Oticon ON

 

Oticon ON app gaat stoppen

De Oticon ON app zal binnenkort niet meer beschikbaar zijn. Maar de Oticon Companion app staat klaar met de nieuwste functionaliteiten en updates.

Oticon Companion – compatibel met iOS 17
De Oticon Companion app biedt u ondersteuning, personalisatie, controle en hoorzorg op afstand - alles in één app. Daarbij werken wij continu aan het verbeteren van de compatibiliteit en uw app-ervaring.

Voor de beste prestaties, verwijder alstublieft Oticon ON na het downloaden van Oticon Companion.

   

Download hier de Oticon Companion app.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play logo zijn handelsmerken van Google LLC.

   

Uw instellingen en programma's worden veilig behouden
U hoeft zich geen zorgen te maken. Het upgraden van uw app heeft geen invloed op uw hoortoestelinstellingen en programma's, aangezien deze zijn opgeslagen in uw hoortoestel en niet in de app.

U leest hier meer over hoe u de nieuwe app kunt gebruiken: https://www.oticon.nl/hearing-aid-users/support/apps/companion

 

Het kan zijn dat uw hoortoestellen een firmware upgrade nodig hebben zodat ze kunnen werken met de Oticon Companion app
Oticon Opn hoortoestellen met firmware lager dan 6.0 hebben een upgrade nodig voordat ze kunnen verbinden met de Oticon Companion app.

 

Disclaimer: sommige functies zijn voor specifieke hoortoestelmodellen
Als u bepaalde functies niet kunt zien in uw Oticon Companion app, dan komt dit doordat sommige functionaliteiten alleen beschikbaar zijn voor specifieke modellen en firmware-versies:

  • Sound equalizer, HearingFitness en het onthouden van volume-instellingen zijn alleen beschikbaar met Oticon Real hoortoestellen.
  •  
  • Om Sound equalizer en het onthouden van volume-instellingen te gebruiken met Oticon Real hoortoestellen, heeft u firmware 1.1.0 nodig - neem alstublieft contact op met uw hoorzorgprofessional voor de laatste firmware update.