterijstatus worden gecontroleerd en het programma en volume worden afgesteld. Het heeft ook een handige “zoek mijn hoortoestellen” functie als uw kind één of beide toestellen niet kan vinden.

Voor alle moderne smartphones

Oticon Xceed Play is Made for iPhone® en maakt verbinding met elke moderne smartphone via ConnectClip.

xceedplay_btb_for_any_modern_smartphone

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Gemaakt voor de kinderjaren

 • Robuust ontwerp
 • Kindvriendelijke batterijlade beschermt tegen nieuwsgierige vingertjes
 • Vrij van allergenen
 • IP68-gecertificeerd om stof- en waterbestendigheid te garanderen
 • Led-indicator bevestigt dat de batterij juist functioneert
 • Verkrijgbaar in twee uitvoeringen en 12 kindvriendelijke kleuren

Ontdek de Oticon Xceed Play reeks

Vind een hoorzorgprofessional bij u in de buurt

Praat met een Oticon hoorzorgprofessional bij u in de buurt om meer te horen over hoe uw kind kan profiteren van de nieuwe Oticon Xceed Play.

Vind een hoorzorgprofessional

 • Waarom het gehoor van kinderen zo belangrijk is

  Kinderen gebruiken hun gehoor om te leren spreken, lezen, schrijven, en niet in de laatste plaats, om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

 • Een kind met gehoorverlies grootbrengen

  Hoe de balans te bewaren tussen uw beschermende en stimulerende rol om ervoor te zorgen dat uw kind ten volle van het leven kan genieten.

 • Ondersteuning voor ouders

  Als ouder kunt u veel doen om het leven van uw kind gemakkelijker te maken.

 • De omgeving en het sociale leven van het kind

  Help uw kind het belang van het dragen van hoortoestellen te leren begrijpen en motiveer hen verantwoordelijkheid voor de toestellen te nemen.